- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo #77730 üzenetére
Én nem nagyon làttam késést jàtékmòd nélkül.Inkàbb a kép minőségén lehet vàltoztàst észrevenni,szerintem.Amíg nem volt bekapcsolva addig is szép volt,nem volt vele gond.Viszont bekapcsolva -ha kicsit is- észrevehőten élesebb a kép +mintha egy nagyon picit "simàbban" adnà a képet,ezt nehéz leírni. :-/
Cehaeries: Vita remote play.
Sajnos nem sok mindenre tudod hasznàlni. :-/ Mivel nincs fizikai L2/R2 leginkàbb ilyen limbo szerű jàtékokra hasznàlhatò.
Esetleg baràtokkal coop-ban akik csinàlnàk helyetted a dolgokat.
A tv-den pedig kapcsold be a jàtékmòdot ha van rajta.Ez nem motion plus+stb.Ettől tényleg jobb lesz. :-)Citroen: Egyenesen kötelező beàllítani a jàtékmòdot!! :-)
-
Madwe
nagyúr
válasz
marilllyo #77730 üzenetére
A tv-k képjavító technikái tartalomfüggően késleltetnek minimális szinten - azaz inkonzisztens az egész, elképzelhető h a gtav alatt több vackot erőltetett rá...
Egyébként valós késleltetés 2+1 dologból tevődik össze: kijelző input lagja, fps (és a szerver tickrate-je nomeg a pinged ha online játékról beszélünk).
20 fpsnél 50ms, 30 fps esetén 33ms input lagot kapunk - ez 60 fpsnél csak 16.6ms, 144nél pedig csak 7ms (gamer pc monitorok)!
A tv input lagja lehet game modeban mondjuk 30ms, normál módban meg 60ms.
Az fpsből s a tvből eredő input lagokat ha összeadod megkapod a valós késést.
Az h kinek mi tűnik fel, azt személye válogatja, elképzelhető hogy a gta5 20-30 körüli fps mellett már okozott akkora valós input lagot h téged kifejezetten zavarjon, de a dc és bf4 betonstabil 30-ánál már nem. -
oromisu
csendes tag
válasz
marilllyo #77201 üzenetére
Detroit: Become Human magyarítás kezdeményezése
Elindult egy aláírásgyűjtő kezdeményezés a Detroit: Become Human magyarítására a Quantic Dream fejlesztői felé. Amennyiben téged is érdekel a jövőben megjelenő játék, vagy csak támogatnád az ügyet, írd alá Te is a petíciót! A Quantic Dream olyan különleges játékokat tett le az asztalra, mint az Omikron: The Nomad Soul (1999; PC, Dreamcast), Fahrenheit (2005; PC, PS2, Xbox), Heavy Rain (2010; PS3, 2016; PS4), Beyond: Two Souls (2013; PS3, 2016; PS4).
Írd alá Te is, hogy még eggyel több magyar feliratos játék szülessen PS4-re: ALÁÍROM -
Petreszku
senior tag
válasz
marilllyo #77408 üzenetére
Szia!
Elfelejtettem ide írni, hogy mi PS3-on játszunk, ha éppen tudunk.
Cimbimnek még nincs PS4-es gépe. De szívesen letöltöm PS4-re is és ha van időm (ebből van a legkevesebb) és össze tudjuk hozni, akkor játszhatunk. Természetesen ez bicepsz-re is vonatkozik. A felhasználó nevemet privátba küldöm, ha gondoljátok vegyetek fel.
-
Petreszku
senior tag
válasz
marilllyo #77406 üzenetére
Szia!
Múlthéten a Helldivers még ledobált co-op-ban, szerver hiba lehet mások is panaszkodtak, de a játék nem rossz. Bizonyos színt felett egyedül nem fogsz boldogulni. Szerintem haverokkal, ismerősökkel érdemes nekiállni, mi ketten próbáltuk/próbáljuk játszani, de így is van benne bőven kihívás.
-
Tegla80
addikt
válasz
marilllyo #77276 üzenetére
En spec nem csinaltam olyat.
A menteseimet kulon megneztem es feltoltam felhobe,mert alapban nem volt minden fent. (persze penre is elmentettem)Utana atneztem a kepeim/videok es ami abbol kellett azt szinten lementettem.
Majd ezutan kikaptam a hdd-t,beraktam a masikat es kapott egy ofw-t penen , inditottam....rendberakta magat igy felraktam a felhasznalokat ujra,majd felhobol menteseket vissza a plus-os accra .... utana raszabaditottam a netre a gepet a kello jatekokert.Ha a fw nem megy fel elsore akkor sincs para,eroltettni kell......nekem vagy 8.alkalomra ette meg ugyan azt amit elotte nem.
A`rpi
Ez amugy mire is kell? Sztem tok felesleges,mert ertelmet nem latom... -
Elims
veterán
válasz
marilllyo #77192 üzenetére
SirAndrish szòròl szòra megírta.
Da Shep: A vita-s remote play sajnos csak egy parasztakítàs.Nagyon kevés az a jàték amivel tényleg lehet hasznàlni.Nincs fizikai L2/R2 így semmit sem ér a legtöbb jàtékban.
Tegla: "asszonyallat remote play"
:-DDDD Megvan ez.. ;-) Csak az online-ra+chat-re vhogy nem működik.Olyankor mindig vége van.
Titi: Gta probléma.Nàlam is van hasonlò,de csak nagyon ritkàn online-ban.Akkor jön elő néha amikor tengerentùli jàtékosokkal jàtszom.
DM-Fan: "Ilyenkor mindig megnyugszok, hogy nincs baj ebben az országban, ha február közepén mindenhogy elfogy előrendelésben egy májusban megjelenő 40 eFt-os játék gyűtői kiadása."
Ne félj,100%,hogy jut neked.Sok a kapzsi aki szeretné és előre optimista.Amikor eljön az idő minimum 30-40% visszamondja.
"...előbb vonják meg a szájuktól a falatot, semmint hogy lemondjanak egy telefonról, műszaki cikkről."
Ez deszéép! :-))
"Egyébként is gyanítható, hogy ebből több fog fogyni, mint egy huszadik semmi cím CE kiadásából."
Biztos igazad van,nem kérdőjelezem meg,de ettől függetlenül én 5e-t sem adnék érte.
Na jò,talàn,de akkor is csak azért,hogy megajàndékozzam vele James-et. :-)Shamat: Gratulàlok!!! :-) Pedig azt írtàk,hogy nem egy könnyű mutatvàny. :-)
-
Petreszku
senior tag
válasz
marilllyo #77180 üzenetére
Szia!
Gyűjteményem egy részét pont a kedvesemtől kaptam. Ilyenek a Killzone 3 - Helghast Edition, Halo 3 - Legendary Edition, Gears of War 3 - Epic Edition, panaszra nincs és nem is lehet okom. Ő nem játszik nem is érdekli, de soha még nem szólt a hobbim miatt.
De ebben a generációban már nincs igényem ilyenekre, van elég porfogó a polcokon. -
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
válasz
marilllyo #76737 üzenetére
Sry, de en benazok.
Pc-n van mar profilom (origin acc.) most megvettem ps4-re is a hardline-t.Hogyan jelentkezzek be battlelog-ra? Ps4-es accomat nem fogadja el.
Az origin-es accomat igen, de hogyan "aktivalom" a ps4-es profilomat?
(Lehet mobilos battlelog app-rol nem is lehet?)A jatek menuben megnyomom a tapi gombot es ott se talalok belepest, hogy osszehangoljam.
Tulbonyolitom?
Omg meg van nem szoltam!!!
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo #76815 üzenetére
O.K. Ezt nem tudtam. "...j5500-on nem így van." Azt gondoltam,hogy..
Echterion: Szépen kérlek,hogy kapcsold be 20percre játék közben,majd kapcsold ki. :-) Szerintem visszakapcsolod. ;-)
Az előbb próbáltam ki.Csizo: Akkor te nem az a típus vagy aki picit ferdén dugja be a csatlakozókat.Dm-Fan nem írt hülyeséget.
-
szasanyi
félisten
válasz
marilllyo #76748 üzenetére
Ez csak részben igaz. Miért? Mert amíg számos játék megvásárolható (néha jóval) olcsóbban mint a Store árai, addig nem ott veszem meg. Aztán a dobozos verzióval el is dönthetem mit csinálok később, tehát ez is plusz érv. Persze mindenki ott vásárol ahol akar (meg a buxánk, preferenciáink sem azonosak) de az akkor is egy (rossz) vicc.
-
-
válasz
marilllyo #76450 üzenetére
Igazán nincs mit. Korábban már mások is javasolták a Seagate Momentus m9t 1.5TB-os és 2TB-os verzióit. A milyen merevlemez topikban is az ajánlottak között szerepelnek, ezek jelenleg az itthon is kapható 1TB feletti 9.5mm-es notebook vinyók. Illetve létezik még egy 1.75TB-s változat is, de elég új lehet, szinte semmi tapasztalat nincs róla. Forint/GB tekintetében pedig továbbra is az 1.5TB-s a best buy!
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo #76346 üzenetére
Én azért nem fogalmaznék ennyire erősen. :-)
Ha felveszek vkit innen megírom,hogy a prohardverről.Vàrtam pàr napot és visszavontam.De nem problémàzok ezen. :-)
Remélem segíteni fog neked az a vki,legalàbb csak egy T20-as kocsiig. :-) Ha véletlenül mégsem akkor meg majd összeszeded rà.Tegla: "...nemvok primary..."
Ettől függetlenül megtudnàd osztani ha rendesen meglenne neked.Én sem vagyok primary és gond nélkül megosztok mindent -persze a sebességtesztet le kell futtatnom pàrszor.. :-// -.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
marilllyo #76367 üzenetére
Számomra is a legrosszabb... Viszont utólag már nem biztos hogy vennék prémiumot. Mivel amikor még aktívan játszottam a dedikált servereken nem volt mix. Vagy az alap vagy vmelyik dlc ment egy serveren. Ezért szinte 90%ban az alap mapokat választottam. Egyedül a Naval strikeba tettem bele sokat.
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo #76335 üzenetére
A "tehetség" nem szàmít. :-) Az idővel ùgyis alakul.
Viszont neked sajnos mégsem megy a dolog.Pàr hònappal ezelőtt felvettelek a baràtlistàra,vàrtam 4-5napot,de nem jelöltél vissza így sajnos részemről nem tud menni..
Viszont van itt egy nagyon rendes fòrumozòtàrs aki szintén tudna segíteni -és olvassa ezt-,ha üzen neked,szerencséd van,ha nem akkor marad a pénzkeresés,de bàrhogy alakul vidd fel a karaktered kb. 30. szintig. ;-)
Leginkàbb privàt szervereken legyél,a nyilvànosak elvehetik a kedved az egésztől. :-// -
Madwe
nagyúr
válasz
marilllyo #76236 üzenetére
Hát a diablo3 az a paragon szinteknél kezdődik valahol igazán lvl70 felett... Amikor az itemjeid és a talentjeid úgy pakolod h minél hatásosabban tudj haladni. Igazából mindig erről szólt, minél hatásosabban egyre több lényet tudj gyorsabban megölni. A magicka az gondolkodósabb, de az nem is sima hacknslash, az kb új műfajt teremtett. A gauntlet meg túl nyugis, chilles játékmenet, ott inkább a halálra kell vigyázni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
marilllyo #76236 üzenetére
Ez azért van csak, mert nem öltél ezer órákat az első ket részbe
Gyakorlatilag a műfaj őse, sikerre vivője, közel tökéletesre csiszolt jatekmenet, démoni hangulat, és a lootolas öröme. Iszonyat kihívasok vannak a végén, tényleg nagyon felületesen néztél csak bele. Egy Gauntlethez vagy Magickához (őszintén, mindkettő zs kategória) meg tenyleg nem lehet mérni.
De azt aláírom, hogy ha maga a stílus nem jön be, akkor ebben sem fogsz sok örömet találni.
-
Tegla80
addikt
válasz
marilllyo #76230 üzenetére
Minden jatek lehet ilyen.....Van aki dio3 fuggo,van akit mas kot le ugyan ugy es masrol hallani sem akar.(es visszakerdez ,h mi az a dio3
)
Sirandrish
Ne aggodj,mert nem kell.Ha nem gyari hibas akkor kibir mindent.(ha nalam muxik 2eve akkor jol sikerult.....nem vagyok az a hazitunder es kutyam is van.....most epp egy "rat" feliratot dedikaltam ra.)
-
N@idia
őstag
válasz
marilllyo #75940 üzenetére
Amikor én vettem a TV-m én is fórumoztam, de tudtam már akkor is, hogy mire megyek minél kisebb legyen az input lag ezt pedig a sony tv tudta a legjobban ezért választottam azt. Felesleges annyit ezzel foglalkozni, ha vki tudja mire akarja használni pofon egyszerű lesz dönteni. Engem nem érdekelt a smart része se az hogy 3D-s vagy nem, mert egyáltalán nem tévézek csak a konzol miatt vettem. Ahhoz pedig szerintem a Sony tv a legjobb
-
sutyesz96
őstag
válasz
marilllyo #75930 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Hát úgy látom túl vén rókák vagytok (
).
Gondolom egyikőtök sem manapság vette a készüléket, meg ahogy marillyo is mondta, ezek a készülékek beszerezhetetlenek és túlságosan elavultak. Plaazmát pl vesz még valaki? Szóval inkább hagyatkozom a tv-s topikra. De azért köszi. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
marilllyo #75530 üzenetére
Gondolom régiónként eltérő, US store-ban fent van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest