Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
01101010111
üzenetére
Szia!
Interlock: Jól értelmezed, az interlockos utasítások csak az interlock teljesülésekor teljesülnek.
Supervision: A lépést nem szakítja meg, de addig nem engedi tovább, és a lépés aktiv idő megáll, és folytatja a számlálást ha a supervision hamis lesz. Ez akkor érdekes, ha mondjuk egy folyamatot kell egy órán keresztül csinálni. Nyomnak egy szünet gombot fél óra múlva, emberke bemegy, tesz vesz, ezalatt a folyamat nem megy. Újraindítja rendszert, és nem kezdi előről a folyamat időzítését, és nem is ment a ténykedés ideje alatt, így már csak fél óráig fog menni.
A TV (transition valid) akkor igaz, ha az az aktív, tehát ezt figyeli a szekvencer, vagyis ahogy írtad, az előtte lévő step aktív.
A TT (transition satisfied) akkor igaz, ha a benne lévő programozott logika eredménye igaz.
A TS (transition switches) akkor igaz, amikor a szekvencer átlépi a következő lépésre.
Tehát ha pl programozol supervisiont, és az igaz lesz egy ektív lépésnél, akkor annak ellenére, hogy mondjuk a tranzíció eredménye igaz (TT=1) a TS csak akkor lesz igaz, amikor a supervision hamis lesz.
Hogy mire lehet használni, azt nem tudom, de ha jól sejtem ezeket leginkább a szekvencer használja.Soros port: Nekem National Instrumentes USB-soros átalakítóm van. Sehol sem hagyott még cserben, pedig sok helyen használtam, és strapabíró is
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest