Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesssz
csendes tag
Hi” Ja no!
Nos nagyon széles a paletta. Sok összetevőt érdemes figyelembe venni.
Az érdeklődésedből kitűnik, hogy egy költségkímélőbb megoldást szeretnél megvalósítani.
Ez természetes, hisz tanuláshoz bőségesen megfelel bármely plc-család kisebb vezérlője.
A siemens egy, Magyarországon elterjedt és bevált fajta de az árak tekintetében hát nem a legolcsóbb. Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy a kommunikációt plc-pc közt milyen jelszinten valósítja meg. –a napokban készítettem S7-200 as plc-vel kisgépvezérlést s azon kívül, hogy nagyon jól használható a szoftvere sajna az áttöltéshez spéci 485-ös átalakítóra van szükség ami +költséget jelent.
Tehát javaslatom az, hogy olyat válassz aminek a társalgáshoz szabványos rs232c port elegendő. Ezt az összekötőkábelt pár perc alatt el is tudod készíteni, ami ugye még egy megtakarítást jelent.
Következő nem elhanyagolandó összetevő a szoftver, amit meg is vásárolhatsz de vannak tipusok amihez grátisz megkapod.
Úgy emlékszem az Omron a kisvezérlőihez adja az alap CX-programmer 2.0-át. Ha mégsem akkor bocsi J. Találkoztam már a feltörekvő LG prospektusaival is. Nagyon szimpatikusan nyomulnak mert nyilt forrású a progijuk s oktató videókkal is támogatják az alapok elsajátítását.
Nem vagyok disztribútora de amivel szívesen dolgozom az az omron. Az ára mellet kimerítően publikálja magyar nyelven termékeit a cég. Ez alatt nem csak a reklámokat értem hanem a szoftverismertetőket valamint a felhasználói kézikönyveket.
www.plc.lap.hu oldalon ha szétnézel és felveszed néhány forgalmazóval a kapcsolatot biztosan készségesen állnak segítségedre, megtudod árak és kiegészítők tekintetében, hogy mire számíthatsz.
Üdv: Karesssz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest