- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Gondom van egy EM235 analóg bővítővel, valamiért nem akar működni, vagyis szerintem bekötési probléma lehet.
Van egy CPU226, majd 1db DI/O bővítő, 1db Analóg kimeneti kártya, és most raktam a sor végére egy EM235 analóg kártyát.Egy ultrahangos szenzort szeretnék rákötni, aminek van +, - és kimenet csatlakozója. Asztalon S7-300al összekötöttem és tökéletesen mutatta a távolságot. Viszont a helyére betéve a bővítőt, maximumot mutat értékileg.
Szenzor kiemenete RA és A+-ra van kötve, A- pedig M-re. Szenzor + vezetéke +24V-on, - vezetéke pedig 0V24-en.
Többi bemenet le van zárva vezetékkel. DIP kapcsoló 1 és 6 Be, többi kikapcsolva. Programban AIW0-ként olvasom az értéket, csak ez az egy bemeneti kártya van.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest