- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Helló topsli!
Gondolom már előbb is érezhető volt, hogy én mint információ forrás kimerültem a számodra.
Már most többet tudsz a profibuszról mint én
Azt hiszem sajnos nem tudok többet érdemben segíteni.
Azért hangsúlyoztam, hogy a profibuszon kommunikáló standard HMI eszközök nem DP slave-ként vannak jelen a buszon, mert a DP konfigurációban nem is szerepelnek. A DP master nem illeti őket a "token ring-szerű megszólítással" és igazából nem is érzékeli a DP master a hiányát a buszon (ellentétben a konfigurált DP slave-ek eltűnésével, amik során komoly herce-hurca kezdődik egy PLC programban).
Az általad többször is linkelt leírás említi a slave-ek között a HMI-t, mint lehetséges slave eszközt. Valóban lehet egy slave HMI is, de konkrétan a siemens HMI-k nem azok.Sajnos fogalmam sincs milyen kommunikációt használ egy HMI a profibuszon. Talán FMS lehet, vagy DPM2. Nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest