- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
matykooo #3746 üzenetére
Nem kell annyira félni azért ettől a beégéstől, szerintem túllihegik ezt egy kicsit. Permanens beégést még én sem tapasztaltam eddig, pedig fél éve megvan a PX80-am. Ideiglenes ghosting-ra lehet számítani, ez elsődlegesen a TV-adók logójánál fog jelentkezni, bár ez is nagyban függ a tévézési szokásaidtól. Ha mondjuk minden este nézed az RTL-Klub-ot pár órát, akkor egy idő után totál fekete háttérnél (pl. DVD-lejátszó alapképernyője), teljesen sötét szobában megfigyelhető lesz a képernyő sarkában a logó sziluettje egy eltérő fekete árnyalatban. Ez azonban viszonylag rövid idő alatt el is tűnik, ha változó képtartalom megy a TV-n és mondjuk pár órát hanyagolod a kérdéses csatornát. Azért sem érdemes miatta izgulni, mert csak a leírt körülmények között látszik és normál használat mellett egyébként fel sem tűnik. Nekem még nem sikerült tartós beégést előidézni, pedig a PS3 is üzemel és a HUD-ok viszonylag tartósan ott vannak a képernyőn, de többnyire semmi nyoma még ghost-nak sem játékok után. Szóval ha csak ez az egyetlen aggályod, akkor megnyugtatlak: ettől ne félj, vedd meg bátran. Az LG-t meg messze kerüld el, ha plazmáról beszélünk!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest