- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
l.skywalker #132194 üzenetére
Ha nem sürgős esetleg várhatsz velük ameddig kifutó terméké nem válnak, mert olyankor megy rájuk plusz online kedvezmény (a one s forzás csomagon tesztelheted, hogy mennyiért kapnád meg őket), de arról fogalmam nincs, hogy mikor lesz, egyébként 0%-os részletre gondolom megéri, de én is most vettem onnan nemrég sima 500 GB slim-et, szóval biztos van itt akit tőlem okosabb a témában.
-
NyMRooD
őstag
válasz
l.skywalker #132185 üzenetére
Listaáron akarod megvenni vagy előfizetés mellé? Utóbbi esetben mennyit ír neked a 2 csomagra? (szerintem egy 500 GB slim újonnan most max 70k körül mozog reálisan + játékok)
-
-
NyMRooD
őstag
Ps4-et valahol be kell regisztrálni a garanciához?
-
NyMRooD
őstag
Telekomnál Forza Horizon 3-as xbox one s-re és a ps4 slim 500-re bf ár mellett még van -11k online ár, hűséggel még kaptam -5500 így ~53 ezerbe van a ps4 slim 500 szerintem best buy volt
4 ezres előfizetésre kaptam 16500 kedvezményt. Csak utolsó daraboknál.
-
NyMRooD
őstag
A szeptemberi plus játékok holnap meddig lesznek elérhetőek?
erahurka: Ezzel tisztában vagyok, ez pontosan holnap lesz, engem az érdekel, hogy hány órakor van a váltás.
-
NyMRooD
őstag
válasz
szallasi007 #117198 üzenetére
EA access, Origin store, Uplay és Ps 4 négy külön dolog:
EA access: xbox one-on elérhető, havidíjért játszhatsz bizonyos EA játékokkal a lista elég nagy, az éves díj meg kb 5-7 ezer ft között mozog. (PC-s megfelelő az Origin access, drágább, de a játékkínálat hasonló). PS-en (és más platformokon jelenleg(?)) nincs.
Origin store: PC-n elérhető store az itt megvásárolt játékok csak Windows-on játszhatóak (esetleg Mac-en vagy Linuxon), konzolon nem mivel teljesen más platformokról beszélünk.
Uplay-el hasonló a helyzet mint az origin store-al, az pc ez meg ps külön platform, nincs átjárás.
EA/Origin access talán megjelenhet más platformokon is, de ha jól értelek te megvásároltál pár játékot Origin (Uplay) kliensek alatt, így azok abban az esetben sem lesznek elérhetőek.
-
NyMRooD
őstag
válasz
N@idia #116589 üzenetére
Nem csak azt akarta a nép, hogy térjenek vissza WWII-re, hanem azt is, hogy legyen valami újítás, mert az elmúlt nagyon sok évben ugyan azt kaptuk át skinezve, így én azokkal nem értek egyet akik szerint a Ghost óta (azt is beleértve) volt jó része a CoD-nak. Elég lenne 3-4 évente egy főverzió és az évenkénti pénz beszedést megoldhatnák egy sztori és egy multi dlc-vel, így nem lenne a legtöbb rész multija kihalva.
-
NyMRooD
őstag
válasz
tepenzed #116455 üzenetére
Abban a kutatásban az is benne volt, hogy csak a gold-al rendelkezők és csak a letölthető játékok voltak figyelembe véve, de egyébként is ha igazad lenne akkor már nem lenne PSNOW, mert a kutya sem használná. A régi motorosoknak a PS világában elhiszem, hogy nem számítana sokat, de az új emberkék bevonzásában azért jó lenne.
A Sony konferenciában meg nem a felhozatal okoz csalódást, hanem az, hogy ezek voltak tavaly is (akkor hatalmasat is ütöttek)
-
NyMRooD
őstag
válasz
toompa #111047 üzenetére
Nyugodt lehetsz, hogy a Sony még azt is tudja mikor mégy ki wc-re játék közben
(de a microsoft is és valszeg a pc-s digitális szolgáltatók mindegyike). Egyébként simán megoldotta ezt a két órás dolgot a steam is, a refund-hoz kérhetnék, hogy legyél online de millió megoldást tudnának rá találni ha akarnának (de gondolom előbb vagy utóbb majd beperelik őket és akkor megoldják, a steam-nek is erre volt csak szüksége).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest