Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Helló Fary86!
"Na most nekem az lenne a kérésem, hogy adjatok nekem ötleteket mégis miről lehetne összeírni 60.000 karaktert ezzel kapcsolatban."
Szerintem kisebb képet kéne berakni, mert így csak kb. a fele lesz látható...
Szóval szerintem le kell írni a berendezést. Mi a feladata, milyen részekből áll. Hol milyen motorok, beavatkozó szervek, érzékrelők vannak, azoknak mi a feladata.
le kell írni a program működését, A program mikor milyen helyzetben mit tesz. Ha esetleg alternatív működésmódok vannak, akkor azokat is.
Kell egy ki/bemeneti lista, hogy a PLC melyik kimenetére és bemenetére mi van kötve. Ezeket az itt is mellékelt rajzzal alá lehet támasztani.
Leírni a kezelőszerveket és azok funkcióit. Milyen lehetőségeket biztosít a kezelő számára a berendezés, hogyan kell kezelni.
Ha a berendezésben van valami különlegesség (pl. különleges működésmód, esteleg egy frekvenciaváltós hajtás) akkor arra külön ki lehet térni.
A programlista, gazdagon kommentezve, magyarázva hogy mi miért ban és mit csinál benne.
Ilyesmivel össze lehet hozni a kívánt terjedelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest