- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Aztak@rva!Délután négy óra óta ~120 hozzászolás.És mennyi új arc csatlakozott hozzánk
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #174051 üzenetére
Igen?Akkor a Need for Speed Payback is az
-
ProEvoFan
nagyúr
Mindig vicces mikor a "zajos" problémákról olvasok.Ma folytattam a Witcher 3 kieget, közben negyedoránként azt hittem felakar szállni a slimem
A W3 nagyon durván megpörgeti a ventiket.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #173986 üzenetére
A Witcher "rpgsebb"?A Witcher az egyik legnagyobb rpg.A történetben döntéseket hozol, ami megválzotatja azt.Rengeteg a beszélgetés.Pontosabban iszonyat sok.
A HZD vagy az open world játékok általában átvesznek kicsike rpg elemeket, de ettől még nem lesz egyiksem tipikus rpg.Na ezért nem releváns a folyamatos összehasonlítás. -
ProEvoFan
nagyúr
Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds is végigjátszva, trófeák behúzva.Már csak a New Game+ trófeák hiányoznak, de ezt majd jövőre.100 óráig tartott, mire kijátszottam.Ahhoz képest, hogy nem rpg, nem egy Witcher 3, igen szépen kitartott.
Friss ps4 tulajoknak kimondottan ajánlom a játékot, ki ne hagyjátok! -
ProEvoFan
nagyúr
Tudtok miondani a Bulletstorm: Full Clip Editionhoz hasonló játékot?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
_Flood_ #173844 üzenetére
Nem lehet.Feltöltő kártyát tudsz venni és az ajándékozott azt a pénzt aktiválja az accountján, majd eldönti milyen játékot vesz rajta.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #173827 üzenetére
Mindent megvettem már.Mászkálok, vadászgatok, gyönyörködök, játszok., elvagyok vele, mint a befőtt.Brutálisan szép játék.Beszippantott, na.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #173819 üzenetére
HZDbe csak 30 óra?
Most tartok 88 óránál és még nem vittem végig a kieget, igaz annak a végén vagyok már.Pont tegnap gondolkoztam el azon, hogy a Witcher 3at kb 110 óra alatt végigjátszottam - ok, az nincs platinázva, csak a story végére jutottam - még a végén utolérem, pedig a HZD nem is masszív rpg. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#80123904 #173736 üzenetére
Anno a Half Life 2ben sokan megszólták a Valvet, hogy miért nem lehet bemenni a házakba, ha már van rajtuk ajtó.Miért?Mert abban a játékban nem az a lényeg, hogy betudjál menni az házakba....
Na, szóval a Pókember játékban Te is jól megfogtad a lényeget.Rózsaszín szemüveg?
Felőlem bármelyik kiadó/fejlesztő játéka lehetne akármelyik gépre, ha ugyan ebben a minőségben adnák ki.Ha xbox only cím lenne, már xbox one tulaj lennék.Kb ugyan ez helyzet a Horizon Zero Dawn-al is.
Nincs itt semmiféle rózsaszín köd.Itt a minőség van jelen kéremszépen'. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#80123904 #173702 üzenetére
Naná!Ha kicsit is szereted a Pókember filmeket vagy főleg képregényeket, akkor nem fogsz benne csalódni.Jobb mint bármelyik Póki film.A grafika, a lengedezés, a humor, a harcrendszer...stb...minden nagyon egyben van. Nálam a ps4 eddigi legjobb játéka
(mondjuk még a GOWal nem játszottam, de nemsokára az jön a sorban)
(#173703) Ateszpapa
Vannak játékok, amiket érdemes megvenni újonnan dobozosan vagy storeban.Itt most a magyar felirattal ellátott játékokra gondolok.Ha sokan megvesszük teljes/akciós árban magyar storeban vagy magyar boltban, talán elterjed a magyar felirat egyre több játéknál is.
Persze nem akarok senki pénztárcájában turkálni, csak egy gondolat volt tőlem.... -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nayrobi #173559 üzenetére
Ezek most tényleg jó akciók.
God of War™ Digital Deluxe Edition 9K
Diablo III: Eternal Collection 6K
The Crew 2 6K -
ProEvoFan
nagyúr
Sony Fekete Péntek reklám
[link]
-
ProEvoFan
nagyúr
Pókember dlc jövő hét kedden.
Spider-Man Turf Wars -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tyler Durden #173109 üzenetére
Uh...normalon játszottam végig.Egyből a lila armorokat vettem meg.Abból jó bármelyik.Fegyvernél is csak egy kéket vettem - a Hunter bowot - utána csak lilát használtam.Shadow Hunter és a Shadow Sharpshot Bowot.A Hunterrel gyorsan lehet lőni és van neki fire nyila.A Sharpshot bowal meg a páncélt bontottam és néha sebeztem is vele."Néha", mert nekem lassú.Ezzel a két bowal nyomtam 90%ban, meg néha a War Bowal és a Shadow Blast Slingel is nyomultam, mert egy-két robot ellen kell.Speciális feladatoknál nyilván használtam más nyilakat.Pl a Hunting Ground küldetéseknél.
A játék egyik fantasztikus lehetősége a változatos taktika.Legtöbbször mindegyik bow használható, csak rajtad függ hogyan akarod legyőzni az ellent.
Sok pénzem volt folyamat.Megtérült a sok vadászat -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tyler Durden #172996 üzenetére
Pókember szintű.Játszol és jönnek a trófeák.Talán a gyakorló babák leütése és a legerősebb armorhoz néztem youtube videót.
RDR2 is simán jöhetett volna magyar felirattal, hiszen a sokkal kisebb CDProjektnek nem esett nehezére magyarítani a Witcher3at és már a Cyberpunkhoz is be van jelentve a magyar felirat...ennyit erről.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #172946 üzenetére
78 óránál tartok, és a kieg harmadát sem fejeztem be.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #172871 üzenetére
Ez mekkora
-
ProEvoFan
nagyúr
Népszerűbb a PlayStation Now, mint azt gondolnád
Pár napja valaki rakott fel erről egy diagrammot.Ezek szerint igaz.Azért ezt nem gondoltam volna.Az MS ezerrel nyomja itt a szolgáltatás témát, erre még is a Now ennyire jól hoz a konyhára.Ok, valószínűleg 80+ millió felhasználó bázis miatt van, de ha azt vesszük, hogy xbox game pass + EA access xboxra + Origin access PCre, akkor ez így egyben nagyobb felhasználói bázist sugall, mint a PS4 táboré.
Érdekes na. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
marilllyo #172748 üzenetére
Pro Evolution Soccer 3 (2003ban, PS2re, örök szerelem, a legjobb focis játék!)
Gran Turismo (1997, PS1)
Syphon Filter (1999, PS1)
Pókember (2018, PS4)
Diablo 2. és 3. (PC)
Left 4 Dead 1. és 2. (2008, 2009, PC)
Battlefield 3 (2011, PC)
Guild Wars 1. és 2. (2005, 2012, PC)Ezzel a sorozattal annyit játszottam, hogy....inkább le sem merem írni...
Witcher 3 (PS4)
Horizon Zero Dawn (PS4)
Micsoda nosztalgikus érzés fogott el a listámat látva... -
ProEvoFan
nagyúr
Horizon Zero Dawn stáblista most pörgött le.Kemény 67 óra szórakozás volt, a platina még hátra van.Azthiszem' .LnB mondta azt, hogy szép meg minden, de valahogy nem jön be neki, mint játék.Én csak jót tudok mondani.Zseniális.A grafika, környezeti hangok, zene, harc, animációk, története teljesen rendben vannak.
Csak ajánlani tudom.Az ilyen játékokért vesz az ember ps4et. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tyler Durden #172281 üzenetére
Én sem tudtam abbahagyni, eszméletlen szép játék és a története - amit megértek, kb a 60%át - is érdekes.A Prowler oldalon Silent Strike, Strong Strike, Strong Strike+. A Brave oldalon a Critical Hit, Critical Hit+, a koncentrációkra, dupla nyílvessző lövésre és a spear támadásokra raktam. Forager oldalt nem vittem túlzásba.
(#172289) consono
Akkor az ucsó' küldetés előtt kezdjek bele a kiegbe?
Hmmm...érdekes -
ProEvoFan
nagyúr
HZDben elértem az 50. szintet.Ha feltelepítem a kieget, akkor megint elkezdni tovább számolni az xpt?Nem terveztem még felrakni a kieget, csak platinázás után. Vagy van értelme előbb?Mitonén' ad új ruhákat stb...
-
ProEvoFan
nagyúr
Kis HZD kérdés.
A legjobb ruha megszerzését lehet elkurtam.Van ez a Shield-Weaver bitang outfit, amihez gyűjteni kell a power celleket, amiket fő küldetés közben lehet megkeresni.De erre csak a ma jöttem rá és így 58 óra játékidő után...
Van rá mód valahogy visszamenni és összegyűjteni a power celleket vagy már buktam az egészet?Mitomén', a fő story után visszalehet menni újra játszani a fő küldiket? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
knoxhu #172175 üzenetére
Spider-Man
Horizon Zero Dawn Complete Edition
God of War Ezzel még nem játszottam, mert még nem volt rá időm.Nemsokára pótlom.Alap.
The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mike1334 #172129 üzenetére
Kell a verseny.
Nem beszolásnak szánom.A sony szerinted nem igyekszik, még is olyan első osztályú, minőségi játékokat pénzel/gyártat, ami már-már tényleg más kategória a többi multiplatform játékok között is.Pedig állítólag nem is igyekeznek.
Mondom, kell a verseny, nem ezért írtam. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tyler Durden #172090 üzenetére
60%nál járok és kb már bánom hogy vége lesz.A gyűjtögetős részeket, a mellék küldiket csinálom ezerrel.A main story ráér.Mászkálok, fotózgatok, vadászgatok.Ku@va szép ez a játék.Karácsonyig rongyosra játszom a kiegészítőjével együtt.Utána jöhet a GoW ami itt többek szerint még szebb, mint a HZD./ámul bámul smiley/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
javorszky #172033 üzenetére
Ez van.Pluszban kapsz havonta minimum két ps4 játékot mellé, felhőbe menti a mentéseidet.Sok jó ps+ akciók is szoktak lenni.Tehát ha van ps+od, akkor nagyobb a kedvezmény bizonyos játékokra.
Idén simán visszahozta a ps+ előfizetésem az árát.Rime, God of War 3 remestered, Bulletstorm: Full Clip Edition, Beyond: Two Souls...és ami nem jut eszembe. -
ProEvoFan
nagyúr
HZDben van ez az electric merchant.Az értékesebb kék/zöld alkatrészeket lehet becserélni itemekre, amit mi a francra lehet használni?Vagy csak thropy lesz a végén ha megvan az összes?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
FollowTheORI #171883 üzenetére
és (#171868) _drk köszi!
Ha kidobom akkor ottmarad a földön de hogy meddig azt nem néztem még.(#171900) Xaels
Aki vadászni akar az vegye meg a HZDt meg a theHunter Call of the WildetHZDbe beletettem már 31 órát és még csak 50%nál járok a játékban.Csomó idő elmegy a járkálok/vadászok tevékenységgel + a táj gyönyörködésében.
-
ProEvoFan
nagyúr
HZDben van lehetőség arra hogy a kraftoláshoz használt alapanyagokat nagyobb táskába tároljam, mint a mostani 100 férőhelyese?Nem találok tároló ládákat, mint pl a Witcher 3ban.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#20844032 #171768 üzenetére
"Mindenki megveszi. Mindenki"
A francokat.Az előzetes videók is hidegen hagytak.Eszem ágában sincs megvenni, még akciósan pár ezer forintért sem.Pedig szeretem az open world játékokat, de agy Spiderman, Witcher 3, HZD után nem adja magát. Ez van.Nem jöhet be mindenkinek az RDR2. -
ProEvoFan
nagyúr
HZDben lvl23 vagyok.Érdemes már megveni a lila bowokat/ruákat vagy lesz még jobb is?Átmentem a baloldali nagy térképre és pl a madár robotokkal nem igazán tudok mit kezdeni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
keIdor #171300 üzenetére
Teljesen igazad van
és még a videó is remek.
A HZD mennyire szép, mint a videón, csak nálam slimen futPont most játszom vele.Szopatós a platinázása?Decemberig kiakarom platinázni, utána jöhet a GOW.Ja és igen, a HZD nagy kár hogy nem magyar felirattal jött.
Tele van átvezető videókkal.
-
ProEvoFan
nagyúr
PS Storeban már megint akciós a BF1; 1529 forint.Plusz mellé a Premium Pass is free.
-
ProEvoFan
nagyúr
Pókember első dlc pipa.Jó volt!Kb ezt vártam ~1700 forintért.
Akkora potenciál van még a játékban.Az ehhez hasonló dlcket heti szinten elviselném... -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight #170597 üzenetére
Ha jól értem a new game +ban is lehet választani az új nehézséget?
-
ProEvoFan
nagyúr
Valaki próbálta már a Pókember new+ vagy az új legnehezebb fokozatot?Vélemény?
-
ProEvoFan
nagyúr
Thronebreaker: The Witcher Taleshez lesz magyar felirat? Van valami infó?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit visszatérve az egér használata konzolon témára.Ha a MS tényleg agyon reklámozza majd a nemrég bejelentett natív egér/bill lehetőséget xboxon, plusz a kiadóknál eléri, hogy tényleg legyenek már szívesek szervereket biztosítani az egérrel játszó/nem játszó embereknek, akkor szerintem a Sony is rá lesz kényszerülve ennek a bevezetésére, aminek én örülnék, de úgy érzem ennek - több okból kifolyólag - nem mindenki örülne.Sőt!
Többször én is elcsábultam a Hori Tac erejének.Egyszer el is jutottam a rendelésig, de pont nekem nem maradt a készletből, így ezt "megúsztam". -
ProEvoFan
nagyúr
Azért nem annyira szar az a Hori Tac Pro.Jól kell beállítani és majdnem hozza az egeres érzést.Igen, kicsit genya dolog ha valaki ezt használja, de abban megegyezhetünk, hogy ez egy hivatalosan licencelt periféria, ami nincs tiltva.Bárki vehet Horit, senkinek nincs megtiltva.Igaz, borsos az ára; 40000 forint... A kormány vs kontroller sem éppen etikus, de ezt kb mindenki leszarja.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vonSux #169591 üzenetére
Nem.Vannak akiknek akkor sem megy ha több száz órát gyakorlják.Higyjétek el sok ilyen van.Jelen!Nem is játszok multi fpst ps4en, (kivéve TF2 ment elég jól) mert felbasz.Gyakorolhatom éjjel nappal, akkor sem.Sőt, egyjátékos fpst sem tolok.A Doom demo is borzasztóan felk@rt.A kontrollert nem erre találták ki.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #168909 üzenetére
Nem, még nem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#80123904 #168870 üzenetére
Steam könyvtáram tele van játékkal amikhez hozzá sem nyúltam.PS4en nem esek ebbe a hibába, ezt megfogadtam.HZDt elkezdtem (bár ez elején járok, mert közben ráakadtam az Agymenők sorozatra és könnyesre röhögöm magam, így nehéz nem nézni mikor játszhatnék is éppen) meg közben jönnek a Pókember dlck is, így ráérek vásárolni pl GOWot karácsonykor meg egyéb királyságot.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ennyire nem fogy?
A hét akciója: Shadow of the Tomb Raider 15000 forint. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#31683072 #168547 üzenetére
Pedig ez vagy valami ilyesmi lesz a jövő.Egy kis ps5 pletyka.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Chereiose #168516 üzenetére
Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam; a tavalyi részből ment el 24 millió, pedig azt is szidták.
(#168520) wesder
Nem engedi őket gólt rúgni, az ellenfél kapusa mindent fog vagy kapufa lesz.10 kapura rúgásból nulla gól, az ellenfélnél egyből egy és nyer.Meg ilyenek...gondolom így akarják a gyenge játékosokat is életben tartani.Minden emberre szükség van, ki költene pénzt fifa pontokra?
Ebben az a durva, hogy a fifa17 óta ez megy, de ennek ellenére óriási siker a játék...ÉRTHETETLEN!(#168519) gamegod
Tényleg jobb lett a játékmenet.Azért nem PES de picit hasonlít rá.A demo nekem is bejött. -
ProEvoFan
nagyúr
Elolvastam 100+ hozzászólást a Fifa19 topikban.Kb minden második hsz szidja a játékot...tavalyi jobb volt, csaló játékmenet, belenyúl a gép az online játékmenetbe...stb... Ugyan ez volt tavaly is, de ennek ellenére 24 millió darab fogyott a játékból.Ki érti ezt?
Sokan tolják innen is?Mi vélemyényetek a játékról?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest