Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemail.hu
csendes tag
válasz Jakesz #144322 üzenetére
kérdéseim lennének, szeretnék én is venni Ps store 3x10.000 Ft egyenleget:
1. alzán 3 külön account-tal vásároljak és Gvh kedvezményt és akkor 30.000 helyett 21.000 tudom megvenni?
2. Ps storeban feltöltött 30.000 értékben tudok vásárolni PS Plus-t ?
3. Ha feltöltöttem Ps store-ba meddig tudom felhasználni ?Köszönöm a válaszokat
-
freemail.hu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Leírnám és kérnék segítséget a helyzetemnek.
Ps-emen két account van egy magyar és egy angol, két különböző emailfiókkal. Az angol accounttal játszottam mindig, a magyar accountot azt később csináltam arra vettem a plust-t és játékokat. Haverommal szeretnénk megosztani a plus-t.
Kérdéseim:
1. Hogyan tudnánk ezt megoldani? Hogy neki is menjen a plus és minden játék ami nekem van? Valamint én is láthatom a játékait?
2. Van-e lehetőség arra, hogy én az angol felhasználóimat megszüntessem és egybeolvasztani a magyarral ?
3. Ha megszüntettem mondjuk az ps angol accountot, pl.: Fortnite-os és a GTA V Rocksator-os felhasználóimat nem lehet átvinni a ps magyar accountra?Játékon belüli vásárlásaim nem voltak csak a Fortnite-ba és azért szeretném azt átvinni a magyar accountumra ha lehetséges.
Köszönöm a válaszokat .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest