- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vickers
csendes tag
Ja tényleg azt kérdezni is akartam hogy a Siemens-ekkel mi újság van, vagy azóta még vettek PLC-t. Mert azok 2003-ban kerültek oda és mi már nem ''játszottunk'' velük, csak az elektrósok.
Na hát a GAMF: Azt szokták mondani hogy a sulit 4 évre tervezték, de van akinek sikerül 3 alatt. ez a poén rész volt
Komolyból meg azt tudom mondani így gépészmérnöki szakosként azon belül automatizálási szakosként hogy infón is tudsz szakosodni majd automatizálás felé. robrotok, ipari hálózatok, PLCk stb. csak gépészeti méretezéssel nem fogsz találkozni.
Neketek majd a Programozás 1 és 2 lesz a nehéz amit túl kell élni, meg ha lesz neked mikrovezérlők nevezetű tantárgyad az még húzós lesz ahogy hallotam az infósoktól.
''Óvakodj2 majd Madarásztól ő tanítja majd a mikrovez.et. Na meg a 4 féléves matek az húzós lesz szerintem.
A suli jó csak soha nincs semmire időm, gépészeknek nagyon sűrű a félév! Infósoknak láb lógatósabb jóval a szorgalmi időszak.
A tanárok jól felkészültek, a GAMF-os infósokat elismerik az országban és szerintem a gépészeket is. Pl.: 2005-ben az országos PLC versenyt a GAMF nyerte megélőzve a ''nagy'' nevű sulikat, hogy fényezzem magunkat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest