- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Resident Evil 2 mellé lehet venni a Game Rewards DLCt.Ez minden fegyverhez ad örök lőszert, vagy csak a pisztolyhoz?
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem ma lesz a ps+ januári termése bejelentve?
-
ProEvoFan
nagyúr
Semmi ps+ pletyi?
Megvárom a bejelentést, nehogy azt vegyem meg januári akcióban. -
ProEvoFan
nagyúr
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #228150 üzenetére
A franc tudja.Neten néztem utána.Ott az volt amit írtam.
De lehet, mert mintha lenne minden kanyar után egy vonal.
Gondolom a 10 holeshot hiányzik. Mindegyiknél végig kell menni a versenyt és a végén adja be a holeshotot.Restart ennél a trófeánál nem oké.Ismételheted a versenyt csak ki kell lépni a főmenübe és mehet újra ugyanaz a verseny. -
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
30z.Samu #228094 üzenetére
"Egyébként vicc, hogy van, aki még mindig nem érti meg, hogy jobban jár Ő is, ha még ha akciósan is, de tiszta úton szerzi be"
Igazából a használt játékból sem látnak semmi pénzt a kiadók/fejlesztők.
Ok, ha használtan beszerzed, akkor még ott van az esély a dlc vásárlásra. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #228075 üzenetére
Szuper év volt.Persze mindig lehetne jobb, de nem lehetek elégedetlen.
Detroit Become Human, platina. Horizon Chase Turbot szarrá játszottam. Sniper Elite 4 coopban kijátszottam Xaels fórumtárssal. Monster Energy Supercross platina.
Elégedett vagyok, megérte az előfizetés. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #228074 üzenetére
Az utolsó bekezdést nem értem.Megkaptál minden SX challengeet meg 100 óra játékidő???
Erre nem tudok mit mondani, nekem ilyen nem volt.A rajt.Bejön a kép.Egyből nyomod az L2t, így kicsit hátratolatsz amíg lehet, majd az L2t továbbra is nyomvatartod és hozzá nyomod a gázt (R2). Eddig ok? Na, mikor bejött a kép és engedett hátratoltanti tehát a folyamat elejétől visszaszámolsz 5 másodpercet és a hatodik másodpercben elengeded az L2t de a gázt (R2) nyilván nem. Pont akkor fogsz indulni, hogy fölényesen te leszel az első.
Tudod gyakorolni, mert van restart race. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #228063 üzenetére
A platina plusz szórakozás.Ha kedvem tartja, megcsinálom.Persze vannak helyzetek, mikor a nehézség miatt feladom.Pl a New Ordernél a legnehezebb fokozaton nem volt kedvem szarakodni, mert k* nehéz úgy a játék.A GTSt anno élveztem.Igen, a grindet is, én lvl50ig becsülettel végigmentem a játékon.
Igaz, utána meg is untam.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nayrobi #228027 üzenetére
Az agyrém.40000 kilométert megtenni az kb 200 óra játékidő.... annyi tartalom nincs benne.Fórumon kiszámolták, hogy az ovális pályán 9999 kört kell menni, mire meglesz a trófea...
A GTSben kb 55000 kilométert tettem háromszáz óra alatt, de itt tartalom is volt mellé.
Kicsit elment tőle a kedvem.Lesz ez még olcsóbb is. -
ProEvoFan
nagyúr
Tolatás gomb (L2?) nyomvatart rögtön ahogy bejön a kép, majd amikor elkezd hátramenni a motor, akkor kezd nyomvatartani a gázt (R2?) és számolj el ötig és hatodikra enged el a féket (L2) és te leszel az első.Igy meglesz a hootshoot trófea is ha te veszed az első kanyart.
-
ProEvoFan
nagyúr
Megnyertem a három bajnokságot (250 west/east + 450 + hivatalos bajnokság azzal menő fickóval) meg a 30 verseny felhasználók által készített pályákon.Kb ennyiből meg is volt a 3millio kredit (ehhez mentem még pár versenyt szólóban), meg az 50 győzelem és bőven a megfelelő presztízs rang is.Aszem' a 450 hivatalos bajnokságban hosszabb versenyeket mentem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #228016 üzenetére
Nekem már platina.
Nem otthon vagyok, fejből írom.
Külön van az első (R2) és a hátsó (X) keréknek a fék. Lassításnál az Xel fékez, kanyarodás előtt meg az első féket használd.Mikor egyenesben van a motor csak akkor adjál neki gázt. Ugratás után nem mindegy hogyan érkezel le a földre.A levegőben a jobb analóggal tudod dönteni, egyensúlyozni a motort.Érezni kell.
Easyn 20+ másodpercet vertem a másodikra. -
ProEvoFan
nagyúr
GRID Ultimate Editionhiz jött már valami plusz tartalom?
Ilyeneket ír:
99 extra Career events (33 per season), 12 new cars (4 per season) & Seasonal rewards
Valaki megvette ezt a csomagot?Mag olvasom fórumokon, egy trófea bugos lehet.Tegyél meg 40000 kilométert trófea bugos még?
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem a megakadástól félek.Ez a játék a két ember kapcsolatáról szól, ahogy ketten átmennek az egész történeten és ehhez kellene rendesen érteni mit beszélnek egymással.Az ottfelejtett feljegyzésekről nem is beszélve.Ha elolvasod, jobban beleéled magad mi is történt ott valójában.Ez kb olyan, mint a GOW.Ott is nagyon jó volt a háttértötrénet és ha nem értettem volna az egészet, akkor az a játék sem ütött volna akkorát.
Vannak olyan játékok, ahová nem kell a jó angol nyelvtudás.A Last of Us nem ilyen. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
30z.Samu #227938 üzenetére
Nekem nincs backlog-om. Közben eszembe jutott hogy a Doom ott lapul a könyvtáramban.
Talána Last of Us, de azt a perfekt angol hiányában kihagyom, mert ehhez kell.Ezért is örülök a második rész magyarításának.
Ha ezt a listát behúzom, akkor jövőre a Last of Us 2ig maximum egy Death Strandinget veszek.Bár, lehet a DSt is behúzom.. A DS amúgy tervben volt karácsonyra...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #227907 üzenetére
Amúgy tényleg szar mikor dönteni kell.
Eddig a karácsonyi csomagom így néz ki:
FC V szezonbérlet
FC New Dawn
Dead Nation coop móka
Knack 2. coop móka
Days Gone
MedievilA probléma az, hogy. CoD MW beszippantott és nem enged.Tehát, kell nekem most ennyi játék?
Tudom, az élet nagy gondjai... -
ProEvoFan
nagyúr
God's Trigger [link]
Ismeri valaki ezt a játékot?Durván megtetszett, de előtte olvasnék felhasználói véleményt is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jim74 #227841 üzenetére
Én a LEGO City Undercovert ajánlom elsősorban.
Dobozosan sok helyen akciós.Nem tudom merre laksz, de hátha segít.
A másik két lego játék is akcióban van, szintén 6500 környékén. -
ProEvoFan
nagyúr
Azért ez tényleg jó lett.
Far Cry 5 Season Pass 3090 ft. Benne van a Cry 3 Classic Edition is.
Torchlight 2. 3893 ft
Resident Evil 2. 5990 ft
Days Gone 8990 ft Ok, alzan csalással volt olcsóbb is, de az nem mérvadó, mert ugye "egyszer volt Budán kutyavásár".
Grid 8990 ft.LnB
Elvileg 1036 játék/bundle/dlc van leárazva. -
ProEvoFan
nagyúr
Knack 2vel játszott itt valaki?Vélemény?Nem túl nehéz? Gyermekkel játszanám.
Keresem a digitális jézuska ajándékát.A lego videójátékok kicsit uncsik már, gondoltam feldobom a hangulatot más típusú tévé előtti co-op játékkal. -
ProEvoFan
nagyúr
Monster Energy Supercross platina pipa. [kép]
Decemberi ps+nak jobb játékot is eltudtam volna képzelni. Kipróbáltam, megtetszett.Ehhez hasonló játékot eszem ágában sem lenne megvenni.Erre is jó a ps+. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vinacarlos #227639 üzenetére
Ebbe benne vannak a mostani akciók is.Ez egy zagyvaság egyelőre.
-
ProEvoFan
nagyúr
Minden új akció előtt egy nappal már kint vannak a listák.Most semmi.
Várom az idei év legnagyobb(?) akcióját storeon. Viszket a tenyerem, költeni kell. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
RangerFox #227508 üzenetére
lazioforevernek akart menni
Nagyon jó füles. Hyper X could stinger.
Ne gondoldj, rendeld meg, mert 14Kért iszonyat jól szól.
Nekem ilyen van és azóta folyamat használom, pedig én is csak estére vettem.
A basszus, a robbanások brutál jól szólnak.
19kért vettem tavasszal. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Jim74 #226913 üzenetére
Nekünk megvan a Minecraft PCn, androidon és ps4en is.
Kb egy hete jött a nagy up, miszerint ps4en is ugyan az a Minecraft lesz, mint PCn és xboxon.Ennek a hozadéka a crossplay.Ugye az eredeti w10 mellé kellet egy MS fiók, és ezzel a fiókkal kellett bejelentkezni a ps4es Minecrafton belül.A crossplay feltétele az MS fiók.
Gondolom ps+ is kell. -
ProEvoFan
nagyúr
Ghost of Tsushimahoz volt már magyar felirat bejelentve?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
marilllyo #226785 üzenetére
Pontosan.Erre jók az ex címek.Ott meglehet mutatni mit tud a gép.
Amúgy kicsit vegyetek vissza az elvárásokból, mert nagyon nagy csalódás fog benneteket érni... szerintem stabil 4K/30fps és hozzá brutál grafika.Ennyi.Nem lesz itt semmi egyéb, maximum az indie játékoknál lesz 4k/60fps vagy talán 8K/30fps... -
ProEvoFan
nagyúr
Itt nincs.Európaikat továbbra is leszarják.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kiszámoltam.
75K játékokra.Idén pontosamn 28 darobot vettem.Ez kb 2700 forint/darab.Nem rossz arány.
27K két éves ps+ra még az év elején.
8,6Kért egy 12Ks feltöltőkártya, köszi Alza.
3,7K a három havi EA access.
Összesen kerekítve 114ezer forint.
Drága hobbi, de leszarom.Másnak a piálás/cigi kombó megy.Az sem olcsó. -
ProEvoFan
nagyúr
Döbbenetesen néz ki a Ghost of Tsushima új előzetese [link]
Nem hiszem el, hogy ez ps4ről ment.Ha mégis, akkor erre szavak nincsenek, annyira durva... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#10186752 #225402 üzenetére
Figyu, -10% is pénz.Kövi akcióváltásig storeon összeállítom a közel 25ezer forintos csomagomat, amiből jól fog esni a mínusz 2500 forintos kedvezmény.
Gyuromojtól privát üzenetben kaptam a kódot.Itt is köszönöm! -
ProEvoFan
nagyúr
"Aztán csak belegondolok, hogy a fegyver skineknek semmi értelme, a neved hátterében megjelenő Calling Card-oknak még inkább semmi. Charmok, Spray-k, Ikonok, Player modellek"
Pont ez miatt még nem vettem meg a b.passot.
Amit mi nem értünk, a Fortnite meg ebből szerzi a dollár milliárdokat....a fiatalok megvannak őrülve a skinekért.A b.pass nagy biznisz.
A játék továbbra is nagyon tetszik és minden előítéletem ellenére remeg a b.pass buy gombon a kezem....csak eszembe jut, hogy ezért vehetek egy fasza akciós játékot.
Az élet nehéz problémái. -
ProEvoFan
nagyúr
A Prohardver tesztelte az LG B9 TVt.
Baszki, ezt a TV nagyon jó ennyi pénzért.... -
ProEvoFan
nagyúr
Aki játszik az új CODal pls vegyen fel barátnak, szeretném látni a barát ranglistán mennyire vagyok béna.
ProEvoFan_hun -
ProEvoFan
nagyúr
COD MWben most futottam össze egy xim4esel.50/5 k/d.
Száradjon le a fasza az ilyennek . -
ProEvoFan
nagyúr
Magyar storeba jött pár új akció.
Medievil 6k
Rage 6k (ennyiért már jó vétel?)
Tekken 7 3.1k
Death Stranding Digital Deluxe Edition 18k -
ProEvoFan
nagyúr
Ha valakinek nem kell a 10-20%os kedvezmény kupon magyar profilra, egyet szívesen elfogadok.Köszi!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111 #224785 üzenetére
Én ezt néztem ki.
DeadNation: Apocalypse Edition
Elvileg ez is local coop. -
ProEvoFan
nagyúr
Assassin's creed syndicateről vélemény?
Gondolom a dlc is magyar feliratos, nem csak az alapjáték. -
ProEvoFan
nagyúr
Az IW után minden megváltás.
Szerintem a WW2 és MW a ps4/xbox one éra legjobb CODjai.
Az egyjátékos kampányban nekem átjött a nyers háború borzalma. spoiler spoiler Az említett chapter után kicsit pihentettem is a játékot.A két gyermek menekülése a városból főleg.
Persze tele van a szokásos klisékkel az egész, de ennek ellenére modernek hat az egyjátékos kampány.Ahogy a fiatalok szokták mondani mikor teljesen elégedettek valamivel; "cool, nagyon menő" az új COD.A Grafika az csak a szérián belül forradalmi, nem a generáció legszebb játéka, de a régebbi részekhez képes hatalmas az előrelépés.
A multi meg k* jó.Teljesen rákattantam...érted, én, aki utál kontrollerrel fpst játszani.
Eddig(!!!) taktikusabb, lassabb, nem annyira reflex játék, mint a régebbi részek.Mondjuk a WW2 sem volt már az, de itt hatványozottan igaz. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #224362 üzenetére
"...akinek tetszik ez a játékmenet, azt csak sajnálni tudom, valójában egy herepöckölgetés' is szórakoztatóbb, mint ez..."
Csak egy példa a nekem nem szimpi stílusból.Ha jól értem, többeknek is ez nem tetszik.
Aki meg egyetért velük, azok szerint Kojima fanok vagyunk, meg felsőbbrendűek, kb 200as iq+val lenézünk mindenkit és osztjuk az észt a robogó hype vonaton ülve.
Tisztelet a kivételnek.
De mindig ez a vége.... -
ProEvoFan
nagyúr
Megy még valaki az alza bemutató termébe (Róbert Károly krt)?
Ha igen, megadom az adatokat és átveszi helyettem a kábelt?Nyilván ki van már fizetve és aktiváltam már a psn feltöltőkártyát, csak megköszönném ha átvenné helyettem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #224176 üzenetére
Uh...akkor bocsi.
Az a baj, hogy sokaknak nem egyezik a PH név a psn profil névvelSokszor nem tudom beazonosítani az emberkéket.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #224146 üzenetére
Az egyik legjobb COD! Jó vétel volt.
Vegyél fel barátnak.legalább látom mennyire vagyok béna.
Amúgy a 0.89 k/d-m.Részemről ez hibátlan. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
S e t h #223875 üzenetére
A videó első fele botrány.Abban a fejlesztő srácban is csalódtam.Lehet ezt normálisabban is kommunikálni.Idézek egy értelmes, intelligens teszt befejező sorait.
gamer365.hu
""A verdiktet illetően azonban mégis gondban vagyok. Igyekeztem minél kevesebb konkrétummal kapaszkodókat nyújtani hozzá, mégis tudom, hogy lesz aki nem érti majd vagy mást vár tőle. Aki nem talál örömöt a szállítók életében. Aki keresztülnéz a különleges közösségi élményen. Mert a Death Stranding valami olyat követel meg tőlünk, amit hús-vér társainknak is csak ritkán adunk ma már meg. Türelmet. Figyelmet. Minőségi időt. Viszonzásképpen pedig a generáció egyik legemlékezetesebb élményét nyújthatja. Szóval olyan ez picit, mint Lars von Trier filmet ajánlani ismeretlenül valakinek. Vagy örök barátok lesztek, vagy soha nem szól hozzád miután megnézte."
...na, itt kezdődik a minőség...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest