- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha már Resi 7, milyen a mentési rendszere? Ha meghalok vége és kezdhetem elölről?
-
törölt tag
válasz
Kendek #271966 üzenetére
Az elején bejött, de mikor már a nem tudom hanyadik NPC kezdi el mondani a saját hülye kínját és nem a sztorihoz tesz hozzá...
A végére elég nagyot akartak markolni a sztorival, szerintem túltolták ezt a részét. A kevesebb több lett volna. De nem rossz.
Az zavart engem eléggé, hogy ha lefogyott a staminám, elég sokára kezdett visszatölteni. Szerintem Bloodborne-ban is gyorsabban jött vissza.
-
törölt tag
válasz
Kendek #271961 üzenetére
Összességében jó, de ilyen 6,5-7/10, szóval azért nem kihagyhatatlan mérföldkő. Amíg lehetett új helyeket felfedezni tetszett a mászkálás is, után eléggé untam mikor ide-oda küldözgetett a meglévő területen. Meg a sok duma a második felére eléggé irritált.
3500-at szerintem megér.
-
törölt tag
Na végeztem a Vampyrral. Nem volt nehéz az uccsó boss, egyszer még az első fázisban kinyirattam magam mert nem figyeltem a mérgezésre, aztán a második fázisban egyszerűen kifagyott a játék... Hát nagyon örültem. Utána meg is lett. És sikerült a vérszívás nélküli végigjátszás is annak ellenére hogy meghalt két ember.
Gondolkozom a platinázáson. Mégegyszer végig kellene vinni hozzá könnyű fokozaton és kiszívni mindenkinek a vérét meg minden szart megkeresni. Hány óra lehet vajon így?
-
törölt tag
Elvileg már csak az utolsó boss van a Vampyrból. Remélem nem lesz túl nehéz. Nézegettem már videókat, hát nem tűnik valami egyszerűnek. Azzal nyugtatom magam, hogy a vadász csávót mondják mindenhol magasan a legnehezebbnek, és az is meglett 4. próbálkozásra.
-
törölt tag
Vampyr: volt egy fazon akit ki kellett volna szabadítanom, de nem tudtam hogy ha alszom rá egyet, meghal. Szóval meghalt. Akkor buktam a ne öljek meg senkit trófeát?
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #271845 üzenetére
Én meguntam néhány hét után. Teljesen üres, érdektelen az egész.
-
törölt tag
válasz
frankdelgado #271801 üzenetére
Nem üresebb mint más openworld, sőt, ez még a jobban megtöltöttebbek közé tartozik szerintem. Bár nekem elég volt sétálni a tájon, átváltani feteke-fehérbe és élvezni a Kurosawa látványt. A sztori lehetett volna hosszabb, meg már idegrángásom volt a végén a rókák követésétől, abból kicsit több volt a kelleténél.
-
törölt tag
válasz
ldave #271783 üzenetére
Fakk, pedig egy olyan inkvizítor csávót is megöltem, meg egyszer rámrontott vagy 4 szörny izé, reméltem hogy lerendezhetem a vak fickót.
Mindegy, mire 3-as szinten leszek valszeg OP leszek ahhoz a környékhez.
A szintlépés ad amúgy extra életet meg sebzést, vagy csak a képességek vannak? Mostantól lesz nehéz szerintem a fejlődés mert már 900-ba kerül a plusz stamina és az élet is
-
törölt tag
Vampyr: a mesmerize skill növeléséhez mit kell csinálni?
Egyelőre próbálom úgy nyomni hogy nem ölök, nagyjából belejöttem. Megszereztem azt a bunkósbotot ami a védelmükből is vesz le, jó tipp volt, köszi!
A vak csávóhoz szeretnék bemenni mellékküldetés miatt, de 3-as szintű mesmerize kellene.
-
törölt tag
Nem tudom ez volt-e már: PlayStation Plus Video Pass Is a Streaming App, Will Be Tested for a Year in Poland
3 havonta 15 film és néhány évad sorozat. Változatlan áron jó deal, nyilván nem egy Netflix, de jól jöhet. Remélem hamarosan tesztelik angliában is.
-
törölt tag
Hát ez érdekes, folytattam a Vampyr főküldetését, és ott meg ilyen 5-6 szintű ellenfelek vannak. Nem értem a világban miért 2-3x erősebbek az ellenfelek.
Más: felvettem egy mellékküldetést elvileg, egy fickó haverja veszett el a csatornában. De nem írja a mellékküldetéses panelen. Mi lehet ez, bug?
Rájöttem közben hogy lehet exploitolni az utcai harcot, legalábbis vámpírok vagy mik ellen
Ha elég messze kerülünk az eredeti helyüktől harc közben, egyszer békésen visszasétálnak, és közben simán ki lehet őket nyírni
Sajnos az emberek nem ilyenek
-
törölt tag
Hát muszáj lesz levadásznom az embereket mert eléggé túl van kapva a nehézség. Most vagyok 6-os szinten, az ellenfelek meg 10-16 körül. Ezt hogy gondolták? Már bánom hogy nem könnyben kezdtem... Simán levenném, de nem lehet mert a fejlesztők g***k... Gyűlölöm mikor így nyújtják ki a játékidőt...
-
törölt tag
Elkezdtem a Vampyrt. Van egy trófea, hogy ne öljek ártatlan embereket... De ezzel kidobok egy tök érdekes mechanikát a játékból nem? Nyomokat lehet keresni, meggyógyítani az embereket hogy több XP-t kapjak értük... Szóval most nem tudom rámenjek-e a trófeára (és beszopassam magam a kevesebb XP-vel), vagy inkább öldögéljek időnként.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #271696 üzenetére
De valamit írhatna hogy mégis honnan lehet olyan ruhát szerezni. Rágugliztam és egy épületben egy ládában csak úgy ott van... Most azt mégis hogy kéne kitalálni? Kiléptem mára, elegem lett. Lehet nem is folytatom. Szar az irányítás, a tájékozódás, a harc is elég nehézkes... Beállítottam nagyra a betűket, de mikor beszélgetéskor választanom kell, az megint irtó pici...
-
törölt tag
Ez a Greedfall mi a franc most komolyan? Ekkora játszhatatlan szart. Össze-vissza verődik a kamera olyan rohadt érzékeny minden mozdításra, undorító ocsmány ahogy kinéz, nincs egy tetves térkép a sarokban hogy tudjam merre menjek, csak az a hülye iránytűs baromság fent, de könyörgöm egy város közepén vagyok, semmire nem megyek légvonalban való tájékozódással! Ja és ez a frakciós álöltözetes hülyeség is olyan hogy egyszer feldob egy tutorial szöveget amit később lehetetlen előkotorni (le kellett mentenem a gameplayt és úgy tudtam csak megint elolvasni), de abszolút 0 segítséget ad ahhoz mi a francot kéne vele kezdeni.
-
törölt tag
válasz
KD6-3.7 #270943 üzenetére
Én egyszer kapcsoltam be idén a PS-t, hogy letöltsek valami Plusos játékot, de ennyi... A Cyberpunkot tolom laptopon február óta, lassan befejezem, aztán nem tudom mi lesz. Lehet PS4-en backlogolok kicsit. Olyan hosszúak a mai játékok, nem lehet 1-2 hét alatt lenyomni őket
-
törölt tag
Mennyire igaz
Remélem a GT7-re javítanak a hangokon
-
törölt tag
Az vótmá, hogy Abby témáju TLOU2 DLC készül, és jönnek az Unchartedek PC-re is?
-
törölt tag
válasz
cyberkind #270526 üzenetére
Azért az nem rossz ha 90 órába került hogy megund.
Én a sztorival nem igen haladtam még, mellék dolgokat csinálom, azoknak a jelölése sajnos kicsit katyvasz, van hogy kicsit uncsibb máskor meg egész jó. De összességében tetszik.
Ha valaki hasonlót akar amúgy, akkor az új Deus Exeket vegye meg, lényegében annak és a GTA V-nek a mixe a játék egy disztópikusabb jövővel fűszerezve.
-
-
-
törölt tag
Ratchet & Clank nekem "Something went wrong. Try again later." hibát dob add to library-ra.... Gondolom mert PS Plusból megvan már. De dik hogy lehet ekkora hulladék foshalmaz egy alkalmazás bolt.......
-
törölt tag
Ezt az FF VII Remake-et mennyire lehet casual gamereknek játszani? Érdekel a világ és a történet, de nem akarok ideggörcsöt kapni meg sokat agyalni mi legyen az emberkéknél meg ilyenek.
-
törölt tag
Márciusi PS Plus ingyen cuccokat vajon mikor árulja el a Sony?
-
törölt tag
Nem értelek titeket, én imádom a film graint
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #269799 üzenetére
Vagy egy Google Drive-os XLS ahol lehet vezetni ki kinek adta és mikor. Ott lehetne külön tabon a fekete lista is akár.
-
törölt tag
Kérdés: Van egy Horizon Zero Dawn Complete verzióm, amihez a DLC-k kódként jártak. Ha később megveszem digitálisan az alapjátékot, vagy odaadják PS Plusban, akkor tudom majd használni ezeket a DLC-ket, vagy újra meg kellene vennem őket?
-
törölt tag
válasz
syler123 #269714 üzenetére
Nem mondanám unfairnek alapvetően, más játékstílust követel és nem mindenki tud alkalmazkodni. Én rohadtul élveztem amikor nem volt difficulty peak.
Szerintem is rohadt nehéz néha amúgy. Szerencsére van már god mode, tervezem újra végig vinni a legkönnyebb beállításokkal.
Mindjárt jönnek amúgy akik szerint kifejezetten könnyű játék
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #269694 üzenetére
Ez honnan jött? Sosem utaltak rá.
De rohadt dühítő hogy ma már a normális emberek vannak kisebbségben minden filmben, sorozatban, játékban. Pont leszarom ki mivel csinálja, miért kell kihangsúlyozni? -
törölt tag
válasz
PainKiller13 #269661 üzenetére
Én Store-ból szoktam ha akciós. G2A-ra nézz fel, hátha olcsóbb. Esetleg itt aprón.
Magyar bankkártyát elfogad a Store úgy emlékszem, vagy veszel Paysafecardot és azzal feltöltöd a walletet.
-
törölt tag
Szerintem örüljünk hogy nem Rock lett Joel és Melissa McCarthy Ellie. VAGY FORDÍTVA.
-
törölt tag
válasz
FunPro #269591 üzenetére
Dehogy készült így! Nem egy kreatív emberke volt, hanem egy marketinges csoport, ami arra jutott különböző adatok feldolgozása után, hogy a vikinges setting most menő, és eladható téma. Ezt dobták oda a kreatív embereknek, hogy ehhez tessék kitalálni valamit, de ezeket és ezeket a pontokat tartsuk be, mert az adatok alapján szeretik az emberek.
A mainstream AAA játékfejlesztés nem kreatív alapokon történik, hanem fókuszcsoportokra történő marketinges célzással. De ugyanez elmondható minden mainstream termékről. Nyilván vannak kivételek, pl. a Sony szerintem egész nagy mértékben ad szabad kezet a stúdióinak, és ott tényleg a kreativ fazon talál ki valamit, amit megmutat a fejeseknek, és ők eldöntik mehet-e. Még egy AAA cím esetében is, mint a Cusima.
-
törölt tag
válasz
Mr Chapel #269516 üzenetére
Én most nyomom PC-n a Cyberpunkot. Még várok arra hogy érezzem a zsenialitását, bár amit ma nyomtam az eléggé tetszett.
Amúgy egy feltuningolt Deus Ex. Lehet inkább azokat kellene újra végig vinni, azok legalább nem full lowon megyegetnek 30 fps-sel hanem közel maxon 60-nal
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #269323 üzenetére
Amúgy ez a statisztika is olyan átgondolatlan. Miért nem az app adja be, és miért nem lehet egy gombnyomással megosztani Facebookon, Twitteren, Insta sztoriban, stb...
-
törölt tag
Miért van, hogy ez a retekegér Store bebugol egy idő után, és azt jelzi, hogy be vagyok jelentkezve, de valójában mégsem??? Hulladék japán pudva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest