- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
Divinity #157218 üzenetére
Üdv a klubban, igen kicsit drágán vetted, de majd ha elkezdesz a nagy cimekkel játszani csak legyintesz, hogy kit érdekel, hogy olcsóbban is vehetted volna. Én is friss 3 hónapos tulaj vagyok, én God of Warral vettem az 1 Tb slimet 10 hónappal granciával 85000 forintért, azóta eladtam a GoW-t 15000 forintért, szóval 70k volt maga a masina. Játékokat ha lemezesen tervezed venni, akkor itt az aprón vedd, a legtöbb exkulzív cím 4-5k.
-
toompa
őstag
válasz
Divinity #157212 üzenetére
Most voltak akcióban 10-ért a kontrollerek,de 8 körül tökéletes állapotúakat kapsz,ha a használt is opció.
A 2 játék használtan,karcmentesen szerintem max. 10ezer...
Ennyiért pro-t vettem volna vagy slimet ha mindenképp az kell és olyan játékokat ami érdekel.
De nem akarom elvenni a kedved. Üdv a klubban és jó játékot! -
.LnB
titán
válasz
Divinity #157212 üzenetére
[link] Szemüveget ne vegyél mostanában.
Csak a játékokat nézted be, van ilyen. Jó, az igazság az, hogy én azokért 1-1ft-ot sem adtam volna. De akkor is szerinetem bőven 10 alatt megkapod darabját. Meg hát olyanok is. Főleg ha első PS-ed neked is, akkor nem ezekkel kell kezdeni, hanem a fincsi falatokkal.
Gratula a konzolhoz!
-
Divinity
őstag
válasz
Divinity #157203 üzenetére
No beálltam a sorotokba én is.
Végül az eredeti konstrukció mellett maradtam mert bementem és megkérdeztem, hogy mi a helyzet a géppel. Márciusi vásárlás volt, onnantól van rá gyári gari ők azon felül vállalják a 30 napot, most egy hónapig vihetem hozzájuk és pénz vissza utána meg Sony. Kicsit alkudoztam és kaptam a gépet, 1 kontorllert és két játékot(SW Battlefront 2 és Battlefield 1) összesen 100 ért. -
toompa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest