- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Nem véletlen mondtam neked hogy nem randomokkal kell online menni. Az eredeti 1999-es jàték. Nagy kultusza van. Havonta jönnek bele az eventek, így nem fog kihalni.
Tény hogy a monetizàciós része elég Actis-ra sikerült, de az is tény hogy mi csak egy szimpla remastert vàrtunk 10+ évig, közben meg egy olyan Remake-et kaptunk, amiről àlmodni sem mertünk. -
Wesder
titán
válasz
Neoteric #236137 üzenetére
Mert azzal van problémàja. Mondta hogy a PayPal hozzàcsatolàsnàl ID-t kér. Most hogy a PS vagy a PP kéri a személyit, azt nem kérdeztem, de mondta hogy majd visszahív hogy mi legyen. Mondtam neki ha nem sikerül, akkor veszek neki az én accountomra, mert a gépén fent maradt, mikor nàluk voltam.
-
Wesder
titán
Ha az Accountom mellé ami US, a sajàtjàval is belép tesóm, ami DE, fogja tudni hasznàlni az ő fiókjàval az én NOW szolgàltatàsomat?
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #235874 üzenetére
Ne is mondd, tudod milyen unalmas napi 100x elmagyaràzni?
-
Wesder
titán
válasz
Kendek #235838 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak mondhatja most azt a Sony, hogy akkor majd a TLoU2 PS5 verzióért is fizess. Független ez attól, hogy most sokkal könnyebb megoldani a BC-t, mert ugye a kettő nem ugyan az.
A TLoU Remasterre is mondhatta volna azt a Sony, ha megvetted PS3-ra, megkapod a Remastit PS4-re, ha màr akkor is élt ez a crossbuy opció. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #235834 üzenetére
Hmm. és a Sony újra eladta a PS3 jàtékokat? Az igen.
-
Wesder
titán
válasz
Imilenni #235804 üzenetére
Nem hiszem hogy elszàlltak maguktól, mert egyszer màr emiatt szaladtak bele egy hatalmas pofonba, amit sikeresen kezeltek. Szerintem tényleg úgy vannak vele hogy szépen nyugiban előveszik amilyük van, ha itt az ideje. Lehet hogy egy gyengébb olcsóbb gép lesz, de amilyem marketinget felépítettek a PS köré kb 10 év alatt, úgyis vinni fogjàk. Sony az nagyon kiszàmítható lett, így kb boritékolható hogy mi az amit hoznak a gép mellé a 9. generàcióban. PS4 Sony ex+1-ek meg esetleg 1-2 új IP.
Viszont jàtékok terén a màsik oldal totàl homàly. Ja ott is lesznek MS ex+1-ek, de hogy a bejàratott neveken kívül mik lesznek az nagy kérdés a rengeteg bevàsàrolt stúdióval. (Szerintem semmitmondó GamePass fillerek, de càfoljanak meg.) Nyílvàn a Sony 1stparty csapatàval nehezen tudnak majd versenyre kellni, mert a futottak még csapatokból tudott vàsàrolni az MS + Sony-nàl olyan csapatok vannak, akik màr a PS1-2 óta oda fejlesztenek. Ezért sem értem néha hogy az ND-t mitől istenítik, mikor 20 éve csak és kizàrólag egy platformra fejlesztenek. A jàtékaik jók persze, na de jobban ismerik a PS-t, mint a sajàt tenyerüket. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #235780 üzenetére
Senki sem mondta hogy ez egy sys seller feature.
-
Wesder
titán
Azért kellene mutatniuk valamit a paintben szerkesztett logón kívül, mert így is vannak akik màr frusztràltak meg nyígnak hogy a Sony kussban van. Én megértem hogy egy ilyen generàció utàn ez teljesen normàlis részükről. Egy sikeres generàció utàn én sem kapkodnék mert akàrmit is köhint majd a Sony, ezerrel ràvatődnek majd a fanok. Kijönne egy gif, amin egy TLoU2 lemezt tolnak be egy PS5-be és elindul, felrobbanna a net, és semmi magyaràzat nem kellene mellé.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #235750 üzenetére
Ilyet sem làttam még, hogy valaki annak örül hogy duplàn fizethet.
-
Wesder
titán
válasz
Bogyi007 #235716 üzenetére
Nem kell àrat mondania, de az egyszerű vàsàrló majd lehet ezt a Sony-tól is elvàrja. Itt alapból màs a licencelés, mert ugye kell 3-4-5 fiók is ha màshol akarsz vàsàrolni. Ha ezzel mrgszünne a régiókorlàtoltsàga a Playstation-nek, annak nagyon tudnék örülni, meg gondolom innen is sokan, akiknek több fiókjuk van.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #235501 üzenetére
Ennyi. Sony alkalmazhatnà Mike-ot, mint fő dramaturgot.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #235469 üzenetére
Nem csak te, mert én sem értem.
-
Wesder
titán
válasz
bagyulajuve #235388 üzenetére
Ràpihentél.
-
Wesder
titán
válasz
szallasi007 #235371 üzenetére
A PvE része az TowerDefense.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #234805 üzenetére
Nem Nintendo-ra gondoltam. Ennyi erővel telefonra is jöhetne, kb ugyan az lenne az eredmény.
A célcsoportot meg nem tudod egy platformra szűkíteni.
-
Wesder
titán
válasz
Xaels #234793 üzenetére
Ez sem egy rossz elgondolàs. Feltéva ha valakik tényleg nézik ezeket a műveket és tényleg keresgélnek. Belenéztem, igen ötletesen van kivitelezve benne a programozàs. Gondolom ennél fakockàbb nem nagyon lehetett.
Itt megint csak az a meglepő hogy ezen a lepkefing hardveren mit össze nem lehet hozni benne. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #234784 üzenetére
Ez akkor ütne igazàn, ha mind3 platformon elérhető lenne, és lenne a Store-ban egy külön Dreams szekció, ahova feltölthetőek lennének az alkotàsok. Akàr free, de akàr fizetős formàban is.
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #234775 üzenetére
90 valamennyi az a userbase, de ez mellékes. Nyílvàn csak megszokàs kérdése lesz, ha fixen lesznek a hàtsó gombok, bàr egy L4 R4 nem tudom mire lesz jó. Ha csak szimpla programozható gombok lesznek, mint most a bba, akkor max csak útban lesz, ha az ember nem akarja hasznàlni. Én remélem hogy az a concept a DS5 "Elite" controllernek a rajza volt, és nem az alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest