Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
01101010111
üzenetére
Szia!
Interlock: Jól értelmezed, az interlockos utasítások csak az interlock teljesülésekor teljesülnek.
Supervision: A lépést nem szakítja meg, de addig nem engedi tovább, és a lépés aktiv idő megáll, és folytatja a számlálást ha a supervision hamis lesz. Ez akkor érdekes, ha mondjuk egy folyamatot kell egy órán keresztül csinálni. Nyomnak egy szünet gombot fél óra múlva, emberke bemegy, tesz vesz, ezalatt a folyamat nem megy. Újraindítja rendszert, és nem kezdi előről a folyamat időzítését, és nem is ment a ténykedés ideje alatt, így már csak fél óráig fog menni.
A TV (transition valid) akkor igaz, ha az az aktív, tehát ezt figyeli a szekvencer, vagyis ahogy írtad, az előtte lévő step aktív.
A TT (transition satisfied) akkor igaz, ha a benne lévő programozott logika eredménye igaz.
A TS (transition switches) akkor igaz, amikor a szekvencer átlépi a következő lépésre.
Tehát ha pl programozol supervisiont, és az igaz lesz egy ektív lépésnél, akkor annak ellenére, hogy mondjuk a tranzíció eredménye igaz (TT=1) a TS csak akkor lesz igaz, amikor a supervision hamis lesz.
Hogy mire lehet használni, azt nem tudom, de ha jól sejtem ezeket leginkább a szekvencer használja.Soros port: Nekem National Instrumentes USB-soros átalakítóm van. Sehol sem hagyott még cserben, pedig sok helyen használtam, és strapabíró is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs