Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Oddworld: New 'n' Tasty
Nem mai csirke, de hát hosszú a backlog és van szerencsére visszafelé kompatibilitás.
Említettem a kollégának, hogy nem döntöttem el, mivel fogok játszani. Azt mondta, hogy akkor eldönti helyettem csak írjak listát, mi van meg.
Én pedig ezt választottam a megnevezett háromból, mert régóta érdekel, és összesen egy 10-15 órás kis játék... hát persze. Rendben, az eredetihez hű hard fokozaton az első végigjátszás meglett 15 óra alatt. Gondoltam, nézzük meg a trófealistát is, nincs is már sok. Ebből lett az, hogy a végére beletettem 32 órát, mert a mudokon gyilkolós és speedrun kihívások pokoli nehezen sikerültek... pedig ezeket általában könnyűnek tartják.
Rettentő hangulatos képi világa van, a blőd humorával is tudok rezonálni. De hogy ez milyen marha nehéz! Sajnos nem a fejtörők, hanem a szigorú időzítések, instant halálok (hard fokozaton) és a szerencsétlen írányítás kombinációja miatt. Rendben, tanulható, illetve az indokoltnál később esett le, hogy van benne gyorsmentés.
Nem segített, hogy PS5-ön jóformán nincs töltőképernyő, így az ottani tippekről (és a pályák közti pársoros átvezető szövegekről) lemardtam. Volt egy rész a végén, amihez ezért videó kellett. Technikai gondok is akadtak, PS5 Prón páróránként fagyott.
Az eredeti rész még sokkal nehezebb állítólag, viszont abban blokk alapú, tökéletesen kalkulálható a mozgás. Szerintem az hozzám közelebb állna és hamar megszoknám. Egyelőre viszont nem veszem meg, de store-ban olcsón fennvan, emulálva fut a PS1-es játék. A New 'n' Tasty-ben is van egyébként klasszikus irányítás, de valamiért mégse próbáltam.
A világ, pályák, karakterek, a sok gag és ötlet, az abszurd helyzet, az egész humora, úgy a csomag egyébként nagyon-nagyon bejött, és ezért mindenképpen merem ajánlani, antikapitalistáknak különösen.
Viszont a hard szint ill. speedrun frusztráló lehet, ha valakinek ez számít.
Az Alf's Escape DLC még hátravan, de arra majd később térek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest