- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vickers
csendes tag
Ja tényleg azt kérdezni is akartam hogy a Siemens-ekkel mi újság van, vagy azóta még vettek PLC-t. Mert azok 2003-ban kerültek oda és mi már nem ''játszottunk'' velük, csak az elektrósok.
Na hát a GAMF: Azt szokták mondani hogy a sulit 4 évre tervezték, de van akinek sikerül 3 alatt. ez a poén rész volt
Komolyból meg azt tudom mondani így gépészmérnöki szakosként azon belül automatizálási szakosként hogy infón is tudsz szakosodni majd automatizálás felé. robrotok, ipari hálózatok, PLCk stb. csak gépészeti méretezéssel nem fogsz találkozni.
Neketek majd a Programozás 1 és 2 lesz a nehéz amit túl kell élni, meg ha lesz neked mikrovezérlők nevezetű tantárgyad az még húzós lesz ahogy hallotam az infósoktól.
''Óvakodj2 majd Madarásztól ő tanítja majd a mikrovez.et. Na meg a 4 féléves matek az húzós lesz szerintem.
A suli jó csak soha nincs semmire időm, gépészeknek nagyon sűrű a félév! Infósoknak láb lógatósabb jóval a szorgalmi időszak.
A tanárok jól felkészültek, a GAMF-os infósokat elismerik az országban és szerintem a gépészeket is. Pl.: 2005-ben az országos PLC versenyt a GAMF nyerte megélőzve a ''nagy'' nevű sulikat, hogy fényezzem magunkat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest