- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Reggel már leírtam, de ITT láthatod Te is,hogy mi a helyzet. A klasszikus kis mapokon,azért sokkal jobb a helyzet, de ott is elvesztesz lövés közben ~10framet szituációtól függōen. Épületekben,szūkebb terekben fluid a game
Ha tökéletes élményt akarsz codhoz akkor a legjobb opció az összes konzol közül a Pro...a többi kompromisszumos.
-
hombre[EU]
veterán
Télen 7-8at biztos kipróbáltam és ami simán futott azok inkább a f2p-ek voltak, fortnite-apex. A BF-ben ha csipával bezoomolsz a harcba szerintem még 30alá is droppol
új cod szintén beesik durván a nagy mapon, PvZ játszhatatlan volt stb stb
-
hombre[EU]
veterán
Hermen Hulst Q&A: Interview with Head of PlayStation’s Worldwide Studios
Nyáron jön PCre a HZD
-
hombre[EU]
veterán
ha minden egyes négyzetméter egyedi komplex uhd textúra akkor korrekt
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #237207 üzenetére
100gb egy sz*ros map? lol
-
hombre[EU]
veterán
Akkor ebben az évben van a jópofizás és majd jövōre fejik meg a usereket?!
-
hombre[EU]
veterán
Lepörgött a Control...és még mindig nem értem miért lett goty
a fizika/skillek bámulatosak és az AshtrayMaze nagyon menō volt, de ennyi. A level dizájn talán a legrosszabb, egy komplett darksoulst megtudok jegyezni itt pedig nem egyszer eltévedtem
-
hombre[EU]
veterán
Ha valaki megakarja venni a Controlt ps4re (og/slim) és érzékeny a grafika és/vagy framerate-re akkor felejtse el
még mindig botrányosan fut és így is marad
-
hombre[EU]
veterán
Naughty Dog Live: The Last of Us Remastered Neil Druckmann&Kurt Margenau
Érdekesnek hangzik -
hombre[EU]
veterán
Lepörgetem a Controlt. Érdekel a story, csak sajnálom,hogy ennyire "low budget" hatása van (eddig)
-
hombre[EU]
veterán
Bedobtad a kekszet
-
hombre[EU]
veterán
Nem gondolták túl ezt a bejelentést
a PS5-t is egy random kedd délelōtt fogják leleplezni
-
hombre[EU]
veterán
Nekem szokott zuhanni is,ha nem gombára esik 100% semmi baja nem lesz. Mondjuk az elsō lecke,hogy unbind L3/R3
mert az nem futásra van
-
hombre[EU]
veterán
Leszedtem Nowról a Controlt,mert érdekelt a fizika szimulációja...és negyed órája csak egy folyosón lövöldözök
great job Remedy
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #236555 üzenetére
Lefutott a demo,kb 1óra normális tempóban. Talán a menekülés közbe több harcot rakhattak volna,mindegy. Az eredeti játékban ez az elsō 15-20perc (úgy,hogy turn-based).
-
hombre[EU]
veterán
Kár volt letöltenem a FF7R demót. Még csak az intro ment le,de már fáj a szívem...
-
hombre[EU]
veterán
A pH értékedtōl függ
-
hombre[EU]
veterán
Nioh2 Last Chance Trial
Vasárnap úgyis esni fogki lehet próbálni
-
hombre[EU]
veterán
Project G.G. Teaser Trailer (PlatinumGames, Hideki Kamiya)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #235835 üzenetére
Nem bánnám,ha több játék rendelkezne (ha nem is ennyire,de) komplexebb/személyreszabható harcrendszerrel ahelyett,hogy csilliónégyzetméteres mapokra pazarolják az erōforrásokat. Azt tudom,hogy az új God of War combat designere nagy Nioh fan...lehet,hogy ott valami elkezdōdik. Csírát már véltem felfedezni a 2018asban, valamivel nagyobb eszköztárad volt ill. egykét ötlet,mint egy átlagos akciójátékban. Csak az a probléma,hogy a gémer kap egy blokkot meg parryt és már bajban van
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Bogyi007 #235774 üzenetére
Elsōre is megértettem
én arról beszélek,hogy ez nem egy system seller feature,mert érint egy maréknyi játékot/kiadót (a gen alatt) ami az elsō évben megkapja a remasteredet. Ez miatt nem fognak felvesztve fel-alá rohanni a fejesek...jó dolog, szerintem illene a Sonynak is meglépni, de ebben a történetben nincs több. A bizniszt úgyis az új játékok pörgetik
-
hombre[EU]
veterán
Szerintem meg a Sonynál még nincs vége a generációnak...khm Nioh2,FF7,TLoU2,Tsushima (ebbōl min.3 GoTY jelölt
) szóval nem hiszem,hogy bárki is pánikol egy smart delivery miatt a headquartersben
Ott nehéz eladni egyszer is, itt megveszik kétszer is...evvan -
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #235519 üzenetére
Megkoreografált videó is szép munka, de ha így mūködik a kamera,AI-k...az már komolyabb,nem?
oric olajfestmény stílusa van
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #235513 üzenetére
Naneba... ez real time fut? Vagy csak videó?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
saelin #235492 üzenetére
Story ügyben nem tudjuk mi lesz, de a cinematic gameplayre nem lesz panasz
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #235435 üzenetére
Most ilyen omnyo-guardian buildem (ha létezik ilyen a szakzsargonban
) van, 60-70 másodpercesek a bossok. Rádobom az anti Ki-recoveryt meg a sloth-ot, gardiennel elverem és ha még mindig pattog benyomok egykét soulstonet aztán csókolom...ennyire nehéz a base játék
itt meg rettegnek tōle az emberek
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #235428 üzenetére
Pfff nem tudom
játszottam valamennyit mindkettōvel, de nem volt egyik sem maradandó élmény. Biztosan nem rossz, de ami egybōl beugrik,az a rossz irányíthatóság és nekem "kevés" volt,mint openworld. Nem vagyok egy ultra LoTR fan, de láttam/olvastam és nem volt meg az immersion.
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
sxxorp #235400 üzenetére
spoiler free uc4 gameplay, ha van hozzá érzéked ez a game nagyon komoly jeleneteket varázsol eléd
persze,ha csak egy primitív cover-shooternek használod a játékot akkor srmmi extra
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Maneater Story Gameplay
Openworld cápa RPG
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest