- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoel
csendes tag
Sziasztok
Van egy házifeladatom Omron plc-re.
Nem kell megijedni, nem mással akarom elkészíttetni, csak segítség kellene megértetni a dolgokat? Mellékeltem egy konzultációs feladatot (nem az enyém).
Szóval az első három grafikon adott, a tobbit nekem kell megrajzolni.
Azt gondolom, hogy az elvet értem, de lehet, hogy nem:
-Van egy start jel ST, aminek a hatására valmi1 elmozdul, ezért az s1 véghelyzet érzékelő kikapcsol.
-Amikor a valami1 elér egy pontot, az s2 végálláskapcsoló bekapcsol, a valmi1 megáll, elindul a valami2 és az s3 végálláskapcsoló kikapcsol.
-Amikor valami2 elérte az s4 végálláskapcsolót, akkor az bekapcsol és a valami2 iránya megfordul.
-Amikor végül a valami2 visszatér a kiindulási pontra, az s3 végálláskapcsoló bekapcsol, a valami2 megáll, az s2 kikapcsol és a valami1 elindul visszafelé.
-Amikor a valami1 elérkezik a kiindulási pontra, akkor az s1 bekapcsol és a valami1 megáll.Remélem, hogy jól értelmeztem a rajzot.
Namost, kérdéseim:
-miért van az s2s3 jel külön ábrázolva?
-mit jelent az F diagram?
-Nem tudom hogyan jelöli a Set-Reset táblában és a létradiagramban a megállást és az irányváltást, mit jelent az Y1 és Y2
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest