Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy fog kinézni, mint egy iPhone 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyomorHD
tag
Beyond: Two Souls játékidőre kb mennyi, tudja valaki? Lehet bekéne szerezni
-
gyomorHD
tag
válasz
tigomigocika #81316 üzenetére
pontosan nemtudomn de olyan 25 Mbites letöltés, feltöltés meg 100 kbit körül. Telekomos csomag.
Annyira nem fontos, csak ha már van, kipróbáltam volna ezt a funkciótFun-nak jólett volna.
-
gyomorHD
tag
válasz
tigomigocika #81313 üzenetére
ezt láttam, meg HIgh speed internet conn. volt írva. Letöltés az High
Madwe Ez se nekem való feature akkor
-
gyomorHD
tag
válasz
tigomigocika #81298 üzenetére
120 Kb/s feltöltéssel esélytelen ezt megvalósítani igaz?
-
gyomorHD
tag
Ha van hír róla, hogyan lehet a Hitman bétát beszerezni, esetleg az előrendelő-visszamondó modszer müködik-e storeba, az legyen szíves jelezze
Köszönöm -
gyomorHD
tag
BREAKING: The Division Open Beta Arrives First on Xbox One 18th-21st Feb.; All Other Platforms 19th-21st Feb.
Nah ez az
-
gyomorHD
tag
Rainbow Six: Siege-el valaki játszott? Mi a vélemény róla? Még mindig 20 ezer az ára store-ba és boltokba se ment lejjebb.
-
gyomorHD
tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a Share playhez nagyjból milyen net kell? Én "adni" nem tudok az biztos, mer 100 Kb/s a feltöltésem, de ha én akarok lenni a "játszó fél" az talán menne mert van hozzá 15 Mbites letöltési sebességem. Gondolom a fogadó félnél elég a letöltésit nézni.
-
gyomorHD
tag
Megérkezett a HyperX Cloud Headsetem, ki is próbáltam, igaz csak rövid ideig volt rajtam, de nagyon kényelmes még szemüvegbe is!
Laptophoz érdemes venni Approx USB 7.1 Sound Cardot? 1-2 ezer forint, nem nagy tétel, igazából csak azért gondoltam rá, hogy ne a jack csatlakozót erőltessem folyton a gépbe, egy USB mégis csak kényelmesebb. Szerintetek? -
gyomorHD
tag
válasz
RunnyJuggler #75965 üzenetére
Én is pont most akarok venni egyet. Látom a 2-t szépen dicsérik, de én az egyes verziót néztem ki, pár ezressel olcsóbb, meg nekem annyira nem kell a 7.1, anélkül is megleszek. Azt próbálta valaki? Sokkal roszabb nem lehet az se
-
gyomorHD
tag
Gondolkodok headset vásárlásán leginkább játék céljára PS4-hez. HyperX Cloud I-t néztem és Pomk írása is nagyon meggyőző volt. Más alternatívátok van esetleg?
-
gyomorHD
tag
válasz
Adam_Shepard #75827 üzenetére
share play-re gondolsz? Én probáltam haverral, de oda rendesen net is kell. :/
-
gyomorHD
tag
nem kell kód. Ingyen le lehet tölteni storeból.
-
gyomorHD
tag
válasz
IMIIKE1998 #75559 üzenetére
évi 15 ezer ft
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest