- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #243168 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
tepenzed #243122 üzenetére
Pár hónapja benne vagyok a tévé keresésben.
Majdnem vettem egy sony 55 fx9005-t 270ezer forintért. Ami még szóba jöhetett, a samsung q70r.Ez már mondjuk hiány cikk.Mind a két tévé valós hdr, stb... de nincs bennük minden jövőt álló technika. Ok, akkor várjunk. Pár napja megjelent a kiszemelt sony tévém.Sony 55 XH9005...majdnem 600ezerért...a 49col "csak" 490ezer...mondom ok, ez baszott drága.Tovább nézelődtem és rátaláltam a samung 55 Q70T idei modellre, amiben elvileg benne van minden gémer jóság; hdmi 2.1, VRR, FreeSync.Mindez 400ezer forintért, de mér több helyen van akcióban 330ezerért.Most ezt akarom, de azért megvárom a teszteket.
Oled tévé nálunk nem játszik.Hamar beégne a felhasználási szokásunk miatt. -
ProEvoFan
nagyúr
Mindenkit állíts be elsődlegesre. Nálunk is egy gépen három fiók van.Elég mindent egyszer letölteni/megvenni és mindenki játszik a saját profilján. Eddig minden megvásárolt játék működött, kivéve CODban a szezonbérlet.Ez csak a megvásárolt profilon használható.
Ha helyi coopban játszotok, akkor a második játékos belép a saját profilján és mehet a móka.Itt annyi probléma lehet, hogy aki nem a játékot indította, az nem minden játéknál kapja meg a trófeákat.Ez játéka válogatja.Hiába csatlakoztam local coopban a fiam által elindított játékba, nem kaptam meg a trófeákat. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Eliott #242314 üzenetére
Írtam róla pár sort.
[link]
[link]
Ha van mivel játszani, akkor gondolom már nincs értelme venni semmit, amíg végig nem játszol pár meglévő címet.
A játék maga fantasztikus.Nézd meg a gameplay videómat.Minden benne van, amiről a Wreckfest szólni akar.8000 forintot megéri? Szerintem igen.Tavaly augusztus óta most van másodszor akcióban. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #242156 üzenetére
Persze. Elkezdtem írni a hozzászólást, ami kicsit sokáig tartott, mert játszottam közben.
Így nem látom azt, ha valaki válaszolt már. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Petreszku #242149 üzenetére
Wreckfest
AIközepes (amatőr) nehézség, a törés normal, kivéve deathmatch-nél a sérülés realisztikus.
Nem csalnak, csak erőszakosan vezetnek, elvégre ez egy roncsderbi, ami a körversenyen sem hazudtolja meg magát.Mondjuk pont ez miatt k* nehéz online nyerni.
A karrier is úgy van megoldva, hogy nem fontos minden versenyen elsőnek lenni, pont az általad említett "nehézség" miatt. Például az utolsó World Master összesített bajnokságban 4800 pont a maximum, de már 3600 pont elég a trófeához.
Szóval családbarát a megoldás. -
ProEvoFan
nagyúr
Dirt Rally 2 thropy guideot most nézem.
Csak 4/10? Naaa, azért ennél sokkal nehezebb, hiszen sokan egy szakaszt is alig tudnak befejezni.
Erahurka?Vélemény? -
ProEvoFan
nagyúr
Wreckfest platina pipa. A negyvenedik.
Itt van tőlem egy gameplay videó. [link]
Nemnagyon szoktam videókat készíteni, de ennél jobban szavakban sem lehetne leírni, miről is szól ez a játék.Talán annyi, hogy aki megszokta már a egy-két köröket verek a mezőnyre autós offline játékokat, azt itt felejtse el.Fantasztikusan megvan írva a gépi ellenfelek mesterséges intelligenciája.
Hónap végéig még 8000 forint a játék. [link] -
ProEvoFan
nagyúr
Wreckfest.
Játszik vele valaki? Ha igen, legyen szíves segítsen nekem az online trófeában.Előre is köszi!
PSN nevem: ProEvoFan_hun -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Kritya #241960 üzenetére
Lego City Undercover [link] Ez a legjobb, ha kisfiúról van szó.
Általában a Legoval nehéz mellélőni. Itt van az összes. [link]
Ha digitálisan vásárolnád, akkor várd meg az akciókat, mert teljes áron brutál drágák.
Itt tudod követni a friss akciókat és azt is megtudod nézni, mikor volt a legolcsóbb. [link] -
ProEvoFan
nagyúr
Mégsem jönnek PC-re ezek a PS-exkluzív címek [link]
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Akinek megvan a Wreckfest, az nyugodtan vegyen fel barátlistára.Zuzhatunk pár online meccset, úgy is kell a trófeához.
PSN nevem: ProEvoFan_hun -
ProEvoFan
nagyúr
Wreckfest
Autós játékban ilyen zseniális mesterséges intelligenciával rég nem találkoztam.Egyáltalán volt ilyen valaha?A gépi ellenfelek ellen játszani még nem volt ennyire királyság, mint a Wreckfesben.Kis hibát hamar büntetik.Ha nem figyelsz, elsőből hamar utolsó lehetsz. Tapasztalatok már olyant, mikor a harmadik helyért küzdesz a gépi ellenféllel és az utolsó körben a rajtrács elött 100 méterrel egymás mellett fullon nyomva a gázt, elkezd leszorítani illetve elém vág, nehogy én menjek át harmadikként a célvonalon?
Segítek, biztos nem. -
ProEvoFan
nagyúr
A Resident Evil 2 k* jó. Tavaly több helyen az év játéka lett. A "hogyan gondoljuk újra egy régimódi játékot a mai kor szellemében, de közben megtartjuk az eredeti termék esszenciáját" mintapéldánya.
Ha problémád akadna a nehézséggel, van hozzá ez. [link]
A második rész hun storeban most 6ezer forint. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #241157 üzenetére
Csak jelenjen is meg.Szerintem megfog.
Last of Us Part 2 egyelőre a téma miatt lett elkaszálva. A Ghost of Tsushima más környezetben játszódik, nem lehet összefüggést találni a mai jelenkori helyzettel, így nem fenyegeti az eladásokat a koronavírus által gerjesztett indulatok. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
fausto #241153 üzenetére
Ha jól tudom, akkor minden eladott játék után kap jutalékot a konzol gyártó ( jelen esetben nintendo,sony, ms). A kiadók gondolom nem tudnak vagy nem akarnak egyezkedni velük az ingyenesség miatt kiesett profit hiány pótlásában.
PCn egyszerűbb.Ubisoft gondol egyet és uplay áruházukban adnak ingyen egy saját terméket.Epic, aki ugye nyers erőből építkezik, fizet egy valag pénzt a kiadónak és ingyenes is lesz az epic storeban.
Szóval PCn egyszerűbben mehetnek a dolgok.
Persze lehet nem így van, ezt csak én gondolatom. -
ProEvoFan
nagyúr
Nézem ahogy a gyermekeim játszanak a Just Cause 4el és a Wreckfestel.
Elsőre a Just Cause 4: A grafika sokkal szebb, mint a harmadik részben.A robbanások bámulatosan néznek ki.Slimen nem akad, mint a híres drop rate problémákkal küzdő harmadik rész.Kellemes agytalan lövöldének néz ki.
Wreckfest: Sokáig gondolkodtam a megvételén, ééééés jó nagy barom voltam ,hogy eddig vártam vele.Valami eszméletlen hangulatos.Az autó törési modelje brutál jó.Több cikk kiemelte a közepes grafikát ami gyenge pontja a játéknak.Háááát...szerintem nem gáz, sőt, kimondottan pofás és a célnak teljesen megfelelő, főleg amennyi autó van egyszerre a képernyőn.A másik hiba amit kiemeltek, az a lassú töltési idő.Szerintem ezt javították közben, mert totál nem az.A Wreckfest nálam platinázva lesz vagy ne legyen a nevem ProEvoFan. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111 #241067 üzenetére
Nemrég majdnem én is vettem tévét, és ez a kettő volt a kiszemelt.
Jó választás mind a kettő.Arra figyelj, hogy a Q70ből egyre kevesebb van.
A sonynak fullHDben kicsit magas az input lagja, aszem 40ms.A Q70 elvileg jobb játékra, filmekre meg a sony.HDR okés .
Q70 teszt. [link]
xf9005 teszt. [link]
(#241064) penge111
Köszi! -
ProEvoFan
nagyúr
Nézzél rá a WRC 8ra.Állitólag nagyon jó lett és kontrollerrel is irányítható.
Párszor volt akcióban kemény 5Kért. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Ugye itt páran várjuk a Minecraft Dungeonst.
Most néztem a w10 MS storeban (vagy mi a franc ez itt a pécémen) az árát. 6990 forintot kérnek el érte.PS storeban még nem lehet előrendelni.Remélem ps4en is ennyi lesz. -
ProEvoFan
nagyúr
Uncharted The Nathan Drake Collection vs negyedik rész.
Tudom, ezerszer feltett kérdés, elmélkedés.Melyikkel kezdjem?A Medievil kis időre kiégette belőlem a retro vonalat és a videókból ill az itteni több tucat hozzászólásból ítélve az előzményeken bizony már eljárt az idő.
Egyelőre lehet hagyom a francba, nézek más játékot.
Nincs nagy backlog listám.Days Gone, Doom (egyikhez sincs kedvem) meg a pár ps+ játék, de azokat nem sorolnám a várólistához, mert ugye ajándék lónak...
Storeon Grid/Wreckfest párosról már megint gondolkodom.A fullos adag mind a kettőtől még túllépi az árérzékeny ingerküszöbömet. -
ProEvoFan
nagyúr
A Crew 2ben csak én nem érzékelem/látom a sebesség érzetet?Nagyon fura.
-
ProEvoFan
nagyúr
Grid 2019
Jön a a harmadik szezon.Hátha valakit érint. [link]
Új pálya.(Suzuka)
Négy új autó.
Szezononként új trófeák. -
ProEvoFan
nagyúr
Medievil platina pipa.
Hangulatos játék, igazi halloweeni hangulat.Az első Playstationon játszottam már vele (igaz, már a tököm tudja melyik résszel) ,így kíváncsian vártam a felújított verziót.Nyilván hatalmas a grafikai ugrás, de sajnos a játék irányítása mintha megragadt volna a kilencvenes évek végén, ami nem gyengén okozhat hajhullást a mai játékokhoz hozzászokott gémereknek.Sőt, nem csak nekik, nekem is.A pályák közt nincs mentés, ami az elején erőteljesen magamba fojtott k* anyázást eredményezett.Ahogy haladtam előre, egyre több plusz élet ill erősebb fegyvereim lettek, ami kicsit könnyebbé tette a játékot.Persze a béna irányitáson és a mégbénább kamerakezelésen, no meg az anyázáson, ez sem segített.
Csak a negatív, semmi pozitív?Akkor miért platináztam ki?
Megmondom őszintén, nem tudom biztosan a választ.Talán a hangulat, meg a nosztalgia.Ja, a magyar felirat sokszor vicces és a trófea képei ötletesen vannak rajzolva..hogy legyen valami jó is a végére.
-
ProEvoFan
nagyúr
Crew 2 free hétvége.Ma reggel kilenctől.
-
ProEvoFan
nagyúr
A Lego City az a Lego GTA.Ahogy GTA sorozatból is csak "egy" van, úgy a Lego City Undercoverből is.
De a nyitott világ vonatkozásában a DC van legközelebb az Undercoverhez.
Meg állítólag a Lego Marvel Super Heroes 2, de erről nem tudok mondani semmi konkrétat, mert nincs meg. -
ProEvoFan
nagyúr
Lego Jurassic World - szódával elmegy.Film helyszínek újrázása.
Lego Worlds - picit Minecraft utánzat, de másképpen közelíti meg az építkezés fogalmát.A nyitott világ, itt a kis bolygók felfedezése.Tele van olyan lego építményekkel, ami az otthoni igazi lego gyűjteményben is megtalálható, ezért ez plusz élmény a gyereknek.Picit (néha nagyon) frame rate problémák vannak....
Lego Marvel Avengers - A küldetések után viszonylag nagy területen tevékenykedhetünk a városban.
Lego DC Super-Villains - DC szuperhősök, csak fordított szereposztásban.Részben a gonoszokat irányíthatjuk.Itt is nyitott lesz a világ.A "menőbb" DC karakterek otthonai/városai egy nagy várossá vannak összegyúrva és valami eszméletlen hangulatosan van tálalva.Mindenhol a tipikus DC színvilág, diszletek köszönnek vissza. Undercover után ez tetszik a legjobban.PCn steamen még játszottunk a Lego Super Heros-al és a Lego Batman 3 Beyond Gothamal, de már nem emlékszem rá pontosan milyen.Talán annyi, hogy mind a kettő kisebb nyitott világú.
Nyitott világ sorrend:
Undercover
Worlds
DC
Avangers -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sting2 #240450 üzenetére
Kínában lassan beindul az élet.Majd meglátjuk mennyire válik be.Szerintem amíg nincs vakcina a koronavírus ellen, addig durva nagy az esély egy második hullám kitörésére, ami ha megtörténik, akkor...maradjunk annyiban, hogy nem a ps5 megvétele lesz a fő prioritásunk...
Szerintem. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #240341 üzenetére
Nekem nincs meg, mert tudtam hogy egyszer ps+ban lesz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a Medievil nem egyszerű játék.
Csak a pálya végén van lehetőség mentésre.
Igazi retro, mai modern grafikai köntösben. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #239881 üzenetére
Pontosan.Előre szólók, hogy év végén sem lesz ps5/xbox megjelenés.Ez szerintem borítékolható.Ez van.
De ne legyen igazam. -
ProEvoFan
nagyúr
Késik a The Last of Us Part II.
Teljesen érthető.Amerikában - ami ugye a legnagyobb piac - nyáron nagyobb gondja is lesz az embereknek, mint egy játék csúsztatása.
Gondolkodjatok kicsit higgadtabban.Ez a jelenlegi helyzetben nem a világvége.Sőt... -
ProEvoFan
nagyúr
Igen, egymás után jönnek a versenyek, de ez nem baj.Végigmész, megnyered majd jön a következő.
A pálya elvileg kevés, ez manapság a CM játékokban megszokott.
Pont ezért kérdeztem a szezonbérlet mit tartalmaz?99 új esemény, plusz autók.Na és új pályákat is ad?
A demót próbáld ki, nem tart sokáig letölteni.Engem meggyőzött anno.
Erősen gondolkodok a megvételén.
Emlékeim szerint innen pár embernek meg is van a játék.Hátha észrevesznek minket és mondanak véleményt a szezonokról. -
ProEvoFan
nagyúr
A Grid 2019 szezonból lement mér kettő.
Érdeklődnék, hogy a plusz 33 event szezononként az csak új versenyeket illetve autókat takar vagy esetleg új pályákat is?
Akinek megvan a játék, pls válaszoljon.Esetleg erre valaki?
[link]
Amúgy a f@sz kivan...nagy erőt kell magamon venni, hogy ne költsek el 30ezret játékokra.
Jó kis akciók vannak. -
ProEvoFan
nagyúr
Tennis World Tour [link] 2500 forint.
Megjelenéskor a tesztetek szerint gyalázatosan szar volt.A fejlesztők ígérték a további javításokat hozzá. Vajon megtörtént ez? Javítottak a játékon annyit, hogy ennyiért megérje? Megvan valakinek? -
ProEvoFan
nagyúr
Minecraft Dungeons nálunk is remélhetőleg első hetes vétel lesz.
Itthon eredetiben megvan androidra, PCre és PS4re is.A gyerekek imádják.Itthon csak a Lego City Undercover veheti fel vele a versenyt.
Kár hogy az elején még nem lesz benne cross play, de a fejlesztők ígérete szerint nem kell rá sokáig várni. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #239603 üzenetére
Azt a játékot majdnem abbahagytam.Ide is írtam, hogy egyedül nem fun annyira, de még is sikerült beletennem már 84 órát...
Tier 5ön, normál nehézségig online random emberekkel nem vészes, talán hardon sem, de az felett azért kell hozzá társ.Van egy hangulata, ami miatt mindig visszatérek pár misszió erejéig.
A Division 2 háromezer forintért best buy!!! -
ProEvoFan
nagyúr
Breakpoint kipróbálva.Péntekig három órát beleraktam.
A játék nem szar - ahogy sokan mondják - teljesen jó lövölde ha éppen arra lenne kedvem, de számomra hatezret mégsem ér.Főleg, hogy húsvétra előre megvettem a Just Cause 4et, amiben majd kiélem az eféle lövöldözési hajlamomat.
Háromezerért rávetem magam, mint a Division 2re anno.Annyiért jóféle lesz. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #239133 üzenetére
Jah, bocsi!
Csak helyi coop nincs a játékban. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #239120 üzenetére
Kicsit retro, de anno engem is beszippantott.Ha nem unod meg és platinázni is szeretnéd, akkor a legtovább a "lvl100" kupa fog eltartani.Ez kicsit grindelős lesz, de ekkor már tápos lesz a karaktered, szóval annyira nem vészes.
Kár hogy nincs benne semmilyen coop, mert mennék veled játszani hardcoret. -
ProEvoFan
nagyúr
Ghost Recon Breakpoint
Megjött hozzá a nagy javítás.
A tulajdonosoktól érdeklődnék.Mennyire lett tőle más illetve jobb a játék?
Még egy hétig 6000 forint storeban.Simán megveszem ha a gyalázatos (?) játékon sokat dobott a patch. -
ProEvoFan
nagyúr
Legközelebb vess egy pillantást a Wreckfestre.
Mióta megjelent, egyszer volt akcióban, akkor kihagytam.Legközelebb megveszem, az 100%.
"másik pozitívum, hogy a játék minden szinten képes kihívás elé állítani. Nincs az, hogy easy-re állítod, és körökkel nyered a versenyt"
Több teszt szerint ugyan ez van ott is.No meg melyik gyerek ne élvezné a roncsderbit? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #238261 üzenetére
Pont most jött a Twitter üzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest