Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
@moseras, @byte-by, @Szirty, @Watchdog
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Amibe a fejszémet belevágtam, az egy low budget startup, és koncepcionális próba jelleggel adatgyűjtő készülne kizárólag kommersz eszközökből öszebarkácsolva. Szóval nem a profi fajta, hanem az ügyeskedős / hekkelős / barkácsolós / olcsó pénzen, és éppen azért is lesz egy olyan problémája, hogy nem bírja el egész évig felügyelet nélkül, legalább 1-2 hónaponta mindenképpen újra kell indítani. Például amikor a munkagépet egyébként is barkácsolják valamiért 3-4 naponta, utána az adatgyűjtést is újraindítani, amikor éppen el nem felejtik. Ezt jelentené a "karbantartás".
Arról természetesen képben vagyok, hogy kicsi kibic (én vagyok az) okoskodik, és olyasmibe tenyerelne, amiről nem sok fogalma van, úgy elég könnyű röhejesen esni pofára. Épp csak filozom a másoktól hallott árakon, hogy 2 tucatnyi munkagépre adatgyűjtést felszerelni (hardver + szoftver, mire minden megvan) legalsóbb hangon vagy 60-80 milla elmegy rá, de inkább 150 fölött. Ez a cucc meg tényleg nagyon gagyi, de 1 millába is alig kerülne. Annyira semmit sem számít a pénz?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest