Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
miclucky
tag
Az 1200-as úgy jön ide, ahogy a 300-as
.Végig ET200S CPU -ról volt szó.
A programfejlesztőnek megszűnt az állása (gyárbezárás)..... A gyártósor Franciaországból jött (csak engem elfelejtettek kiküldeni, lehet találtam volna valamit a porosodó laptopokon vagy a hálózaton).
Még ha csak a kommentek hiányoznának, a legnagyobb baj, hogy nem tudom lementeni normálisan a programot, az abszolút címet(ami kevés látszik a prog-ban) sem listázza a cross-refben(I Love TIA vagy lehet vmi mással programozta?! nem értettem azt se teljesen, hogy miért van pár db. Pro-Face HMI a rendszerben). Érdekességképpen a régebbi részeket egy S5-115 943B cpu viszi AS-i net-es megoldással, ezt minden zokszó nélkül le lehetett menteni, igaz ez STEP5.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Amazon
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.