Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
válasz
RetroJack #82880 üzenetére
Mivel HDMI 2.0 csatlakozók vannak rajta, ezért a 4K jelet max 60hz-en tudja fogadni, 120-at csak FullHD-n tud. Youtube-on keress rá hogy tesztelték-e PS5-tel és tudja-e a 4K jelet fogadni. Emlékeim szerint tudja, mert nekem is a látótérbe került ez a monitor amikor nézelődtem.
Másik biztos választás (ami nekem is van) LG 27GL 850. Sznitén fogadja a 4K jelet 60 fps-sel, gyönyörű éles a kép. -
Xaels
félisten
válasz
RetroJack #63272 üzenetére
Nézd, én elég sok féle játékkal játszom és nem csak AAA kategóriában. Szeretem a twin-stick shooter-eket is és egy rahedlit játszottam az Alienation-nel is ha már felhozták. Szerintem nem véletlenül nem erőltették eddig bele ebbe a kategóriába ezt a fajta megközelítést. Mondjuk HDR-ben lehet jobban átjönne, de nekem ez sok. Rengeteg részlet van amiről elveszi az ember figyelmét, mondjuk lesz jópár alkalom mindent szemügyre venni. Minden halál után előlről, "pucéran" nekiugrani, sokaknál fogja kiverni a biztit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest