- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #275715 üzenetére
És milyen stabilan fut ráadásul.
-
törölt tag
válasz
NeoExDeath #275663 üzenetére
Driftingnek hívják a jelenséget. Ahogy kopik az analóg érzékelő felülete, fals jelet tud adni. Neten vannak rá megoldások, fejből nem tudok sajnos mondani.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #275650 üzenetére
Olcsóbb a PS Plus, lehet boltban venni feltöltőt, valamivel kényelmesebb azért. De nyilván nem vágja földhöz az embert ha UK store-ban marad.
-
törölt tag
válasz
agyhalottak #275627 üzenetére
Ha ráteszed, mondhatod, hogy neked PS4 Prón futnak az Xboxos játékok.
-
törölt tag
válasz
frankdelgado #275622 üzenetére
Lehet terhes, nem?
-
törölt tag
Na plattant a Dirt 5. Ingyé megérte, pénzt nem adnék érte
-
törölt tag
válasz
Mezcal #275605 üzenetére
Szerencsés vagy akkor... De az már eleve elég banális hogy első szárnnyal ki tudnak forgatni és nem törik le nekik. Meg VSC fázis befejezése után rendszeresen ott van még a pályán egy körig a hibás autó. Meg lassan illene már hogy a bukótérben lévő kocsihoz odamenjen pár ember meg darus kocsi nem? Ezt már a GT4 is tudta 30 évvel ezelőtt, Codemastersnél nem létezik. SC fázisban a lekörözött autók miért nem mehetnek el? Ha kimész a pályáról semmi nyoma a gumin pedig a 2010-ben még volt ilyen is. Stb. Ezer sebből vérzenek a Kódmesteres F1 játékok.
-
törölt tag
válasz
icemad #275600 üzenetére
Agyaltam rajta, az karrieresebbnek tűnik, de nem valami jók az értékelései. Most egy kicsit mást játszanék, szerintem ha kiplatináztam a Dirt 5-öt, befejezem a Disco Elisiumot meg lenyomom a Hitman 2-t, aztán lassan új Horizon meg GT 7. De PC-n is csomó dolgot kéne még pótolni.
-
törölt tag
Na lenyomtam a Dirt 5 "sztoriját", normálon is meg tudtam nyerni az utolsó versenyeket elsőre. Nem mondom hogy nagy előnnyel elhúztam, de nem voltak vészesen nehezek. Némelyik kanyart úgy megfékezi az AI hogy nem igaz, nagyon messziről be lehet esni melléjük.
-
törölt tag
válasz
Mezcal #275592 üzenetére
Nem játszottál F1-et? A tavalyi játékban mai napig nincs benne az egyik pálya új kanyaríve. Újramodellezték a pályákat, de még így sincs közé sokszor a valósághoz, az AI meg olyan időket tud menni némelyiken, hogy karrierben gyakorlatilag játszhatatlan. Ha meg már AI, az ott is ugyanolyan tank mint a Dirt 5-ben, szárnyvéglappal koforgat meg beteszi a lehetetlen helyre.
-
törölt tag
válasz
neo-geo #275588 üzenetére
Engem nagyon felidegesített ma. Venném szűken a kanyart egy pocsolyán keresztül, erre mintha kirepültem volna a pályáról, visszatesz a kanyar elé. Ezen ment el a győzelem. Ja meg hogy annyira se rombolható a pálya, hogy az ilyen leszúrt zászlókban is megakad és kiforog a hombár két tonnás terepjáró, ne vicceljünk már! Nem az a bajom hogy nem nyerek, hanem hogy ilyenekkel veszi el azokat a győzelmeket amik amúgy simán meglehetnének. Az ilyen baromságok miatt kellene a flashback, de miért is tegyük bele a minden eddiginél árkádabb Dirtbe... De örülök hogy felvásárolták ezt a gusztustalan fos stúdiót, Kódmesterek my ass.........
Dirt Rally 2.0-át kiplatináztam, nem voltak ott se nagy követelmények.
-
törölt tag
válasz
neo-geo #275578 üzenetére
Na a beesteledés... Azzal az a problémám, hogy nem látom a pályát... Meg úgy egyáltalán elég nehezen tájékozódom időnként.
A szekciók utolsó oszlopából kell egy-egy versenyen dobogón lenni ha jól olvasom. Ha nagyon nehezedik majd átteszem könnyűre
AI-val én úgy vagyok, hogy amíg van előttem valaki, nem kell fékezni
Roncsderbi stílusban nyomom. Azért valahol kár, hogy ennyire árkád lett és kidobták a rendes rally vonalat, bár arra ott van a Dirt Rally széria, csak az meg full száraz autós Dark Souls.
-
törölt tag
Dirt 5-öt platinázta innen valaki? Ugye nem kell minden versenyt megnyerni, csak részt kell venni rajtuk?
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #275535 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy egy Far Cry openworld mikor mindig az volt, de sokszor csak beleerőltetik. Meg egy dolog hogy openworld, de hogy akkora a térkép lassan mint egy valós megye! Minek?
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #275531 üzenetére
A fősztori után tudsz lengedezni a városban amennyit akarsz. DLC-khez meg ha jól emlékszem át kell lépni egy DLC módba vagy mi a neve.
-
törölt tag
Hülye ez a PS Plus, ma nem akar frissülni
Kikerestem és megvettem az ingyen játékokat...
-
törölt tag
Sackboy hogy van? Az űrös pályák után van még világ? IGN valami 275 gombócos utolsó bosst ír vagy mi, de ahhoz az összes pálya kék golyója se elég.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #275444 üzenetére
Hát meg csomó minden túl gyors. A kis ágyús izék, alig lehet megközelíteni őket, majdnem folyamatosan lőnek. Mikor ugrani kell és háromszöggel ráütni hogy kinyíljon az út, végig se értem de már húzná vissza. Forgó szivacsról amit el kellene kapni a levegőben vagy ezerszer lepattantam szerintem, nem akarta megfogni hiába nyomtam az R2-t. Meg kék golyóból is elég kemények az elvárások ha tovább akar menni az ember, szinte mindet össze kell szedni.
Nem értem kis gyerekek hogy tudják ezt végigvinni.
-
törölt tag
Azért rohadt idegesítő tud lenni ez a Sackboy játék.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #275420 üzenetére
Simogatni lehet Morganát a touchpaddal.
-
törölt tag
Ti tudtatok erről?
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #275384 üzenetére
Most olvasom, hogy be lehet állítani végtelen életet?
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #275384 üzenetére
Hát ha lenne kivel játszani
-
törölt tag
Jó volt ez a Miles Morales Pókember, bár kiégtem mikor már a nem tudom hanyadik gyűjtögetős-bunyózós mellékcuccot vezették fel egy főküldetéssel.
Holnap kezdem a Sackboy: A Big Adventure-t szerintem, az mennyire nehéz?
-
törölt tag
Félve kérdezem, nehogy innen is bannoljon az egyik kedves mélyen tisztelt moderátor egy rossz szó miatt.
Holnap tölthetőek a PS Plus ingyen játékok, ugye?
-
törölt tag
Folytattam a Guardians of the Galaxyt, azért mégsem fut olyan álom szépen mint amilyennek eleinte tűnt. Van hogy harc közben esik stabilan 20 fps környékére (tippre). De annyira nem zavaró, meg elég jól skálázható a nehézség ha valakinek mégis gondot okozna.
Viszont nagyon jó végre egy igazi, sztori orientált csőjátékot nyomni. Pedig ez is simán lehetett volna hubos nyílt világú cucc.
-
törölt tag
Officiális lett közben a decemberi PS Plus:
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem tudom volt-e róla szó már, de korrektül fut a Guardians of the Galaxy slimen. Ha meghalsz sokat tölt, meg van hogy mentés közben kicsit laggol, de bőven játszható.
És még farkasok sincsenek benne! Legalábbis egyelőre.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274794 üzenetére
Én általában lopakodtam, de volt hogy nekiestem az ellenfeleknek valami jó puskával vagy gépfegyverrel, bejött a gyilkolászás is
Arra figyelj amúgy, hogy viszonylag sűrűn ments, nehogy valami game breaking bugba belefuss és több órát kelljen újrajátszani.
Amikor még én nyomtam, ha beragadtam valahova a kocsival, és blokkolva volt a bal ajtó is, akkor nem tudtam kiszállni belőle
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274790 üzenetére
Én is így nyomtam le. A grafika azért picit zavart mert tényleg nagyon szar volt, 1366 x 768-ban nyomtam, de a dinamikus felbontás meg is felezhette ha nem bírta a gép. Meg a szinte üres utcák. Szóval hozzátenne egy erős vas a játékhoz, de azért így is élvezhető volt.
Az új Deus Exeket nyomtad? A játékmenet lényegében ugyanaz, csak autók és kardozás nélkül.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274787 üzenetére
Hogy fut?
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #274774 üzenetére
Szerintem más játék a kettő. A Sackboy egy sréhen felülnézetes tipikusabb platformer, a LittleBigPlanet 3 meg egy nagyon karcsú történettel rendelkező, alapvetően oldalnézetes, de elég változatos platformer. De engem pl. kiidegelt (mondjuk mi nem).
Sackboyt még nem játszottam mondjuk, csak videók alapján mondom ezt.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #274758 üzenetére
Nem ingadozik nagyon a képfrissítés?
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274754 üzenetére
Tudtommal van.
Én laptopon nyomtam, de alpári grafikával, mert csak úgy bírta szerencsétlen
-
törölt tag
Na Lost Judgment és Guardians of the Galaxy repült a kosárba. Jövő héten remélem el is tudom kezdeni valamelyiket, jövök majd ragelni!
-
törölt tag
Uh azért fáj mikor azt látom hogy magyar profillal 12k a PS Plus, brittel meg 14,5
Az pont egy Bacon King menü!
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274684 üzenetére
Úgy kérdezed mintha lehetne kapni PS5-öt
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #274676 üzenetére
A demóval szenvedtem, folyamatosan nyomtam a támadás gombot mégis meg tudtak ütni.
-
törölt tag
Lost Judgment DLC-i megérik vajon? Vagy az alapjáték is tovább tart mint egy életfogytiglani börtönbüntetés? A kb. 1 Fonttal drágább közepes pakkot megveszem szerintem, de van egy 10-zel drágább kiadás a The Kaito Files Story Expansionnel, nem tudom ez megéri-e.
-
törölt tag
Store-ban ti se láttok PS Plus előfizetést?
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274566 üzenetére
A legjobb része, mikor Artyom minden lépcsőfokban megakad egy pillanatra. Meg a mutánsok amik úgy nyelik a lőszert mintha pörkölt lenne. Vicc néha az a játék. De amúgy jó.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #274521 üzenetére
Imádtam! Ki is platináztam annak idején. Több hasonló kellene.
-
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko #274494 üzenetére
Nyomd be az analógot, aztán próbálj benyúlni valamivel, hátha. Csak bele ne törj valamit, mert akkor nem csak csúnya, de használhatatlan is lesz
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #274481 üzenetére
Szerintem nem fog magától átállni vezetékes hálózatra.
-
törölt tag
Vágja valaki a Konzolvilágot? Guardians of the Galaxy-hoz még elvileg van esély fémtokra, ez csak netes rendelésre érvényes, vagy ha bemegyek lábon és kérem a játékot, akkor is kaphatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest