Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Üdv Szirty!
Örülök, hogy hasznos infóval szolgáltam. Ha esetleg valaki hasonló megoldásban gondolkodik, akkor a következőket kellet nekem figyelembe venni:
- az MMC élettartama 100 000 törlés és írás ciklus. Vagyis csak akkor írjuk, ha muszáj. Elvileg az MMC kezelő gondoskodik arról, hogy az írás ne ugyanarra a területre essen, így maximalizálva az élettartamot. De nem tudom, hogy vajon ez DBnél is megvalósul-e. Nyílván egy minden ciklusban írás, hamar kinyírja a kártyát. Jómagam úgy csinálom, hogy inkább csak írom, aztán ha 200 év múlva megtelik az MMC, akkor törli a DB tartalmát
- A DB mérete maximum 64 kB lehet, így sok adat tárolásakor lépegetni kell a DBket, esetleg automatikus létrehozásról (SFC85) gondoskodniEttől függetlenül jómagam jobban szeretem, ha a tárolást egy PC végzi, de jelen esetben a felhasználó nem kíván folyamatosan üzembe tartani egy PCt, hanem amikor szükségük van az adatra, kiolvassák, és statisztikákat végeznek.
Ráadásul egy napig keresgettem a netet megoldás után, erre a kérdés feltétele után 5 perccel megtaláltam

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest