- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
103 óra után lepergett a Death Stranding stáblistája.
Epic.A történet hihetetlenül kurvajó!Nem mondom hogy 100%ban értem - emésztem még - de a mondanivalója teljesen megvan.Aki ezt "dhl" szimulátornak csúfolja és ezért nem játsza végig, az nem is tudja mit veszít....szegény párák.Adjatok neki egy esélyt!Megéri.
Most jöhet a platina. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Death Stranding
40 óra benne van már, de még csak a harmadik fejezet (végén?) járok...
Zseniális játék.
PS4 legjobb játéka.
Nekem. -
ProEvoFan
nagyúr
Injustice 2
DC univerzum, nem véres.
Bár a Tekken 3 is ok.A Wreckfest megint nincs akcióban.
-
ProEvoFan
nagyúr
Érdekes kérdés...igazából nem tudom a választ.
Afelé hajlok, hogy nem, nem csinálnám meg.Tudom, az előbb a plusz játékidőre fogtam a trófea fontosságát.A trófea egy "kitüntetés" a teljesítményedért, ami jó érzés.
Mondjuk fura, mert Steamen mindig is leszartam az acsikat.Itt valahogy elkezdtek érdekelni.Fontos, hogy élvezem.Ez tényleg nagyon fontos.
Szóval a franc se tudja. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Wesder!!!
Te mennyit játszottál ps4en?
Muti a fémyképet róla. -
ProEvoFan
nagyúr
Ez a "mennyit játszottam?" oldal hol található?
Magyar profilea. -
ProEvoFan
nagyúr
Phil Spencer már le is csapata. magas labdát.
"A csapatunk keményen készül az E3-ra, alig várjuk, hogy megoszthassuk mindazt, ami előttünk áll mindazokkal, akik szeretnek játszani. A művészeti formánkat mindig is a kreativitás és a technikai fejlődés kereszteződése hajtotta előre. 2020 az Xbox csapata számára mérföldkő lesz ezen az úton"
[link] -
ProEvoFan
nagyúr
1. Guild Wars 2 pc mmorpg (10000+ óra nem hazudik)
2. Battlefield 3 pc
3. Diablo 3 pc/ps4
4. Death Stranding (még nem játszottam ki, de 20+ óra után, oda-vissza vagyok tőle)
5. God of War
6. Horizon Zero Dawn
7. Pókember
8. Witcher 3
9. Detroit
10. Gran Turismo Sport (300+ órát még egy autós játékba sem tettem, eddig)
+1 Batman Arkham City -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #230640 üzenetére
A nexgen évében egy szinte minden gémer által ismert marketing "színpadot" átadni a konkurenciának?
Szerintem őrültség.
Az e3 nem olyan, mint régen?A francokat nem.Az egész internet hír orkánt közöl minden percéről.
Az MS remélem seggbe billenti őket a kiállítás alatt, amitől csak felébrednek a sonynál. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #230535 üzenetére
Ami meg nem iparos munka (Death Stranding) azt a játékosok/gémer sajtó kb fele leszarozza és megveti.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Ja, a WiiU tényleg bukta volt, ami igen fura.A switch sikerében biztos szerepet játszik a hordozhatóság is, de nem csak ezért ennyire sikeres.Számomra logikátlan a telefon mellett cipelni egy kézi konzolt is.Manapság egy 70ezer forint körüli telefonon a mobil játékok 99%a simán elmegy.Ha hazaértek, akkor meg játszanak a tv előtt Mariot és a többi fasza nintendo gamét.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
parandroid #230365 üzenetére
Érdekes okfejtés.
A Switch szerintem a kurvajó örökzöld exkluzív címei miatt ennyire kapós termék.
Többször olvastam felméréseket, miszerint Amerikában a játékosok átlagéletkora 30-35 év.Nem hinném hogy csak a gyerekek játszanak nintendoval.A PH fórum is tele van 30+ feletti Switch tulajdonossal. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #230282 üzenetére
Na ja.Elvileg a ps5 is visszafelé kompatibilis lesz.
Én már nem emlékszem rá, de másik fórumban olvastam, hogy ugyan ez ment a mostani generáció megjelenése előtt is.Az xbox one erősebb lesz, stb...aztán tudjuk mi lett a vége.
Nyugtával dicsérd a napot. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sp8787 #230278 üzenetére
Erről beszéltem.Többértelműen fogalmaznak.Ez a probléma.Amúgy nekem nem, érted.
Mint írtam is, ha igazak a pletykák (ami szerintem full kamu) és tényleg lesz windows/steam stb...az új xboxban, akkor veszek azt is, mert sokkal olcsóbb, mint a pc géming fejlesztés.Szóval... -
ProEvoFan
nagyúr
Állítólag a Sony a 2020-as E3-at is ki fogja hagyni [link]
Számomra teljesen érthetetlen döntés lenne. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
NyMRooD #230175 üzenetére
Ha ez igaz, akkor a fiamnak nem PCt fejlesztek, hanem veszek neki egy új xboxpécét'.Csak menjen rajta a CS Go, meg a többi steames játék.
Persze ez full kamu.Nagyon nem tenne jót bizonyos PC alkatrészeket/perifériákat gyártó cégeknek.Szerintem a szoftver piacot leszámítva borulna a PC géming piac. -
ProEvoFan
nagyúr
Érdekes játék ez a Far Cry New Dawn.Szembe jött velem az első kis vaddisznó és a földbe taposott.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Egy gépen három profil van.A letöltött játékok mind a három profilon látszanak.A Resident Evil 2t szeretném láthatatlanná tenni a kisfiam profilján, de erre nem találok lehetőséget.
Az eltüntetésre van valami mód? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
freeknight #229414 üzenetére
Nagyon vonzó az ára, de ha nincs társ, akkor magasabb lvl szinten nem lehet továbblépni, mert egyedül nehéz.Ez a van ha jól értelmeztem az itt olvasottakat.
Majd írd meg a meddig jutottál egyedül. -
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom elképzelni, hogy a rajtnál ennyivel gyengébb lenne a ps5.Ez óriási hátrány lenne, még akkor is, ha sokkal olcsóbb lesz, mint az xbox.
A sony fejese nemrég azt nyilatkozta, hogy az elsődleges cél, a 100+ millió eladott gép felhasználóit megtartani ill átvezetni ps5re.
Szóval.... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
syler123 #228900 üzenetére
Van hozzá dlc, ami kioldja azokat a dolgokat (pl örök töltény a fegyverekhez) amiket csak akkor kapnál meg, ha a két főszereplővel külön-külön végigjátszottad a játékot.
Most 980 forint a storeban.Úgy néz ki, kiszivárgott a PS5 és az Xbos Series X videokártyáinak teljesítménye
Hmmm... -
ProEvoFan
nagyúr
Legkedvesebb gémer online magazinom olvasói szerint, a tavalyi év játéka a Resident Evil 2.
[link]
Második az SW Fallen Order.Harmadik a Death Stranding.
A játékok alatt érdemes elolvasni a felhasználói véleményeket. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish #228731 üzenetére
Pár ezer óra PCs Diablo rutinnal állítom neked, hogy ps4en a Diablo 3 irányítása sokkal jobban kézre állt illetve kényelmesebb volt a játék.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tboy93 #228600 üzenetére
Odysseyt még nem merem megvenni, mert a 100++ óra tartalomra nincs már időm.
Jövőre ezekkel szeretnék játszani: Resident Evil 2, Far Cry New Dawn, Far Cry szezon bérlet, Far Cry 3 classic edition (itt lehet egy életre megunom a Far Cry sorozatot) Doom, Days Gone, Medievil, Grid, Wreckfest, Valfaris.
Aztán május 29.én jön a Last of Us part 2, majd a nyáron (a végén?) Ghost of Tsushima.
...és a jó isten tudja mit kapunk még ps+ba, meg ott van egész évben a COD Modern Warfare.
Szóval szegény AC így járt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sirarcheer #228558 üzenetére
Elvileg lesznek benne npc segítők.Ezt csirripelik a madarak.
A Wildlandsot velük játszottam ki.Teljesen jó volt. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
S e t h #228553 üzenetére
Resident Evil 2nek van demoja.Szerintem eléggé átadja mire számíthatunk később.Lehet én is megveszem.Még agyalok rajta.
Death Stranding...akkora misztikum lett ez a játék.Nem is tudom, volt már játék, ami ennyire megosztotta a gémer társadalmat? Egyelőre még nem szerzem be, de a 2020as évben meglesz, ez 1000%.
Breakpoint Megvárom míg a Wildlands szintjére emelik.Elvileg ez a terv Ubiéknál.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Unlimited #228540 üzenetére
Amíg nem próbáltam ki COD alatt az egér+bill kombót, addig nem hagyott nyugodni a dolog; milyen lehet játszani konzolon PCs perifériával?Nos, TVn szar.Input lag az van rendesen, vagy a tököm tudja mi, de kontrollerrel jobban célzok.
Azért konzol+monitor párossal szerintem nem lenne gáz, de ezt sajnos nem tudom kipróbálni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
30z.Samu #228458 üzenetére
Keresgélni kell, de a térkép mutatja felkiáltójellel a fontosabb helyeket, vörös színnel ahol elhagytál valamit, kékkel ami már tiszta.
Szóval modern lett ez is, megmutatja hol kell keresgélni.Sirandrish
Rendben.Akkor a demó rövidsége miatt nem találtam. -
ProEvoFan
nagyúr
Valaki próbálta a Resident Evil 2 demót, majd utána a teljes játékot is?
Tetszene a játék, de a demóban az a sok felkiáltójel, meg a nem kinyitható szekrények, szobrok alatti "félkarú rabló" megoldásokra nem találtam semmi nyomot, ami segítene.A demó miatt van ez vagy ilyen a játék, hogy később meglesz a válasz/kulcs/stb, ami segíteni fog ebben? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nescafé #228431 üzenetére
Ezt én is kérdeztem már.
Nekem azt mondták, hogy ha van mivel játszani vagy mást is tervezek venni, akkor még ráérek beszerezni, mert bár foglalkoznak vele a készítők, de még nincsenek benne gépi segítő társak, mint az előző részében.Online/coop csapatásra van kihegyezve, nem egy Wildlands minőség.Még nem az, de annak akarják.Majd egyszer.
Én várok még vele. -
ProEvoFan
nagyúr
Na kérem, így kell ezt csinálni! Playstationra is jöhetne ez.
Fiamnak steamen megvettem a Rustot PCre.Nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy tervezte, ezért visszatérítést kértünk december 25.én.Ma, 26.án délután már vissza is utalták a bankkártyámra a pénzt.Karácsonykor.Durva jó.Ez igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest