- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
isvarga
csendes tag
válasz
byte-by
üzenetére
Szia !
Egyébként az űrszekerekre gondoltam , a kapitány belebeszél a levegőbe, a számítógép meg megmondja hány éves a buszvezető .Egyébként továbbra is azt állítom ,hogy az adott területen szerzett tapasztalat a legfontosabb egy gép működtető programnál. Ha nem tudom hova kell rakni a szenzort akkor a vezérlő sem tudja .(ugye itt alapvetően a bemenetek-kimenetek kezeléséről van szó csupán) Olyan ez mint amikor a HMI megszólítja Janit , "már megint sörözni voltál te tróger " a HMI -nek dunsztja sincs mit ír ki ,csak aki ezt megcsinálta.
Egyébként a láttam olyan PLC leírást ahol 1:1 assembly utasítások is voltak a parancsok között .Ha egy szóba kellene kifejeznem a 2 rendszer közti elvi különbséget ,akkor a "semmi" a legjobb kifejezés.(az OB hibakódok megvizsgálása után)
(persze vannak dolgok amiket én nem használok a saját fejlesztésemben ilyen ,olyan okok miatt)Az ,hogy kitaláltak maguknak saját elnevezéseket , kommunikációt , csak a saját piac védelme miatt van .
Ha beleegyeztek továbblépnék.
Van ez a profibus kommunikáció : (idáig én csak rs485-nek ismertem aztán modbusnak) , de ebből találtam 3 félét is.
Ha írnátok néhány sort róla ,azt megköszönném.●POFIBUS-FMS (Fieldbus Message Specification)
● RS485 vagy száloptika
● a DP előfutára
● Kommunikáció cella szinten (PLC - PC)●PROFIBUS-DP (Decentralized Periphery)
● RS485 vagy száloptika
● gyors, hatékony adatátvitel
● legelterjedtebb - gépsorok, robotika, NC gépek stb.●PROFIBUS-PA (Process Automation)
● busztáplálású, Manchester kódolás (MBP)
● legközelebb van a folyamathoz
● érzékelők, aktuátorok
● legelterjedtebb - gépsorok, robotika, NC gépek stbSajnos a profinet-ről érdemben nem találtam semmit .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DJI topic
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest