- VoLTE/VoWiFi
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlk
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AB 1794 IF4I analóg modul, és a rá kötött egyik jel nem mutat szinte semmit, az underrange bit is aktív. 4-20 mA jel. A többi csatorna jól működik. Igazából ez a csatorna is jól működik ha egy másik jelet kötök be. Már ellenőriztem a vezetékezést is. A szenzor paraméterei jól be vannak állítva, mert van másik 4 ugyan így van beállítva. Igaz a kábel meg van toldva, és nincs szigetelve, de a 4-20 mA es jel szerintem elég zavar érzéketlen. Illetve a többi is ugyan úgy van megkötve, illetve ugyan ott megy, és rendesen működnek. A vezetékezést úgy ellenőriztem, hogy kikötöttem mindent, és egymáshoz képest ellenállást mértem, először úgy hogy nincsenek rövidre zárva, majd egymással rövidre zárva, illetve néztem azt is hogy nincs e vmi testzárlat, valahol a kábeltálcánál. De semmit nem találtam. 24VDC jel.
Esetleg valakinek még valami tippje? Vagy valószínűleg a kábelezéssel lehet a gond csak még nem találtam meg ?
Köszönöm előre is a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest