Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

@moseras, @byte-by, @Szirty, @Watchdog

Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Amibe a fejszémet belevágtam, az egy low budget startup, és koncepcionális próba jelleggel adatgyűjtő készülne kizárólag kommersz eszközökből öszebarkácsolva. Szóval nem a profi fajta, hanem az ügyeskedős / hekkelős / barkácsolós / olcsó pénzen, és éppen azért is lesz egy olyan problémája, hogy nem bírja el egész évig felügyelet nélkül, legalább 1-2 hónaponta mindenképpen újra kell indítani. Például amikor a munkagépet egyébként is barkácsolják valamiért 3-4 naponta, utána az adatgyűjtést is újraindítani, amikor éppen el nem felejtik. Ezt jelentené a "karbantartás".

Arról természetesen képben vagyok, hogy kicsi kibic (én vagyok az) okoskodik, és olyasmibe tenyerelne, amiről nem sok fogalma van, úgy elég könnyű röhejesen esni pofára. Épp csak filozom a másoktól hallott árakon, hogy 2 tucatnyi munkagépre adatgyűjtést felszerelni (hardver + szoftver, mire minden megvan) legalsóbb hangon vagy 60-80 milla elmegy rá, de inkább 150 fölött. Ez a cucc meg tényleg nagyon gagyi, de 1 millába is alig kerülne. Annyira semmit sem számít a pénz?

Új hozzászólás Aktív témák