- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikkencs
csendes tag
Szia!
Nem vagyok egy nagy Spíler ezen a területen de úgy tudom, hogy ez a típus csak digitális jelez képes fogadni, ami azt jelenti, hogy 1 vagy 0, azaz nyitott vagy zárt állapot.
Tehát szerintem csak termosztátokkal (cső-merülő) tudod a hőmérsékletet a tudtára adni.Üdv:
Mikkencs -
Dezsi82
tag
Szia
csak azt hittem hogy foglalkozott a forumlatogatok egyike a koltsegcsokkentes miatt kialakitott masik rendszerhez hasonlo plc programozasaval, de ezek szerint itg nincs ilyen
Én foglalkoztam/foglalkozok, ilyesmivel, épp most cserélünk le egy UniOP rendszert egy Delta rendszerre.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy többlet információt tudnék adni mint amit Szirty adott. Ami szerintem a rendelkezésre álló infók alapján a maximum.
Az általad használt vezérlőt én sem ismerem, így azzal kapcsolatos infót nem tudok adni, de a PLC, az PLC. Nyílván vannak egyedi tulajdonságai, de ha a netről letöltött adatlapok. és szoftverek alapján elindulsz, és elakadsz, szerintem itt fognak tudni segítséget nyújtani. Ha nem is típusspecifikust, de egy általános segítséget biztosan.
Én sem ismertem korábban a Delta PLCt, mégis sikerült két nap alatt felprogramozni a rendszert. Tehát ha típusspecifikus kérdés van (címzés, ilyesmi) akkor azt Neked kell valószínű kiszenvedni, de ha PLC programozás a kérdés, akkor tuti van itt segítség.
Ha a feladat teljes kidolgozása a kérdés, akkor nekem írhatsz privit, és tudunk árajánlatot küldeni. Akár tanfolyamra is. -
Szirty
őstag
Helló d3kk!
Talán ha valaki ismeri ezt a rendszert, majd ír valami neked megfelelő tippet.
Ha egy másik rendszer működését akarod lemásolni, akkor két dolog elengedhetetlen ehhez:
- A másik rendszer működésének a pontos ismerete, mivel anélkül esélyed sincs olyat építeni ami ugyanúgy működik
- A te "másolat" rendszered tulajdonságainak meg kell egyeznie a másolandó rendszer tulajdonságaival lehetőleg pontosan (eltérés esetén a másolat is eltérhet).Az üzeneteidből nem úgy tűnik, hogy ezek a feltételek teljesülnek.
Így ránézésre a "termosztát" ami egy bizonyos (beállított) hőmérsékletnél egy digitális jelet kapcsol ki vagy be nem biztos hogy elég lesz ahhoz amit leírtál..."adot homersekleteknel be ill ki kell kapcsolja a szivattyukat kulon kulon illetv szbalyoznia kell a keveroszelep allasat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest