Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
DM-Fan #18018 üzenetére
Igen érdemes a valóság talaján maradni. A legtöbb embernél a felső plafon 15-200k. Nem arról van szó, hogy nem tudtam volna akár egy 50"-os G20 árát összespórolni, hanem arról hogy még ezen a 145k-n is hezitáltam. Mindenkinek meg vannak a korlátai hogy mire mennyit hajlandó kiadni. Persze nekem is fontos a képminőség, amit ugyebár nemcsak felbontásban mérnek, illetve a megbízhatóság. Az 5 év garancia önmagáért beszélt, a képminőség amin minden egyes HD anyagnál csak ámulok (jó edzést jelent azért a sok sd csatorna
. Egyébként többek között a "crt-s" jelleg miatt is választottam a plazmát, szerintem a legtöbb ember szeme még a crt-n "edződött".
Pl. a világűr megjelenítésén a mai napig leesik az állam, semmi más technológiával nem láttam még ilyet.
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest