- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #258988 üzenetére
Én Ameliával jártam hasonlóan, fel kellett venni a főnököm
-
consono
nagyúr
válasz
hszilard666 #258375 üzenetére
Nincs egy TV a közeledben, amire rá tudnád dugni egy teszt erejéig?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #257906 üzenetére
De akkor nem inkább már a PS5 megjelenése után kellene Pro-ra menni? Az biztosan lenyomja majd az árakat...
-
consono
nagyúr
válasz
FunPro #257393 üzenetére
Jah, hát a vita a vita kedvéért megy
Amúgy most végiggondoltam a dolgot, én a 360 óta vagyok konzol gamer, előtte mindig PC-n játszottam (286-oson kezdtem, 486DX2, Cyrix, Celeron, Athlon, P4, C2D, stb.), az előtt meg Enterprise-on, meg C64-enMostanra viszont az erős PC és a folyamatos fejlesztgetés helyett szinte mindenhol céleszközök vannak a lakásban. NAS, médialejátszó a filmnézéshez, ha offline akarnék, Alexa, PS4, sőt az előző két gépem is 2in1 Windowsos tablet volt. Nekem kényelmesebb így, legalább a szabadidőmet nem az íróasztal előtt töltöm. Igazából most is csak a zenélés miatt van notebookom, de lehet, hogy ha csere lesz már azt is egy iPad-re fogom cserélni... A fiamnak (14 éves) persze van gépe, fejlesztgetem is neki, de ott is csak az alsó közép kategóriát visszük, mert ő sem játszik kompetitív multit, csak Minecraftban
-
consono
nagyúr
válasz
Yodamest #257304 üzenetére
Nekem akkor is költséghatékonyabb a PS, mint fenntartani gamer PC-t... "Munkára" van mindenkinek saját gépe, de egy izmosabb vidkari árának feléért/harmadáért megvolt a FAT évekkel ezelőtt újonnan, ami azóta is remekül teszi a dolgát. Én nem multizom, engem az a rész hidegen hagy, de akciók itt is vannak folyamatosan. Én pl. a PS+-t is leginkább az akciók miatt "tartom", az ingyenes játékok meg a bónusz. Az erősebb PC-ről meg elég csak annyit mondani, hogy milyen nyögvenyelős lett a HZD PC-s rajtja, évekkel a konzolos verzió után, mert lassú, akad, fagy, stb. Két haveromtól is ezt hallottam, aki megvették (jó, az egyik 960-on, a másik meg 2060-on tolja, lehet, hogy SLI-s 2080-on már jó
).
A fiam PC-jét frissítgetem évenként, nulláról az alap konfig olyan 200 körül volt, amibe azóta még bele ment 70-80 pénz a memória bővítésre, meg dedikált vidkarira a Ryzen APU helyett... -
consono
nagyúr
válasz
ImACeltic #256512 üzenetére
Hát, akkor tényleg még az elején vagy
Kell a harcokhoz egy "kis" stratégiai érzék, nem célszerű egyenesen lerohanni az ellenfeleket. Megvárod pl., amíg az a 4 fickó elmegy, és egyesével vágod le őket, hátulról. Vagy felcsalod őket a lépcsőn, ott kettőnél több nem fér el. Az oldalt levő fickót meg még a földön le lehet nyomni, mielőtt felkelne.
-
consono
nagyúr
válasz
KaitouP #255867 üzenetére
Ez a lelkesedés belőlem mindig hiányzott, komolyan irigyellek érte
Én azt hiszem az Uncharted-eket leszámítva semmit nem tudtam többször végigtolni, még a Witcher 3-at sem, pedig az az egyik nagy kedvencem. Nálam másodjára már nem üt a sztori, nem húz be, mert tudom mi lesz. Filmekkel, sorozatokkal is így vagyok, talán 25 éve volt utoljára olyan, hogy kétszer megnéztem egy filmet... Ellenben az asszony végtelenszer képes megnézni bármit
-
consono
nagyúr
válasz
freeknight #255706 üzenetére
Jaja, ismerős
Én is egész nyarakat végigkocultam régen. De jó is lenne egy olyan régi nyári vakáció!
De majd a nyári szabadság is csak egy bő hét múlva kezdődik és nem a PS-ről fog szólni...
-
consono
nagyúr
Van ebben is igazság, de amíg a Guerrilla Games-nek, a SIE Bend-nek, vagy a Naughty Dog-nak a PS a(z elsődleges) platformja, addig én maradok Sony bérenc
Ellenben, ha valaki megkérdez, hogy mit vegyen, ha a gyerek játszani akar a haverjaival, akkor a PC ( ha a Minecraft a cél, a "rendes", modolható nincs máshol) vagy (a digit only) XBox a javaslatom. Az utóbbival meg a gamepassal nagyon olcsón lehet multizni a többiekkel. -
consono
nagyúr
válasz
semetka #255220 üzenetére
Nekem is ezt csinálja a Fat. Vagyis csinálta, mert szerda este lepergett a stáblista. Azóta üresség van bennem, nem tudom mivel játszak... Mocskos szemét volt a játék, de zseniális. A középén kicsit meglepődtem, meg köpködtem kicsit magamban, hogy ez miért kell, de kellett a lezáráshoz. Így volt jó. Ja, és gyönyörű volt az egész, nem gondoltam, hogy egy 7 éves masinából ilyen látványt ki lehet hozni. Meg ilyen töltési időket. Továbbra is az ND az etalon számomra technikában és történet mesélésben is.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #253221 üzenetére
Azért nem mindig :) Lehet, hogy félreérthető voltam amúgy,
Abbyvel kezdem a Day 2-t. -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #253184 üzenetére
Nem aludtam el
Inkább az van, hogy mindent lopakodva csinálok, akkor is, amikor utólag kiderül, hogy nem kellett volna. Parázok, na, az van
-
consono
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #252341 üzenetére
Nekem a Firefox azt mondja tanúsítvány baj van, nem is enged kapcsolódni... Edge dettó.
-
consono
nagyúr
Nekem eddig két kifogásom van a TLoU2-vel kapcsolatban, mindegyik technikai
: egyszer előfordult, hogy nem tette el a vascsövet Ellie rendesen, ott lebegett a keze fölött és mindenhez hozzáverődött (adta a csörömpölő hangot). A másik meg biztos az én hibám, de nem tetszik ahogy a lopakodást leanimálják, furán áll a lába, vagy nem tudom mi, a Days Gone-ban Deacon ebből a szempontból élethűbb volt. Szóval nekem max. 9.9/10 lesz a játék ezek után(most kezdem a day 2-t) -
consono
nagyúr
válasz
PiszokAlfréd #251393 üzenetére
Nem bántani akartam ezzel senkit, irigyellek benneteket! Nekem a család meg a meló mellett nem fér bele. Sajnálom, hogy nem tudok vele ilyen tempósan haladni...
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #251347 üzenetére
Hát, biztosan vannak, akiknek nincs életük és már végigtolták, szerintem nekem ez is el fog tartani legalább egy hónapig
Sajnos(?) nem tudok napokra bezárkózni a játékkal... Ma pl. biztosan nem fogom tudni fojtatni, de még holnap sem
-
consono
nagyúr
No, tegnap én és végeztem a Days Gone-nal. Technikailag azért a vége felé voltak gondok FAT-en, de ez inkább a rest mód miatt volt, ahogy észrevettem ,mert egy restart mindig megoldotta az akadozgatásokat. Ennek ellenére minden percét élveztem, még ha tovább is tartott, mint terveztem (közbeszólt a COVID, kevesebb időm volt játszani). Na jó, azokat nem, amikor a hordák elkaptak
Vicces dolog: a fűrészmalomnál sokkal könnyebben boldogultam, mint a többi hordánál előtte...
Egy bajom van: nem fogom tudni holnap elkezdeni a TLoU2-t, kell egy kis idő, hogy elengedjem Deacont és barátait... -
consono
nagyúr
Egy kis Days Gone rant: amennyire a játék első felében nem volt probléma azzal, hogy nem Pro-n játszom, most a vége felé már eléggé nagy akadások vannak. Olyan, mintha nem tudna betölteni elég gyorsan a HD-ről, vagy elfogyna a memória. Erre az utóbbira utal az is, hogy mostanában látok rendesen be nem töltődött textúrákat, amik egy PS4 restart után megjavulnak... A másik, hogy belefutottam egy olyan bugba, ami megijesztett, hogy kezdhetek egy csomó mindent elölről: nem jelentek meg az ellenfelek, akiket le kellett volna győzni a továbblépéshez. Szerencsére egy restart meg a checkpoint újrakezdése ezt is megoldotta, de ahogy utána olvastam sokan nem voltak ennyire szerencsések. Olyan, mintha a játék területének ez a része lenne bugos, mert textúra gondom is itt volt.
Ezek ellenére még mindig, sőt egyre jobban tetszik a játék
-
consono
nagyúr
Hát. Én nem terveztem day 1 PS5-öt venni, de mikor az asszony meglátta a HZD 2 trailerét, meg azt, hogy milyen lesz a gép, azt mondta kezdjem el gyűjteni rá a pénzt:)
-
consono
nagyúr
válasz
freeknight #248842 üzenetére
Én is kellemesen csalódtam benne, kimondottan tetszik a játék. Vannak persze szerintem bajai (pl. a kényszeresen időponthoz kötött küldetések), de nem nagyon van olyan játék, aminek nincs. Én Fat PS4-en játszom, tényleg csak a táboroknál van akadás, máshol még nem futottam bele.
-
consono
nagyúr
Nekem az a legnagyobb bajom a TLoU 2-vel, hogy nem érek a megjelenéséig a Days Gone végére
Azt hittem a karantén alatt jobban fogok haladni, de az, hogy az egész család is itthon volt keresztül húzta a terveimet. Még csak most tartok ott, hogy
Boozert kergettem a farmok között és elmenekültünk a horda elől... -
consono
nagyúr
válasz
eladogeppc #245567 üzenetére
Úgy, hogy megveszed.
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #244442 üzenetére
Ez valami Grabovoj szám???
-
consono
nagyúr
válasz
markknight #244312 üzenetére
Dettó...
-
consono
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg #243725 üzenetére
Ezt mondja magáról:
"Play the FREE TRIAL of HITMAN – The Complete First Season from April 28 through May 3"
3-ig van free trial.
-
consono
nagyúr
válasz
keIdor #243577 üzenetére
Én máshogy látom a dolgot: az ND nem a fejlesztőktől lett nagy, hanem a rendezőktől. Kódot bárki tud írni, de a rendezői kreativitás fontosabb. Sarkítok persze, mert az UC sorozat és a TLoU is jól néz ki, de nem a látvány miatt lettek azok a kedvencek, amik. Szerintem.
-
consono
nagyúr
válasz
sting2 #243102 üzenetére
Általában én is ezt az elvet követem
Volt is jó pár kellemes meglepetés, utoljára talán a GoW, annak úgy ültem neki, hogy semmit nem láttam belőle előtte. Persze nehéz elkerülni a spoilereket, főleg, hogy jellemzően nem day 0 veszem a játékokat... Megvolt most a TLoU2 "trailere", a többit majd élőben!
-
consono
nagyúr
válasz
#42308056 #243098 üzenetére
Igazad van, aztán mégis TV-be kerül
Amúgy az első Last of Us-ban nem a sztori a nagy szám, én legalább is nem azért szeretem, hanem a karakterek és a karakterek kapcsolatának ábrázolása miatt. Léteznek, ott vannak abban a settingben, fejlődnek, sírnak, örülnek.
Most játszom a Days Gone-nal, ott ez nincs meg. Nagyon hasonló a setting, még alap helyzet is, de a DG "csak" egy akciójáték, legalább is eddig. Nem rossz, de nem ugyan azon a pályán mozog.
Én megnéztem a leak-eket, aztán le is töröltem a videókat gyorsan. Nekem azok alapján csak az jött le, hogy ezzel a játékkal én játszani akarok. Minél hamarabb. Nem hogy csökkent volna a vásárlási kedvem, inkább még nőtt is. -
consono
nagyúr
válasz
keIdor #243075 üzenetére
Hirtelen? Még két hónap van a megjelenésig, az minden, csak nem hirtelen. Persze idő kell legyártani, teríteni, marketingelni, de ha ma kikerült a játékból ennyi, holnap kikerülhet egy full végigjátszás is... Szóval a pánik akár jogos is lehet, vagy inkább a levertség
Hihetetlen, hogy mennyire ki lehet babrálni minőségi dolgokat csináló cégekkel. Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a szivárogtató valaki aki berágott a megjelenés tologatása miatt...
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #242953 üzenetére
Nekem bejönne, mindkettővel akartam volna játszani. A DS 360-ra megvan, de a Remaster jobban tetszene
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #242909 üzenetére
Nekem a zombi elütés tetszik, olyant szoktam csinálni. Őzzel nem próbálkozom, élőben volt egy majdnem találkozásom vele, még Trabanttal, fél méteren múlt... Viszont a motorozást én csak kényszerből csinálom, ha lehet gyorsutazom...
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre #241926 üzenetére
Egy fél órája kerestem meg én is
-
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker #241449 üzenetére
Nem tudom mi lesz, ha végül nem indul el a szezon idén
-
consono
nagyúr
válasz
Wesder #240282 üzenetére
Nekem holnap lesz a 18. napon home office-ban, melózva. Hát mindenre van idő, csak játszani nincs két iskolás meg egy tanárnő mellett... Ráadásul a munkaidő is kötött. Már úgy várom, hogy újra dugulhassak napi másfél-két órákat
De szerdától szabadságon vagyok, a gyerekek tavaszi szünete miatt, végre lehet kicsit itthon is lenniJA, és nincs Pro, csak egy öreg Fat itthon.
-
consono
nagyúr
válasz
kriszpontaz #237771 üzenetére
Dettó. Meló van itthonról, nem PS
Ráadásul az egész család itthon van, két gyerek, meg az asszony( aki tanár), melózni is nehezebb...
-
consono
nagyúr
Mótvá, hogy lehet tölteni a PS+ játékokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Keresünk dokkolókat
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest