Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
formax #91912 üzenetére
el nem tudtam volna képzelni, hogy ne oledet vegyek plazma után. Ha a plazmát tudatosan választottad anno, akkor szerintem csak oled lehet a folytatás. Ha véletlen vettél azt, és nem fontos annyira a képminőség, nem bánod a visszalépést, csak akkor vegyél LCD tévét. (szerintem)
-
robi-k
őstag
válasz
formax #88863 üzenetére
Nem az aljzat hibásodik meg, hanem a proci adott HDMI bemenete (az aljzat és a proci között nincs semmilyen védelem és 1:1 megy a jel a procira, így elég akár egy legkisebb túlfeszültség is ahhoz, hogy "kiégjen" a HDMI bement magában a prociban).
Csak teljes alaplap (MainBoard) cserével lehet orvosolni. -
robi-k
őstag
válasz
formax #88861 üzenetére
Isten ments tőle! NE piszkáld a szerviz menüt, egy hiba is elég ahhoz, hogy a procit tartalmazó MainBoard véglegesen elhalálozzon. Csak akkor szabad belenyúlni, ha minden pontját ismered és tisztában vagy vele, mit is idéz elő az elvégzett változtatás.
Amúgy meg ha a HDMI1 nem megy, csak a HDMI2, akkor könnyen lehet, hogy meghibásodott a TV HDMI1 bemenete, ami tisztán hardver hiba, és semmilyen szerviz menü állítgatással nem orvosolható.
-
formax
tag
válasz
formax #88860 üzenetére
Most találtam ezt a szerviz menüről, szabad itt valamit módosítani, hard resetet indítani? https://prohardver.hu/tema/plazma_tv/hsz_12509-12509.html
-
formax
tag
Egy kicsit részletesebben is írok az ajándékról, mivel nagyon rendesek voltak a Panasonic-nál:
Szóval emailt írtam a Panasonic ügyfélszolgálatnak, amiben jeleztem, hogy az egyik ajándék linkje hibás volt, házimozira mutatott, pedig valójában egy mini Hi-Fit akartak adni. Megkérdeztem, volna-e rá lehetőség, hogy a tévedésük ellenére mégis a házimozit küldjék ki és pozitív választ kaptam (hangsúlyozva a kivételességet).
Tegnap meg is érkezett az ajándék, szuperül szól, HDMI kábelen együttműködik a TV-vel, a TV távirányítójával kezelhető, a TV kikapcsolásakor kikapcsol, szép, a designja illeszkedik a Pana CX3 plazmához, stb.. Csak a mélynyomót nem nagyon tudtam hova tenni, végül a szekrény elé tettem, de kárpótol a telt, kellemes hangja.
Viszont anyagi okokból lehet, hogy eladnám (a fóliát még nem szedtem le), érdekelne-e valakit? Ha igen, ajánlatokat privátban küldjetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest