Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
No csak hogy dokumentáljam a heti vivodásom végeredményét, hivatalosan is Panasonic tulaj lettem, győzött az LCDvel szemben, otthon figyel a 46G20E.
Tegnap este már csak pár SD adás nézegetésére volt lehetőség, digitális dekóderen meg analógon keresztül - a sok figyelmeztetés ellenére nagyon kellemes képminőséget tapasztaltam.
Hátra van még a HD anyag kvázi tesztelése, de ezt már csak a korrekt beállítások elvégzése után - hétvégén.Egy kérdés: keresem itt vadul a fórumban de nem találom: valaki szerintem már leirta, hogy miként lehet a szervizmenübe belépni ennél a tipusnál, hogy nézzem az üzemórák számát (bejáratási időszak)? Kisegitene ezzel valaki?
Hétvégén irok majd a további tapasztalataimról.
-
Monyesz
aktív tag
Annyit kell tudni, hogy a Bluray lemezek lejátszáshoz licenszelni kellene a gyártóknak, ami drágítaná ezeket a médilejátszókat. Ezért nem a lemezt, hanem annak tartalmát képesek lejátszani. Ha nem veszel eredeti B. lemezt akkor ugye nincs gond, mert úgyis iso-t vagy fájltartalmaz fogsz lejátszani, ahol a kiterjesztés az itt emlegetett.
-
-
RZozo
aktív tag
válasz
SaMURaIDrAkE
üzenetére
ha nem a képátlót nézzük, hanem a nyert területet, akkor már nem tűnik olyan soknak
valaki egyszer belinkelte, de könnyen ki is lehet számolni, hogy a +4" mekkora képernyő terület többletet jelent -
Elpresidente
tag
azt gondoltam, hogy nem a mikrót
Az asuson pl. van eSATA, ha ez fontos, mivel eSATA-s vinyód van, akkor asust kell venni. Erre gondoltam, a rákötéssel. Wifi minek? Ha ez kérdés, akkor neked nem kell Wifi. Arra, amit írtál, szerintem elég egy Asus o!play hdp-r1, 20k-ért kapsz. -
jolti
senior tag
válasz
Elpresidente
üzenetére
A tv-t!

Nem tudom mi kell bele. Wifi az minek? Nem is ismerem őket. Itt mondták, ne dvd, Bd lejátszót vegyek, hanem media playert, mert ez a jövő, (vagy jelen). Csak nézelődöm, gyűjtöm az infókat.
Én semmi mást nem akarok rajta mint filmet nézni. Főleg Buray-t, dvd-t. A zenére meg ott van faja kis hifi ( inkább audiophil )cuccom. -
SaMURaIDrAkE
tag
Én kicsit sokallom a 40-50 ezret 4" colért ami mindössze 10 cm.
Abból veszek egy x360-at vagy egy fasza media playert. -
Hsanyika1
senior tag
sziasztok régen haver crt tvje zúgott!nem figyelt ,rá vágtam ökölel tv tetejére és csendes lett
plazmával ezt ne tegyétek! 
-
Elpresidente
tag
válasz
Margitka
üzenetére
az lesz! a médialejátszó nem lényeges, mivel van egy asus r1-em. A fullHD inkább fontos, ez hosszú távon jobb választás, mint most egy HD ready kompromisszum. Egyre több fullHD-s filmem van és ez a szám szerintem csak növekedni fog. A nagy kérdés, hogy milyen karácsonyi akciók lesznek még, mivel szerintem a nagyobb akciók még csak most jönnek. Félek, hogy most megveszem és két hét múlva jobbat kapnék ilyen áron.
-
tammma
csendes tag
válasz
robi-k
üzenetére
http://dune-hd.com/manuals
nem azt mondtam, h nem játsza le, de lekonvertálja, aztán a tv fel...
keress rá a video output szóra bármelyik manualban...
a HD Max- manualjából:
Quick Setting of Video Output Mode
The “MODE” RC button allows quick setting of video output mode without entering the player setup menu.
This way of video output confi guration may be required if you see no picture on the screen after connecting
your player to a TV.
Press the “MODE” RC button and then one of the RC buttons “1”, “2”, “3”, “4”, or “5” to switch to one
of the following video output modes respectively:
1. Composite/Component, PAL
2. Composite/Component, NTSC
3. HDMI, 480i, 60 Hz
4. HDMI, 720p, 60 Hz
5. HDMI, 1080i, 60 Hz
After you see a picture on the TV, press the “ENTER” RC button, and then go to the player setup menu to
perform a more precise confi guration of the video output mode if needed. -
-
Margitka
csendes tag
válasz
Elpresidente
üzenetére
Menj el dunakeszire,ott pont a samuval szemben van egy 50es pana,az is 200,csak ami nem tetszik,hogy csak HD ready,és nincs benne média lejátszó...
-
Érdeklődött valaki hogy melyik Auchanban 200 az 50C530, 19-25-ig Solymáron és Budaörsön is, a korábban említett Dunakeszi mellett.
-
jolti
senior tag
Köszi fiúk!
Nem lemezre gondoltam hanem Bd file-okra. Pl bizonyos oldalon úgy van jelölve hogy: BRx264/ Hun, vagy Eng. ( Magyar vagy angol nyelv, ez még én is tudom!)
Az Asus, vagy a Wd a jobb? Mind a kettő 25 ropper körüli árban van. Vagy esetleg ebben az árban van valami ami jobb ezeknél? -
KTTech
veterán
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Nekem ilyen van, megelégedéssel használom. Az új FW igen jó rajta.
-
vhunor
őstag
válasz
ProdyG
üzenetére
Nekem 3 hónap után elkezdett zúgni-ciripelni a Samsung PS50C430-am. Néhány hétig tűrtem (közrejátszott az is, hogy látástól mikulásig dolgoztam és nem nagyon kapcsoltam be a TV-t), de néhány napja este leültem egy kicsit játszani az Assassin's Creed II-vel és 10 perc után abbahagytam, annyira zavart a zúgás. Másnap reggel felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatát, bediktáltam néhány adatot, nemsokára hívott egy szervizes, feltett néhány kérdést a hibajelenséggel kapcsolatban, megrendelték az alkatrészt, néhány nap múlva jönnek javítani, ha nem sikerül, elviszik és kapok egy újat. Egészen Európában éreztem magam.
-
robi-k
őstag
Érdekességként néhány kép egy 42S20 belsejéről:
-
szp1
addikt
válasz
alterra
üzenetére
Dehogynem, van ilyen a nem hülye és a fukar boltban is, és a gazdaságosban, meg a juronics-ban is. Mindig hirdetik. 15-30 e Ft + 2 év.
Elpresidente:
"de ezt szerintem otthon csak akkor venném észre, ha a C530 meg a pana ott lenne egymás mellett."Rátapintottál a lényegre. Pontosan így van. Sok ám az a 4"

-
Elpresidente
tag
válasz
Margitka
üzenetére
tervezem, de még nem tudom, hogy panasonic 46"-os U20/S20, vagy C530 legyen. A szívem a Pana felé húz, de kisebb is, drágább is. A másik oldalról nézve meg hiába van jobb képe a panának, de ezt szerintem otthon csak akkor venném észre, ha a C530 meg a pana ott lenne egymás mellett. Áruházban, ki tudja milyen beállításokkal nem igazán lehet az otthoni nappali viszonyait reprodukálni. Így marad az, hogy megveszi az ember az olcsóbbat és annak is nagyon örül, főleg ha egy lcd után vált plazmára. Ebben a C530 is egy elég nagy előrelépés, főleg mkv-s anyaggal megtámogatva. Az igaz, hogy ha megvan a Samsung, akkor még véletlenül sem szabad egy G20-ast kölcsönkérni otthonra :-).
-
alterra
csendes tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Bécsben is van 5éves garancia Pana plazmákra... Ez van némelyik boltnál, mint egyedi akció, de központi helyen (ezt nem tudom mit jelent) ha fizet a kedves vevő lehet a garanciát az alap két évről kinyújtani. Itthon nem lehet olyat tenni, hogy a megvásárolt készülék után ha csak két év a garancia, de az eladó elfogadott hivatalos értékesítő, akkor pénzért kitolható a teljeskörű garancia ideje?
-
BaLee
addikt
válasz
DM-Fan
üzenetére
Kicsit paráztam, mert tegnap mondta, hogy így karácsony előtt a nagy cégek lefoglalják szinte a teljes készletet és nehéz tv-hez jutni a központnál is, ezért is nem mondott konkrét határidőt senkinek, de szerintem ez az 1 hét maximálisan jól hangzik. Főleg, hogy most rendelte meg őket.
Reméljük nem is jön közbe semmi.

-
DM-Fan
nagyúr
Közérdekű!
Most hívott Novák Imre Úr a Panasonic Club-tól, hogy beszélt a Panansonic-kal, akik arról tájékoztatták, hogy jövő hét utáni hétre tudják szállítani neki a készülékeket. Szóval remélhetőleg másfél-, max. két héten belül megkaphatjuk a rendelt TV-ket! Elmondta, hogy igyekszik telefonon is közölni mindenkivel a jó hírt.
-
ProdyG
őstag
van nagyanyáméknál egy kb 35 éves panasonic rádió, teljesen hibátlan, sose volt baja (made in Japan).
2001-ben vettem egy pana csúcshifit, már kb 3x volt szervizben, és most se jó teljesen (Made in Hungary).
a most 3 hetes 50G20-am meg jójó, de ezzel a zúgással nem vagyok kibékülde, a szerviz nem is foglalkozik velem... (szerintem vicc, hogy egy ilyen drága TV zúg, nem pedig normális dolog).
de azóta meghallgattam több plazmát is és tényleg mind zúgott, szóval nem az én TV-mnek van baja... -
Tizedes1
aktív tag
válasz
Tizedes1
üzenetére
a válasz is megvan

Felmerülhet a kérdés, hogy mi a helyzet abban az esetben, ha nem 16:9-es (1.78:1) arányú képet nézünk a plazmán, hanem mondjuk 4:3-ast, vagy erősen szélesvásznút, pl. 2.35:1-est, hisz akkor oda nem jut képi információ. A fekete sáv is be tud-e égni 4:3-as aránynál kétoldalt, vagy 2.35:1 aránynál alul felül?
A válasz: nemYES!

-
robi-k
őstag
válasz
tammma
üzenetére
A DUNE lejárszók mindent tudnak, így pl. a teljes Blu-ray képfájlok kezelését és lejátszását a menüvel együtt! Olvass utána:
Dune hivatalos honlap -
szp1
addikt
válasz
tammma
üzenetére
Hát, ha a Base-re gondolsz, akkor tanulmányozd ezt át:Dune HD Base adatlap
-
tammma
csendes tag
korábban szó volt a médialejátszókról.
eddig wd tv live-ot néztem egy (szerintem elég jó) JVC crt tv-n.
írták itt többen, hogy a G20-hoz (ami hamarosan érkezik) inkább Dune vagy Popcorn illik.
eddig csak a Dune-t néztem meg, amiből az alapmodel is 2x annyiba kerül, mint a live, ehhez képest a video output modok között nincs 1080p!!!!
egy magát "top"-nak kikiáltó lejátszó ezt hogyan engedheti meg magának? -
M_AND_Ms
veterán
válasz
aleister
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de 1993-ban meg arról nyavalyogtunk, hogy milyen tojáshéj mechanikákkal készítik a deck-eket, mert előtte 10 évvel még belerakták az anyagot, a nagy alumínium öntvény vázakat. (Mi több a 70-es években a Japán gyártmányra mondták, hogy olcsó és gagyi, A 80-as évek végén egy Dél-Koreai Samsung termék pedig az "über" gagyi kategória volt. Ma meg tetszik, nem tetszik a Samsung az egyik vezető cég az innovációban)
Szóval, majd 10 év múlva a mai gyártmányokért fogunk sírni: 'Haj milyen jól összerakott kínai tv-m volt még 2010-ben, nem úgy mint ez a Holdon gyártott"
Na persze öregapám BRG 40 éves, orsós magnója (a maga 20 kilójával) ma is üzemképes
-
Margitka
csendes tag
válasz
Elpresidente
üzenetére
nem nehezebb,mint máshonnan....tervezed a vételt?
-
Margitka
csendes tag
válasz
Elpresidente
üzenetére
Dunakeszi!

-
nemtomcsak
csendes tag
válasz
IrsaiOlivér
üzenetére
Szia! Kihúztam az antennakábelt és csak PC-ről néztem filmet, de igy is képtartalomtól függő zúgást tapasztalok....

-
aleister
veterán
Igen '93-ban még voltak ilyen termékek, mert akkor a ténylegesen a jó minőség elérése volt a cél. Manapság már az árháború nem tud tovább fokozódni a készülékek árazásával annyira nyomott a piac, így -az autóiparból átvett- szerviz alapú nyereségre számít sok gyártó.
Én legalábbis ezt látom az elektronikai és a számítástechnikai termékek életgörbéjének az alakulásában.
-
Elpresidente
tag
olvasgattam itt a hozzászólásokat a Samsung C530 Auchan akcióval kapcsolatban. Ma reggel bementem a maglódi Auchanba és a sajnos nem láttam 200k-ért, továbbra is az eredeti 229k-s ár szerepel. Valaki tud egy olyan Auchan-t Bp-en, ahol van 200k-ért ez a tv?
-
Monyesz
aktív tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
"Az adatlapom alatt látható alaplapomból lett volna olyan verzió, amelyik picivel olcsóbb volt, igen ám, csakhogy az enyémben válogatott alkatrészek vannak, a dobozán is fel van tüntetve, hogy "100% Japan-made Solid Capacitors" és valóban láthatóan más alkatrészek vannak rászerelve, mint az olcsóbb verzióra."
Ez nem régiós eltérés, látod te is megvehetted a drágábbat-jobbat ! Az árkülönbség az alkatrészek minőségi eltérése miatt van.
Japánból azért drágább idehozni bármit is, mert az eu-n kívülről érkező termékeket megadóztatják. Ezért vannak eu-n belül is gyártási helyek. Persze a japán munkaerő sem annyiba kerül, mint a cseh, úgyhogy az is áreltérést okoz, ha ott gyártott termék érkezik be.Én a Sharp tv-kről hallottam, hogy made in Japan.
-
kerni
tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Tegnap nem voltam gép közelben, de most olvasom a sok minőségbeli külömbségről való értekezést. Pont ma 4 hete vettem X25-öst. Akkor azt mondták az üzletben dolgozók, hogy más alkatrészek, elektronika dolgozik benne, jobb mint az x20. Mindkettőt árulják tehát nekik mindegy, hogy melyiket adják el. Én elhittem, de itt rögtön lehurrogtak, hogy nézzem meg az adatlapját tök egyforma. Most talán mégis el lehet hinni. A "kicsikém" hibátlan, nem zúg, a fekete az fekete, gyönyörű képe van. (Sok G20 imádót levenne a lábáról.) Láttam hazai S20-ast otthoni körülmények között, de nem cserélném el! Egyébként X25-öt csak a németéknél forgalmazzák. Az ottani előírásoknak megfelelni, és piacon maradni a Phillips és egyéb szarok mellett nem könnyü. Én hiszek a szelekcióban. A két év gari pedig pont ezért nem zavar. 1993-óta nyúzom jelenlegi Technics HI-FI tornyomat, de még szerelő nem látta. A cég meg úgyanaz.

-
-
madgie
titán
Egyfajta zaj, majdnem teljesen megszüntethető plazmánál, ha nem húzza az ember csonttá a kontraszt- és világosságértékeket. Az én régebbi, "fapados" plazmámon sajnos akkor nem elég jó a kontraszt és a fekete, így inkább egy kis dithert vállalok be, három méterről úgyse látni a hangyafocit. Mivel te közelebbről nézed, érdemesebb emiatt is a full HD felbontást preferálni.
-
Tizedes1
aktív tag
Beugrott, mit felejtettem el megtudni.

Azt megbeszéltük, hogy a 4:3 adás nem tesz jót a panel oldalának.De mi történik a plazma tévékkel ,ha nem full hd anyagot nézek 1080 sorral, hanem csak 8-900 sorral? Akkor a fekete sávok alul felül kevésbé fognak használódni és hónapok alatt észrevehető lesz a különbség?
Tudom, hogy 2-3 óra nem probléma... de mi van akkor, ha a Szökést 720p-ben 6 rész végignézek, másnap szintén.... stb. Azért parázok egy kicsit... de egy ne zavarjon, nem lesz gond válasszal megnyugodnék.
Segítsetek ebben egy kicsit nekem/nekünk. Köszi szépen.

-
szp1
addikt
válasz
ccsabbi
üzenetére
Hol találkoztál C550-el?
Egyébként ugyanaz, mint a C430 és a C450 között, mivel csak a panelban van különbség a 4xx és az 5xx sorozat között. Azokat meg a honlapon össze tudod hasonlítani.jolti: nekem C10 van, picit nagyobb a fogyasztása, viszont több csati van rajta. Képminőségben semmilyen különbség nincs. Viszont 1, 5 m tényleg nem jó táv egy 50" Ready-hez. 42" is határeset.
-
ccsabbi
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mi a különbség a samu ps50c530 és a ps50c550 között??
-
madgie
titán
-
jolti
senior tag
Pálinkás jó regelt mindenkinek!
Oksa, de a három közül melyik lehet a leírtak alapján? Meg mondom Lenne olyan 1,5 méter táv is. A sarokülő sajátossága. Az átlag az 2 méter.
50C2. Bár kicsit félek a C2 kicsi felbontásától. 1,5 és 3 méter között lenne nézve. Vagy esetleg kicsit gyűjtsek még a C10-re. Az nagyobb felbontású, de tavalyi modell. Vagy az nem gond, hogy tavalyi? Már, hogy sokkal modernebb-e az újabb modell?
Vagy egy samu c450? De az meg csak nem Pana. -
Zebu
addikt
válasz
IrsaiOlivér
üzenetére
Milyen az a minőségi elosztó és antenna kábelek?
Azt elhiszem ,hogy elosztók között van különbség, na de antenna kábel között? nem hinném... vagy mégis?
-
Zebu
addikt
Nekem egyik cimborám intézi most az 50S20-at. Panánál dolgozik, illetve közeli kpcsolata van ott és azt mondta, hogy nagyon odafigyelnek az ügyfélszolgálatra és a vásárlói elégedettségre.
Majd meglátjuk.
Azt is mondta, hogy az éves szinten eladott 30-40000 készülékből pár 10db hibásodik csak meg.
Mondjuk ezt más forrásból is megerősítették nekem, mert egyik kollégám cimborája Panasonic szervízben dolgozik. Az ember húzza ott az igát pár éve, de Pana PDP-t még nem javított... Ez nekem jelent valamit és elég megbízhatóak a források!
Nem akarom magasztalni a márkát, főleg, mert nincs személyes tapasztalatom, de elöljáróban ezek biztatóbbak, mint mondjuk a Samsungról hallottak. Az egyik beszerzőnk a cégnél onnan érkezet és hát.. mondott furcsákat. Bár nagyon nem hatott meg, mert Samsungom volt eddig 3 évig és elégedett voltam vele. Ha bajom volt, a szervíz azonnal jött és csinálták a dolgukat. Volt ,hogy ünnepnap is kijöttek annó a plazmámhoz, amikor egy pók került az üveglap és a panel közé. Izgalmas történet volt!

-
nemtomcsak
csendes tag
válasz
GSzarkaTAT
üzenetére
Szia! Az a baj, hogy nem kicsit zúg..... ( képtartalomtól függően zúg folyamatos hullámvasút...
) És ha már keményen megkérik az árát akkor nekem ne zúgjon. -
afiaf
csendes tag
Sziasztok!
G20-as plazmám van és lenne egy kérdésem a felkonvertálós DVD-lejátszókkal kapcsolatban. Elméletileg a lejátszóm 1080p-re is felkonvertál, viszont ugye a tv is alapból felkonvertálja a sima DVD-ket. Mi a legtutibb kombináció? Hagyni a tv-t és sima 720p-n nyomni a filmeket vagy a lejátszóval felkonvertálni 1080-ra?
Előre is köszi!
-
jolti
senior tag
Na itt a pénz a kezemben, lehet rendelni a tv-t.

Most már csak azt kéne eldönteni, hogy melyiket!
Meg vannak a befutók.
42S20, vagy 50C2. Bár kicsit félek a C2 kicsi felbontásától. 1,5 és 3 méter között lenne nézve. Vagy esetleg kicsit gyűjtsek még a C10-re. Az nagyobb felbontású, de tavalyi modell. Vagy egy samu c450? De az meg csak nem Pana. -
KTTech
veterán
válasz
Digital
üzenetére
Félvezetők terén a fő cuccoknál gyakorlatilag kizárt (van K+F és gyártási kapacitás van bőven, főleg miután a Sanyo, a világ eddigi legnagyobb elektronikai gyártója is a tulajdonukká vált 2009-ben, egyébként is rokonok alapították a két céget
), diszkrét elemeknél már vásárolnak máshonnan (pl. kondikat a Nichicon-tól). De az előttem elterülő alsó kategóriás (S42-es DVD) cuccban sem jellemző az idegen gyártók nyoma. A fej is természetesen Panasonic... mondjuk sok más gyártónál is Panasonic fejegységeket használnak.De ugyanígy a Samsungokban se nagyon találni más gyártóktól cuccokat, házon belül intézik el a kérdést.
Persze, ha valami spéci cuccra van szükségük, akkor külső gyártóktól vásárolnak. De ezen a szinten már nem komplett paneleket...
-
KTTech
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
"Matsushita és Panasonic (gyakorlatilag ugyanaz)"
Még szép, hogy ugyanaz, mivel a Panasonic a Matsushita Electronic Co -nak csak egy márkaneve volt (ahogy a Technics, Ramsa, National, Sanyo és egy ideig a JVC - de ezt már eladták), amíg pár évvel ezelőtt (2008.01.10, ekkor lett Panasonic Co.) fel nem vette a cég ezt a nevet

-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Simán előfordulhat, hogy minőségi eltérések vannak az egyes régiókba szánt modellek között. Az adatlapom alatt látható alaplapomból lett volna olyan verzió, amelyik picivel olcsóbb volt, igen ám, csakhogy az enyémben válogatott alkatrészek vannak, a dobozán is fel van tüntetve, hogy "100% Japan-made Solid Capacitors" és valóban láthatóan más alkatrészek vannak rászerelve, mint az olcsóbb verzióra.
Nyilvánvalóan a nekünk szánt TV-k is megfelelnek az előírásoknak, átmennek a minőségbiztosítási rostán, csak gyengébb mérési eredményeket produkálnak, ezáltal lehet, hogy a várható élettartamuk is rövidebb lesz. Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy a régi műszaki termékek közül azok, amelyek még Japánban készültek, akár 20 év után is gond nélkül működnek (lásd. régi Sony Trinitron TV-nk, ami "nem keveset" futott 1990 óta). Ez szerintem ma is megfigyelhető, ahogy az is, hogy nekünk nemigazán jut "Made In Japan" feliratú termék.
-
KTTech
veterán
válasz
Digital
üzenetére
Én most tettem tönkre a Pana DVD-met... A táp IC hibásodott meg EMLÜ-nek köszönhetően. Sajnos a csere, amit vettem, az szép szikraesőt csinált (saját hülyeség, rossz folyasztószert használtam tévedésből, illetve az volt a tévedés, hogy nem megfelelően pucoltam le, mert a másik fajtát nem feltétlenül kell)... valószínű egy újabb táp IC, 2 ellenállás és a biztosíték kicserélése után működne. (erről jut eszembe, nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy MR6710-es SMPS Mode controllere? Ég a pofám, hogy megint mehetek másikért a HQElektronik-ba... persze örülnek neki, mert 2700 Ft-ba kerül
)Azt kell mondanom, hogy az összes fő IC Matsushita Electronics vagy Panasonic feliratú benne (memória, flash, és 2 db speckó kapcsoló IC az nem, STS, ISSI és Sharp gyártmányúak). Az egész egyedi konstrukció, nincs 3rd party gyártó cucca benne. A kijelző az mondjuk szokás szerint Futaba benne, de az minden Panában az, még a 2x éves Technics erősítőmben is az volt. A DVD maga 4 éves volt, de felpúposodott, hőmérséklet miatt sérült (márpedig a táp az nagyon nem hűvös fajta) alkatrésszel nem találkoztam.
-
KTTech
veterán
A UPC csomagját nem fogod a TV-vel dekódolni, mivel a kártya és a box egy egység. Egyik sem működik a másik nélkül (tehát, ha elromlik a box és a szomszédnak is van csak kisebb csomaggal, hiába viszed át a kártyád, nem fog a másik boxal működni). Arról nem is beszélve, hogy egy csomó extra szolgáltatás van ráültetve az adatfolyamra, amivel semmit nem tudna kezdeni a TV, mivel nincs benne kábelmodem.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- HIFIMAN SUNDARA SILVER Over-ear open planar audiofil fejhallgató, Ibasso szimm.tuningkábellel ELADÓ
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az asuson pl. van eSATA, ha ez fontos, mivel eSATA-s vinyód van, akkor asust kell venni. Erre gondoltam, a rákötéssel. Wifi minek? Ha ez kérdés, akkor neked nem kell Wifi. Arra, amit írtál, szerintem elég egy Asus o!play hdp-r1, 20k-ért kapsz.

plazmával ezt ne tegyétek!