Hirdetés
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy másnál is produkált-e hasonló jelenségeket a Simatic Manager, vagy csak engem tisztelnek meg ennyire a bugok?
- Telepítettem a v5.6-ot, és azóta nem tudok a nem aktuális HWConfig-gal Online-ba menni. Mikor kiírja, hogy nem aktuális és azt a lehetőséget választom Upload, akkor azt a hibát dobja a Windows, hogy "az S7 működésében hiba lépett fel és leállt". Ha egy állomásról teljes Upload-ot akarok csinálni, akkor is ez a hiba fogad. Néhány ismerőst kérdeztem már róla, aki használja a programot, de nem találkoztak még vele, de nekem 4 gépből mind a 4 produkálta.
- Telepítettem a hotfix 5-öt. Ez orvosolta szerencsére a hibát.
- Nemrégiben telepítettem a V5.6 SP1-et (STEP7_PROFESSIONAL_2017_SR1). Na azóta meg license hibát dob a license manager, ha egyszerre próbálom használni a TIA Portalt és a Simatic Managert. Külön-külön nincs baj, de ha valamelyik szoftver futtatása közben elindítom a másikat, akkor jön a hiba. Ettől függetlenül működik mindkettő párhuzamosan, de dobálja a license hibát. SP1 előtt nem volt ilyen baj.Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy másnál is vannak-e ilyen jelenségek, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest