Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz PandaMonium #47337 üzenetére

    Figyelj, tudom, hogy 90% + és GOTY és mindenkinek megjön a reggeli mikulás ha csak elolvassa a nevét, ettől még én ezt tapasztaltam, ez a véleményem. Úgy, ahogy a Killzone -ról is tök más volt mint a nagybecsű médiának stb..
    Nem azt mondtam, hogy nehéz megölni, hanem azt, hogy csal. Azt is észrevettem, hogy ha van nálam 500 xp akkor csak néha üt egyet amúgy hagyja magát a drága. Ha 15k xp van nálam akkor folyamatosan püföl, elkezdi az ütést, én ütök előbb de ő is befejezi stb.. Ergó csal. Most nekem jöhetsz/tek bármilyen 200 ember véleményével meg bizonyítékkal, én ezt így tapasztalom és nekem ez kvára nem tetszik. Szokható, és ettől még nagyon is akarok vele játszani mert amúgy jó kis gém, de ezek vagy bugok, vagy fícsőrök, de bármelyik is csak gratulálni tudok :DDD
    Na, de fejezzük be, úgyis az lesz amit a készítők elképzeltek. Nekem is tetszik, csak kicsit jobb kivitelezésre és kevesebb bugra/idegesítő faxságra számítottam. Már meg se merem említeni, hogy többször fordult elő, hogy a földbe bugolt, csak a feje lógott ki és ütött valami kis takony..

    Sony update nap van ma :DD

    Ilyen amikor sony tv sony ps4 egyszerre kéri a frissítést bekapcsoláskor :))

Új hozzászólás Aktív témák