- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
DM-Fan #11400 üzenetére
Majdnem mindegyik Pioneer merevlemezes felvevőt használtam vagy teszteltem, a 400-as szériától kezdve a 600-ason át egészen 1800 eurós 930-940-esekig. Az összes hangosabb volt, mint a végül tulajdonommá vált LX70D. Közel 8 kiló a súlya van benne anyag rendesen.
A kép és hangminősége miatt vettem meg, azok a legfontosabb szempontok.
Képe felveszi a versenyt a hasonló összegért (350000 Ft) kapható "csak" lejátszókkal, összehasonlítottam néhánnyal. Hangban valamicskét elmarad tőlük, az olyan kétszázezres kategória.
Közösítő helyett biztosan nem használnám, arra kicsit drága.(#11402) szp1
Képzeld el, amikor a nappalim dohányzóasztalán a következő távirányító sor fekszik!
A/V receiver, BD-játszó, merevlemezes felvevő, CD-játszó, TV, szubláda, világításvezérlő, klíma. Plusz mobil és vezetékes telefon. Gyakran erősítőből is kettő van nálam, valamint korábban set top boxom is volt.
Egy Philips Prontóval helyettesíthetném az összeset, de az iszonyú drága, a Logitech harmony meg nem képes az összes létező funkció vezérlésére. Ha jól tudom.
Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest