- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #231935 üzenetére
Nem tudom minek köszönhető, de mindenesetre PC-n lényegesen gyorsabb a game.
-
30z.Samu
félisten
válasz
bagyulajuve #231726 üzenetére
Jaja, az tetszik Nekem is.
-
30z.Samu
félisten
Na! Nagyjából három órát tettem eddig a Kakarot-ba,
így megosztanám friss élményeimet, észrevételeimet. Maga a játék nagyon szép, bár a karakterek kissé recések, de mivel ez egy OW játék így azt hiszem ez megbocsájtható (pláne a generáció végén). De ettől függetlenül nagyon jól néz ki ez a játék. A harcrendszer hasonlít a Xenoverse-ére, de érzésem szerint nincs túl bonyolítva, szerintem egyszerűbb is, mint a Xenoverse-ben. Két story fejezet között lehet gyűjtögetni, minden (főbb) karakternek megvan a fontossága, És ha már story, ugye nem írok azzal semmi meglepőt, hogy a Z story-ját kapjuk meg és azzal sem hogy azért nem egy az egyben, hanem lesz benne egy kis plusz is.Raditz-ot legyűrtem Azért teszek sok minden spoiler-be, mert ugyan a story-t csak az nem ismeri, aki nem akarja, viszont lehet olyan dolgokat írtam le, amit maguk akarnak felfedezni azok, akik tervezik később megvenni. Hogy a techhikai részére is kitérjek egy kicsit, érzésem szerint 30fps lock van a játékon (legalábbis Slim-en), de teljesen élhető, egyáltalán nem zavaró. Hogy megéri-e megvenni a játékot? A rajongóknak biztosan, mert durva nosztalgia faktor van benne és ráadásul mint korábban írtam a story-hoz kapunk egy kis pluszt is.Ez így is van, ezt úgy kell elképzelni, hogy pl amikor mész Piccolo-val Raditz-hoz, akkor az animében azt mutatják, hogy Raditz bezárja Gohan-t az űrhajóba, stb. Viszont a játékban pedig Goku és Piccolo utazását tesszük meg. Beszélgetnek közben, ha szeretnél gyűjtögetni mielőtt Raditz-hoz mész, megteheted. Vagy egy másik példát hozzak, amikor Piccolo magára hagyja Gohan-t, ott Gohan szemszögéből folytathatjuk a story-t. Viszont van, ahol kissé el is tér a story-tól, pl a legelején az animében Gohan eltéved és Goku indul a keresésére, a játékban pedig együtt vannak, elmennek pecázni és utána indulnak Zseniális Teknőshöz. De ezek az "afférok" amolyan tutorial-ok vagy mellékküldetést rejtenek magukban. Beszúrok még 1-2 képet is, hogy próbáljam szemléltetni a látvány világot.
És most megyek vissza játszani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
szallasi007 #231459 üzenetére
Nem baj, holnapig még kihúzom valahogy. Addig is ott van a FighterZ.
-
30z.Samu
félisten
válasz
szallasi007 #231456 üzenetére
Persze, rúgjon belém mindenki!
-
30z.Samu
félisten
válasz
bagyulajuve #231442 üzenetére
Xboxon nincs régió és van, ahol már lehet játszani.
-
30z.Samu
félisten
Tény, hogy nem egy nagy eresztés, továbbra is a Z az etalon és szerintem ez így is marad. Ráadásul a DB Heroes játékot reklámozó anime egyes részei is jobb színvonalat képvisel, mint amit a Super letett az asztalra. Ettől függetlenül én szerettem, hibái ellenére is megnéztem vasárnaponként, amikor futott. Talán a Black Saga az egyetlen, amire rá lehet mondani, hogy megütötte a Z színvonalát.
-
30z.Samu
félisten
Egyébként szerintem különösebb gond nem volt a Super-el, csak ott is az a helyzet, mint a Terminator esetében a második résznél. Annyira jól össze lett rakva, hogy a többi egyszerűen meg sem közelíti azt a szintet. Egy mestermű lett, a Z szerintem Cell Sagáig rohadt jó, Buu Saga-nál már voltak bohóckodások, de itt hozzátartozik, hogy Toriyama eredetileg Cell-ig akarta a sorozatot, aztán a rajongók kérésére folytatta. Buu karaktere nagyon jó, egyik kedvencem, de a Saga az néhol botrányos.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #231297 üzenetére
Bezony! Valakinek már az is nagy nap, ha nem dolgozik hétvégén.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
sirarcheer #230868 üzenetére
Nekem is magyar acc van, működött. Bár azt a jutalmat vagy mit nem tudtam átvenni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #230855 üzenetére
Nálam a legtöbb órát a Fortnite-ra írta, amin kicsit meglepődtem, mert javarészt PC-n játszom vele. Szóval a TOP 3 a rendszer szerint:
1, Fortnite 35 óra (Mennyi lehet PC-n?)
2, Sekiro 22 óra (Itt is látszik, hogy azért próbálkoztam én vele becsülettel.)
3, Resident Evil 2 18 óra (Ez meg hát tetszett na)
A legtöbbet PS Plus-szal játszott játéknál mondhatni jött a papír forma: Aki kitalálja kap egy virtuális váll veregetést.
MONDOM váll -
30z.Samu
félisten
válasz
parandroid #230743 üzenetére
Volt osztálytársamat majdnem kirúgták a suliból, mert nem járt be, hanem otthon maradt és tolta a WoW-ot. Legfőképpen gyakorlatra nem ment be, végül nem tudom minek köszönhetően, de észbe kapott, eladta az acc-ját (akkoriban ez divat volt) és utána abba is hagyta a játékot.
-
30z.Samu
félisten
A stílussal lehet van egy kis gond, de ettől függetlenül szerintem igaza van. Nem kell ezekhez a játékokhoz perfekt nyelvtudás, ha valaki játszik X éve, akkor csak ragad rá valami. Nálam pl. számtalanszor volt olyan régebben, hogy szótáraznom kellett, különben nem értettem mit kell csinálni és ezzel is tanultam folyamatosan. Félreértés ne essék, most sem perfekt az angolom, de most már ritkábban kell külső segítséghez folyamodni. Ha valaki azért szólja le a játékot, mert nem érti, az gáz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
FollowTheORI #230444 üzenetére
Nekem is ez a kettő, aztán ki tudja még mit jelentenek be év közben.
-
30z.Samu
félisten
válasz
bandi0000 #230402 üzenetére
Én értettem hogy érted, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a Nintendo exkluzívok között is van, ami nem csak Móricka játékmenetből áll, hanem komoly(abb) dolgokat kihoznak gyakorlatilag egy tabletből. De írhattam volna a Luigi's Mansion 3-mat is, ami szintén rajzfilmszerű grafikával lett megáldva, mégis volt 1-2 olyan rész, ahol konkrétan csak ámultam hogy néz ki.
-
30z.Samu
félisten
válasz
bandi0000 #230396 üzenetére
A Breath of the Wild pont az a játék, ami meglepően részletes grafikailag + olyan fizika van benne, amit talán nem is tapasztaltam korábban egy játékban sem. És itt utalnék vissza a tegnapi Mike kollegával folytatott beszélgetésre, melyben kifejtettem hogy a PS-nél volt olyan korábban, hogy rácsodálkoztam, hogy miképpen tudtak ilyet kihozni ebből az vasból. Na ez a Zelda esetében szintén megvolt a Switch-nél is. Ezt hogy hozták össze, számomra ez amolyan technikai csoda.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
#21123072 #230375 üzenetére
Nem, konstrukcióban, a Switch egy hibrid konzol, tudsz vele játszani gyakorlatilag bárhol + rá tudod kötni a TV-re. Nekem nagyon bejön, az eladott számokkal még várjunk, mert ki tudja mikor lesz vége a Switch ciklusának. De már most 50 milliónál jár, ami elég durva.
Plusz ahogy ProEvoFan kollega írja, az örökzöld exkluzívok. -
30z.Samu
félisten
Ez a része természetesen tetszik a konzolnak, de én szeretek jobban belemerülni a technikai dolgokba. Talán ezért sem tudok elszakadni teljesen a PC-zéstől sem, szeretek bütykölni, de a konzol mellett már nem kell olyan állat szinten tolni. Ugyanígy vagyok a telefonnal is, amikor vásárlásra adom a fejem általában az a legelső, hogy a hardvert nézem. Tudom, hogy konzolnál nem kellene, de így hogy tudom mi van benne, néha rá tudok csodálkozni, hogy "Úristen, mit kipasszíroztak ebből az "öreg" vasból."
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #230252 üzenetére
Így van és ciki vagy sem, én a mai napig foglalkozom vele. Nézem az animét (bár momentán csak a játékot promózó Heroes megy), fan anime-ket nézek (van, amelyik qrva jó!), próbálom nyomon követni a történéseket. Ha jönne a Super folytatása, nem lenne kérdés, hogy nézzem-e.
-
30z.Samu
félisten
Őszintén szólva amikor megláttam az első videókat nekem sem tetszett túlzottan. Nem is akartam megvenni, de aztán ahogy csordogáltak az információk meg jöttek még képek/videók elkezdett tetszeni a játék. A játékmenettel nem tudom mennyire leszek megbékélve, mert az a Xenoverse-ben sem tetszett, de optimistán állok hozzá, szerintem nem lesz gond.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
RangerFox #230176 üzenetére
Kicsit Ők is elszálltak az árakkal, de legalább megbízhatóak. KSZ-nél nekem volt olyan, hogy 2-3 napot vártam egy alkatrészre, de nem volt sehol sem. Azt hiszem az ötödik napon kérdeztem rá, hogy most mi van, mert már letelt az általuk megszabott határidő. És kb ilyen válasz jött, hogy "Ja hát még nem érkezett meg a raktárunkba, majd jön." Nem mintha sürgős lett volna, vagy ilyesmi de azért szerintem írhattak volna egy mailt-t, hogy kicsit késni fog. Nekem a nem létező kommunikáció tette be a kaput.
-
30z.Samu
félisten
válasz
sxxorp #230079 üzenetére
Én mindig az alapjátékot rendelem elő, annak is szoktam örülni, amit ahhoz kapok. De a Last of Us 2 volt az első, aminél úgy éreztem, hogy ez megérdemli hogy a Collector-t rendeljem elő, meg tetszett a szobor is. Viszont most, hogy láttam közelről az arcát el is ment a kedvem az egésztől és bevallom őszintén el is szomorodtam picit. Egyébként azt hiszem a Mortal Kombat 11 Collector Edition-je valami 100k volt, viszont ott az a Scorpion maszk tényleg minőségi.
(#230080) Deck: Majd körbenézek arra fele.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #230074 üzenetére
Én nem tudom, de én végül arra jutottam hogy Nekem elég az alap változata a játéknak, ez a szobor így nem kell.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hyggelig #230066 üzenetére
Alapvetően az, csak alapvetően én emiatt akartam előrendelni a Collector-t, ami 65k. Annyiért meg kapnék egy ilyet...oké, tömeggyártás meg mit tudom én, de ez...
Ha nagyon kell valami szobor inkább nézek valami fan art-ot.
Kakarot-ból is szívesen megrendeltem volna a Collector-t, de ennél a szobornál konkrétan elkapott a röhögés.
És ezért elkérnek 85k-t.
-
30z.Samu
félisten
Böngészek a neten, aztán valahogy elém került a LoU 2 Collector-ban lévő szobor. Találtam egy közelebbi képet az arcról és hát nem tudom. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én lehet, hogy inkább offolom a Collector-t, kb úgy úgy néz ki Ellie, mint aki be van szívva.
Pláne ha megnézed az íjas szobrot. Utóbbinál lényegesen jobban hasonlít Ellie-re.Az utóbbit egyébként hogy lehetne beszerezni? Az van az Ellie Edition-ben?
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #230038 üzenetére
Én néztem belőle videót, ezzel a játékkal vallatni lehetne.
-
30z.Samu
félisten
válasz
saelin #230026 üzenetére
Megy az egérrel is, csak azt hiszem még tavaly fogadtam meg, hogy nem hátrálok ki a controller-es lövöldözés elől, hanem inkább megtanulok játszani vele. Többen kérdezték minek erőltetem, ha ott az egér, egyébként magam sem értem, nálam ez amolyan kihívás.
Kisebb-nagyobb megszakításokkal játszom FPS-t/TPS-t controller-el, de most hogy a Wolfenstein-t is elkezdtem (ami nem éppen egy chill játék) lényegesen jobban célzok controller-el és ez feltűnt tegnap a Fortnite-ban is. Oké, talán sosem fogok úgy célozni, mint egy egérrel, de most már lényegesen kevesebb gondom van a célzással.
Most olvastam el a story-dat is, hát ez kemény. Viszont adtál egy ötletet, ugyan nem albérletben lakom, de ha esetleg valamilyen oknál fogva úgy adódna, akkor valami ilyesmi hirdetést fogok feladni én is.
-
30z.Samu
félisten
Tegnap délután Fortnite-oztam kicsit konzolon, azt vettem észre, hogy jót tett a célzásomnak, hogy elkezdtem Wolfenstein-t játszani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #229780 üzenetére
Itt talán pont nem is látni, talán a pocsolyáknál meg azoknál az objektumoknál, amik tükröződnek, ott lehet jobban látni. Ezért írtam azt, hogy ha egy nagy harc közepén vagy, a pocsolya lesz az utolsó dolog, amit nézni fogsz. De egy lassabb játéknál lehet, hogy tényleg jobban kijön ez a cucc.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
Lackooo84 #229604 üzenetére
Amikor kijött Nintendo 3DS-re a Luigi's Mansion átirata, egyrészt emiatt voltak kiakadva az emberek, hogy a Gamecube-os verzió 60fps-sel futott, míg a kézikonzolon 30-cal és azt sem tudta tartani értelmesen, továbbá a grafika is szebb Gamecube-on. Bár az más kérdés, hogy akkoriban a GC-ben elég erős hardver volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #229537 üzenetére
Az igen!
Imádtam a játék harcrendszerét.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #229517 üzenetére
Én egy új LA Noire-nak is örülnék, momentán nekem az az abszolút kedvenc a R*-tól.
-
30z.Samu
félisten
Akit esetleg érdekel a GTA VI, azoknak ezt itt hagyom.
GTA VI - Az eddigi legnagyobb szivárogtatásNyilván nem hivatalos infó, viszont szerintem ez az első, amire azt mondanám, hogy akár igaz is lehet. De amíg meg nem történt a hivatalos bejelentés, addig pletyka. További érdekesség, hogy a Rockstar Games állashirdetései között szokatlanul sok olyan hirdetés található, melyek megerősítik, hogy hamarosan egy játék kerül bejelentésre.
Például a dolgozók feladata:
- Hatalmas plakátok készítése
- TV reklámok készítése
- Show megnyitó megtervezése
- 60mp hosszú Trailer videó készítése
- Egy még ki nem adott játék logójának és az ahhoz tartozó kiadások design-jának megtervezése és gyors kivitelezése
- Matricák és egyéb tárgyak megtervezése
- Post-Production* szakaszban lévő játék támogatása.* A Post-Production a videójáték fejlesztés / készítés utolsó szakasza, amikor egy kész játékot tesztelnek, véglegesítenek és felkészítik azt a kiadásra. Ez általában maximum 1 év.
A fentiekkel bebizonyosodott, hogy egy nagy cím hamarosan bejelentésre kerül (a hatalmas plakátra például utoljára 2013-ban volt példa, a GTAV kiadásakor: Akkor három 10 emeletes házra helyezték ki teljes méretben Franklin, Trevor és Michael képeit).
-
30z.Samu
félisten
válasz
Steve1207 #229502 üzenetére
Igazából engem sem zavart különösebben, hogy már nem annyira brutális. De azért tudnék neki örülni, ha visszakerülne. Azért valljuk be őszintén régen nem kifejezetten gyerekeknek készült a Dragon Ball, azóta eltelt X év, Japánban bejött ez a törvény és most már nem lehet annyira vérengzős egy TV-ben sugárzott anime. Amúgy a Super-ben is van olyan, amikor Piccolo-nak leszakad a karja, nem mutatják ugyan hogy elrepül a karja, de ott van karok nélkül. Bár nem tudom mennyivel "barátságosabb" ez, vagy amikor a Kai-ban mutatják, hogy Frieza-t kettéfűrészeli az az izé. Pedig a Kai is elvileg már a "család barát" szisztéma szerint készült.
Visszatérve a cenzúrára, ez nem csak az animére hat ki, hanem kb mindenre. Pl a Resident Evil 2 is elég durván cenzúrázva van, nincs benne leszakadó végtag meg semmi ilyesmi. Kíváncsi lennék, hogy az ottaniak közül hányan szerezték be valamilyen forrásból a "nem japán" verziót.
-
30z.Samu
félisten
Dettó, van három előrendelésem az idei évre, ami tuti kell (DB Kakarot, Resident Evil 3, Last of Us Part II), ezek között igyekszem végigtolni azokat, amiket megvettem. Ott lesz még a Doom Eternal (bár ennél erősen gondolkodom, hogy PC-re kellene), CyberPunk 77 is érdekelhet ill. a Death Stranding is megér majd egy misét. De ezek csak akkor kerülnek vásárlásra, ha a backlog-gal végzek.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #229425 üzenetére
Ez a narrátor hang, Te jó Isten!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest