Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Cutter
csendes tag
Ismét üdvözletem a szakembereknek!
Szirtynek: Na most a helyzetem annyival könnyebb lett, hogy OMRON CPM1A PLC-vel kell dolgoznom , amihez van kézikönyv, csak még annyira nem vágom mit és hogyan kellene alkalmaznom. Hasonló ahhoz a linkhez amit egyszer küldtél( Sysmac way, host link units)
Találtam egy kommunikációs protokoll programot, c++-ban lett írva, meg is van a forráskód, majd megpróbálom elküldeni neked emailen, vagy másképp. Ez a program elviekben azért íródott, hogy 2 számítógép kommunikáljon egymással rs232-n keresztül.próbáltam küldeni a plc-re azt a karaktersorozatot, amit írtál:
@01RD00000009FCS*CR (pl
CS= 57), nem reagált a plc,
cx programmer-ben is megnéztem a memóriarekeszek tartalmát, de semmit nem jelzett, nem változott semmi.
Nem tudom mennyit értesz a cx-hez, mikor a rekeszek tartalmát nézem be kell állítanom hány adatbitet küldök, milyen paritású legyen, hány stop bit legyen, meg hasonlók, lehet, hogy csak ez a probléma a programban.
Van egy másik kommunikációs program, az a neve, hogy Multiway. Itt lehet hasonló karaktersorozatokat küldeni a plc-re, mint amit írtál, itt viszont működik.
Ha esetleg tudsz valami kommunikációs programot, ahol még működne, vagy valami jó tippet nagyon megköszönném!
Előre is kösz, az eddigi segítségekért is!
Szevasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Sorozatok
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CS= 57), nem reagált a plc,