- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Ebben a játékban elég nagy a különbség a PS4 és a PS4 Pro között. Remélem nem fognak "rákényszeríteni" minket, standard PS4 tulajokat a váltásra azzal, hogy így nagy különbségeket teremtenek direkt a játékok között.
-
ImACeltic
őstag
Metro Redux pack 3K a PS Store-ba. Még régebben sok jót hallottam ezekről a játékokról, de eddig nem mertem megvenni, most viszont nagyon filózok rajta. Valakinek valami tapasztalata a játékokkal kapcsolatban?
-
ImACeltic
őstag
Akik játszottat az új Battlefrontal és a Battlefield 1-el is, azokat kérdezném, hogy a BF1 is inkább casual játék lett, mint a Star Wars vagy inkább a régebbi BF 3 és BF 4-hez hasonlít a játékmenete?
Én személy szerint sokat játszottam a BF 3-al PC-n, szerintem nagyon eltaláltak annak a játékmenetét. Aztán jött a 4 PS4-en ami annyira már nem tudott lekötni (ez annak is betudható, hogy kontrollerrel nem vagyok olyan jó, mint a bill+egér kombóval), mint a 3, de azért elvoltam vele. A Battlefront viszont nekem nagyon hamar unalmassá vált és ezt több helyen olvastam is, hogy a casual játékmenete miatt valahogy gyorsan megunja az ember.
Ezért kérdezném, hogy a BF 1 az milyen lett a korábbi DICE játékokhoz képest?
-
ImACeltic
őstag
válasz
hyperspace #100608 üzenetére
Jelenleg nincs több százezer forintom egy olyan TV-re ami kihasználja a Pro-t, valamint véleményem szerint nem éri meg PS4-ről és Full HD TV-ről jelenleg váltani mert nem olyan nagy a különbség.
Moby
Köszi a rendkívül bölcs tanácsot...
-
ImACeltic
őstag
Tudom, még kicsit korán van ehhez, de ha valaki annyira képben van a TV-s piaccal akkor meg tudná mondani, tippelni, hogy amikor majd kijön a PS5 kb 3 év múlva, mennyibe fog kerülni egy 4K, OLED, HDR tudású TV ami kelleni fog az új konzolgenerációhoz?
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Próbálom megvenni a Dirt Rally PS Store-ban, de miután rá klikkelek az order and pay-re, kéri a jelszót, be is írom helyesen, de aztán újra és újra kéri pedig biztosan helyesen írtam be. Beírtam egyszer direkt rosszul akkor kiírta, hogy helytelen jelszó. Mi lehet a gond?
-
ImACeltic
őstag
Ha már a témánál vagytok. Mennyi a letöltési sebesség limit a PS4-en? Nálam 5-6 mega a max pedig 120-as netem van.
(LAN kábellel csatlakoztattam a netet a PS-hez)
-
ImACeltic
őstag
Tudom, ez eléggé szubjektív, de szerintetek megéri vennem egy Pro-t a sima PS4-em helyett ha csak egy Full HD-s tévém van, ami még csak nem is HDR-es?
-
ImACeltic
őstag
PS Store-ban 2.2K az NFS Rivals Complete Edition. Ennyit gondolom megér a játék.
-
ImACeltic
őstag
Egy kérdés ezzel a jövő heti HDR-es frissítéshez.
Nekem nem HDR-es TV-m van, így gondolom hiába kapja meg a PS4-em a HDR funkciót, a TV-m nem fogja tudni megjeleníteni, igaz?
-
ImACeltic
őstag
Hol szokott jobb lenne a stream minőség, youtube-on vagy twitchen?
Talán a program lista:
-
ImACeltic
őstag
Erősen szemezgetek ezzel az AC tripla pakkal. Az utóbbi pár AC játékot sok kritika érte, hogy nem újítottak sokat rajta, egyszerű a sztori, a játékmenet ugyanaz, stb. Aki játszott az elmúlt 3 résszel az írna 1-2 soros véleményt róluk? Előre is köszönöm!
+ Nézem a tripla pakk leírását és nem találom a magyar feliratot egyikben sem, pedig ha jól tudom, legalább a Syndicate magyarul jött ki. Ettől függetlenül magyar feliratos lesz, ha magyar store-ból veszem meg?
-
ImACeltic
őstag
Hol tudom megnézni, hogy mennyi időt játszottam a játékaimmal?
-
ImACeltic
őstag
válasz
gyuribácsi88 #80046 üzenetére
Köszi!
-
ImACeltic
őstag
válasz
gyuribácsi88 #80041 üzenetére
Nem hiszem mert már jó ideje csinálja, kb 1-2 hónapja, csak most jött el az a pont, hogy kezd idegesíteni.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire kell szétszednem a Dualshock 4-et ahhoz, hogy beolajozzam a két ravaszt? Mivel nem tudom mitől, de nyikorognak...
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Visszaolvastam a kérdésem feltevése előtt, hátha találok választ, de abban bízom, hogy az általam talált tippen kívül van más, jobb megoldás is. Lackooo84 hozzászólását találtam meg amiben azt írja, hogy manuálisan kell segédkezni a letöltésben az "X" gomb nyomkodásával, hogy begyorsuljon a letöltés. Tudna segíteni nekem valaki egy jobb megoldást találni a lassú letöltés megoldásához?
-
ImACeltic
őstag
Most nagyjából 5K-ért van az EA Sports UFC a store-ban, annyit megér?
+1 kérdés, a Worms Armageddon Battlegrounds 3K-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest