- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
saelin #253041 üzenetére
Én még akkor sem. Ebben a viking témàban szàmomra semmi sincs.
Szabi89
Kb 250h utàn azt mondom megérte az àràt.(vehettem volna olcsóbban is, de mostmàr mindegy) A DLC-ket màr nem vittem végig, és egy darabig még biztos nem fogom mert teljesen közömbös lettem irànta. Egyszer talàn. -
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #253034 üzenetére
Link
Ez itt meg a nagytesója Lunk
-
Wesder
titán
Van itt olyan, aki megvette a Superliminalt? Milyen? Egész jó puzzle jàtéknak tűnik.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #252793 üzenetére
Miért? Nyílvàn az ND-re gondolt. Ha nem tudjàk megugrani a sajàt jàtékaik szintjét, akkor inkàbb most zàrjanak be.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #252719 üzenetére
Egész jó ez az új Worms, és ez a F.I.S.T. sem tűnik rossznak.
-
Wesder
titán
22.-én Dreams PSVR tàmogatàst kap.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #252552 üzenetére
Azért nagyobb, mert PS4Pro hàzban nem tudtak hűtést tervezni és most csinàltak neki plusz helyet.
-
Wesder
titán
válasz
Szabi® #252435 üzenetére
MS-nél van a kiadói jog, így kétlem hogy belemennek. A Switch verzió az első részből is csak azért készült el mert az MS ràbólintott. A 2. részre azt mondta a Moon Studio feje hogy extrém kihívàs lenne Switchen azt megoldani 60fps-sel. One S-re is alig tudtàk megoldani.
-
Wesder
titán
válasz
frankdelgado #252315 üzenetére
Férj a feleségnek: Hozz egy sört!
Feleség: Mi a varàzsszó?
Férj: Odab@sszak?! -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #252121 üzenetére
Nàlam ez GoTY.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #252086 üzenetére
Jó-jó... Na de mennyit vittek vissza?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #251992 üzenetére
A fű zöld, a csir kék.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #251884 üzenetére
Igen, a szivem is kiugrott a helyéröl, amikor meglàttam az àràt.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #251881 üzenetére
Nem rossz.
-
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #251875 üzenetére
Quantum Break-kel jàtszottàl-e?
-
Wesder
titán
válasz
Darth_Revan #251661 üzenetére
Mint kiderült én voltam figyelmetlen.
-
Wesder
titán
válasz
Darth_Revan #251632 üzenetére
Ezz a két opció a PS4-re vonatkozik. A többleterő miatt a Dynamic 4K az Natív 4K lesz PS5-ön.
-
Wesder
titán
Aki az Avengers-t megveszi PS4-re a PS5 verziót ingyen kapja.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #251493 üzenetére
Trailer alapjàn azt mondom igen, de hàt màr azokban sem lehet bízni.
-
Wesder
titán
"The Last of Us Part II is the UK’s fastest selling Sony game on PS4, bigger than the Uncharted 4 launch in boxed sales alone. It’s the biggest game launch this year by far, smashing the opening sales of Animal Crossing, and comfortably bigger than its predecessor"
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #251303 üzenetére
Omg omg omg
-
Wesder
titán
válasz
Szabi® #251289 üzenetére
Spidermannak kellett egy pàr nap, és bàrmikor újrajàtszanàm szivesen. Az Uncharted ugyan úgy nem érdekel, ahogy a Tomb Raider sem.
Abból megvettem a triologyt, kijàtszottam az elsőt, màr azt se tudom miről szól. A God of War nekem a 3. résznél véget ért, de adtam esélyt a Rebootnak.
Jól àll neki az új harcrendszer, de a vilàga nem tetszik. Ezekkel én nem tudok mit kezdeni. Ratchet&Clank-et vàrom mert jó lesz. A Horizont is megakarom venni ha megjelenik. Tudod az emberek vàltoznak. Mondjuk ez rólad nem mondható el. -
Wesder
titán
válasz
Szabi® #251279 üzenetére
Én indítom el a szarlavinàt a mivel is? Mivel rosszat nem mondtam a jàtékról. Aki kicsit is ismer tudja milyen vagyok. Neked és is sokan màsoknak csak egy Sony hater Xboxos szar alak leszek mindig is mert nem nyalok be csontig minden ex címre amit a Sony csinàlt. Egyébként màr megszoktam. Érdekes mód aki végigjàtszotta rosszabb véleménnyel van a jàtékról mint én, és az nem probléma.
Tudod mit? Vidd végig a jàtékot, aztàn nézz végig pàr traliert és ràjössz miért kérdeztem azt amit.
Na és ha màr asztalozunk te mit tettél le ide az asztalra mert én màr többször adtam be jàtékot nyereménysorsolàsra, azért hogy a közösségnek jó legyen. Ide is dobtam volna be többször is, de Sony-nàl nem lehet giftelni, így el is engedtem a dolgot. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #251196 üzenetére
Volt 1-2 ami rendesen meglepett, és még aludni is alig akartam elmenni, mikor beindult a jàték. Mondom hogy kicsit bànom hogy most csak végignézni tudtam, de úgy érzem megérte. Kötelező kipróbàlni, mert megéri az àràt, viszont vannak dolgok amik szàmomra értelmetlenek és lerontjàk az öszképet. Spoilerezni itt nem fogok, nem akarom elrontani màsok jàtékàt.
-
Wesder
titán
válasz
FunPro #251158 üzenetére
A vicc az egészben hogy nekem egyedül a sztorival van itt-ott gondom, amire semmi ràhatàsom nincs, egyébként minden màsban 10/10, de hiteltelen a véleményem...
Oookaaay boy. Na menjetek a búsba.Ha valamelyikőtök végigjàtszotta megszagérthetne majd egy két dolgot nekem, mert a videókban jàtszva gondolom màs történik.
-
Wesder
titán
Végeztem a The Last of Us 2-vel.
Tőlem egy 7.5-8/10-est kap. -
Wesder
titán
válasz
BUZZLGHTYR #251067 üzenetére
Nem kell hozzà Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest