- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Gondolkodom a Doom-nál a Collector Edition-ön, de biztos jó drága lesz.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
S e t h #205385 üzenetére
Nekem kb 3 hónapig semmi nem volt, szó szerint semmi.
Se PS-en, se PC-n, se Nintendo-n, full off volt a gaming, még cikkeket sem olvastam. Jó kis "áramszünet" volt, hogy még erről az infóról is lemaradtam.
Én is olvastam PC-s megjelenést, azért kérdeztem rá, hogy akkor végül mi lett belőle.
(#205386) Xaels: Várom a Doom-ot is, és nem tudom hány év után az új CoD-ot is. Ezeket szerintem inkább PC-re veszem majd meg.
-
30z.Samu
félisten
válasz
RangerFox #205378 üzenetére
A Death Stranding jön ősszel?
Nekem akkor nagyon off lehetett, mert ez nekem kimaradt.
És végül ex cím lesz vagy jön PC-re is?
(#205384) .LnB: Ezek szerint túltoltam az offot, mert az idő alatt nem is olvastam semmilyen cikket játékkal kapcsolatban.
Instant get a játék természetesen.
-
30z.Samu
félisten
Még mindig a PS Plus a téma? Beszarok.
-
30z.Samu
félisten
Az úgy komoly.
Egyébként pár emberkétől hallottam már, hogy nem igen szereti a focit, de haverral elszórakoznak vele egymás ellen és akkor így megveszik. NHL-el is szerettem anno játszani, de valahogy feledésbe merült. Ami a sikert illeti, nálam kb minden játéknál így indul, gondolom kezdők szerencséje, de az első pár órában mindig jól megy a szekér, aztán egyszer csak bumm! Mintha valaki átkapcsolta volna az egészet és onnantól kezdve bukás, röhejesnél röhejesebb hibákkal. Akkor jövök rá, hogy nekem még tanulni kell az adott játékot. Aztán idővel persze jön a siker is, de mindig megvannak ezek a periódusok.
-
30z.Samu
félisten
De ha nem szereted a focit, minek vetted meg?
Csak kíváncsiságból kérdezem. Egyébként én régen nagy foci b**i voltam. Viszont pár éve annyira nem mozgat már a dolog, már azt sem tudom ki kivel van. Akikét régen ismertem, a 90%-a visszavonult már vagy Amerikában focizik. Ugyanez volt a Forma 1-gyel is, viszont azt 2013 óta nem nézem.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #205038 üzenetére
Meg lesz új Fifa meg új CoD...
-
30z.Samu
félisten
Nem azt írtam, hogy nem jelenne meg semmi, megjelenhet aközben bármi más igazából.
Spider Man 2, HZD 2, Days Gone 2 (bár erre van a legkisebb esély szerintem), stb.
Aztán a gen közepe felé jöhetnek a PS4 címek "Remastered" kiadásai.
Mondjuk mivel ugye lesz BC, így elég lenne egy patch azokhoz.
-
30z.Samu
félisten
válasz
F_Peter #204972 üzenetére
Ja meg, aminek nagyon örültem az a GamePass érkezése PC-re.
(#204973) .LnB: Nálam attól függ mennyi játék lesz még ebben a genben, amivel még szerernék játszani. Ha úgy van, akkor nincs kizárva, hogy a Slim-et megvárom. Persze ha a szemetek előrukkolnak egy GoW-al vagy egy UC-vel, akkor elkezd viszketni a tenyerem...
-
30z.Samu
félisten
válasz
F_Peter #204968 üzenetére
Mondjuk hogy őszinte legyek a Beteshda rém gyenge volt az E3-on szerintem. Amin kiakadtam, hogy Commander Keen mobil játék lett. Pedig az elején kezdtem örülni, hogy na lesz új Commander Keen és lehet majd csapatni. Jött a csalódás, pláne hogy mobilon is gyalázat a játék szerintem. MS show-ja tetszett, kíváncsi lettem volna a Sony-ra is, de Ők majd csinálnak maguknak show-t.
-
30z.Samu
félisten
E3 kinek mennyire jött be? Doom-ot várja valaki? Esetleg mást? Platformtól függetlenül persze, mert a Sony ott sem volt sajnos. Nekem momentán a Doom, Gears 5, Halo, Cyberpunk, Zelda, Luigi's Mansion 3 várós, de nagyon.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tyler Durden #204962 üzenetére
Jaja, böki a csőrömet nekem is rendesen, pláne amióta közzétették a képeket a játékból.
Te jó ég...nosztalgia faktor is ON
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tyler Durden #204958 üzenetére
Őszintén szólva nekem annyira nem jön be a Xenoverse sem, de a Kakarot valahogy böki a csőröm.
Vicces, de én is azon filóztam, hogy megint végigseggelem a Kai-t meg a Super-t.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Tyler Durden #204952 üzenetére
Én az új játékra gondoltam, ami Kakarot néven fog jönni.
Igen, a karaktereket sajnos pénzért lehet unlock-olni, kivéve hármat. Android 21-et a story végigjátszásával tudod feloldani, SSJ Blue Goku és SSJ Blue Vegeta pedig 500e Zeni. Persze, öklözhetünk majd a későbbiekben, ha gondolod.
Nekem is vissza kell rázódni, szerintem vagy négy-öt hónapja nem játszottam vele.
-
30z.Samu
félisten
Sekiro-ra valaki azt mondja nehéz, más azt mondja nem annyira. Nekem nincs viszonyítási alapom, ez az első souls(szerű) játékom. Azért írom, hogy szerű, mert valójában nem az, de a kihívás attól még megvan benne. Szerintem annyira nem gáz, oké, nem egy séta galopp, de még én is haladok benne szépen lassan. Vagyis haladtam, majd fel kell venni a fonalat.
(#204947) Tyler Durden: Éppenséggel lett volna mivel játszani, PS-en Sekiro, Nintendo-n Zelda. De valahogy nem volt kedvem játszani, néha megesik, ilyenkor 2-3 hónap kimarad. A Dragon Ball-t is hanyagoltam, de megint játszani akarok vele, kedvet kaptam hozzá. Vannak fent jó videók, amik elmagyaráznak 1-1 kombót.
Jó cucc szerintem.
Kakarot-hoz mit szólsz?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Újra itt!
Kb 2-3 hónap erejéig off volt a game-elés, különösebb oka nem volt, egyszerűen nem volt kedvem játszani. Viszont mostanság ismét elkezdtem játszogatni, a Sekiro-t szépen félbehagytam, mielőtt folytatnám visszaszoktatom a kezem a controller-hez.
Annyi történt azóta, hogy megjelenítőt cseréltem, TV-ről átmentem monitorra. Ég és föld a különbség és nem csak képvilágban. Korábban panaszkodtam, hogy a GTA V-ben számomra nagy az input lag és így nem annyira élvezhető a játék, na ez majdhogynem teljesen megszűnt és sokkal smooth-abb így a játék mint korábban volt.
Itt mi a helyzet? Mivel toljátok mostanság?
-
30z.Samu
félisten
Én ebből nem csinálok már nagy ügyet és nem is szégyenkezem a hobbim miatt, bár volt ilyen időszak, de rájöttem egy idő után hogy nem kell. Ha én el tudom fogadni, hogy más miben leli az örömét, akkor a másik is legyen olyan kedves és fogadja el az én hobbimat. Ha viszont nem tetszik neki, akkor lehet tovább menni. Párkapcsolatom eddig nem ment rá erre, sose volt azért vita, mert inkább játszottam minthogy mondjuk elmenjünk valahova.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mr Bond 007 #199075 üzenetére
Szoktak lenni elég jó címek is.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #198665 üzenetére
Addig sem szól senki, hogy ne jáCCá annyit, mi?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Peace #198648 üzenetére
Persze, ez megvan nálam is. Ha éppen van barátnő, akkor nem kérdés, hogy kivel/mivel töltöm az időt, de azért próbálok egyensúlyt tartani.
Eddig sikerült, legalábbis eddig senkinél nem merült fel az, hogy túl sokat játszom, meg nem foglalkozom vele. Ezzel nem volt gond.
-
-
30z.Samu
félisten
Annyira dicséritek a Days Gone-t hogy a végén adok neki egy esélyt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Bogyi007 #198030 üzenetére
Régebben én is néztem Youtuber-eket ezerrel, jelenleg viszont egyre kevesebbet és nem is gameplay-t. Gameplay-t akkor szoktam nézni, ha
-Nagyon elakadok valahol és sehogy sem bírok rájönni, hogy merre tovább.
-Ha trailer alapján nem tudom eldönteni kell-e a játék, akkor belenézek egy stream-be, így könnyebben megy a döntés.Egyébként én sem védeni akarom Őket, de ezek a srácok is nagyon sok energiát és pénzt fektetnek abba, hogy felfuttassák a csatornát és azt csinálják, amit. Amit most látsz a "nagyobb" youtuber-eknél, azt kb 5-6 év alatt sikerült elérniük. Ezzel is van ám meló, meg persze kitartóak voltak. Szóval személy szerint én egyáltalán nem irigylem tőlük, hogy ebből élnek. Én is megpróbáltam egyszer, de rájöttem, hogy én erre abszolút alkalmatlan vagyok.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Zoleee83 #198027 üzenetére
Gondolom azért is van erre igény, mert más nem is nagyon csinál ilyet itthon. Néha Ő is szokott olyan stream-et tartani, amikor csak játszik valami casual játékkal, vagy elkezd festeni és beszélget a jelen lévő emberkékkel. Szoktak komolyabb témák is előkerülni. Nem védeni akarom, csak gondoltam ráreflektálok, hogy ezeknek az emberkéknek is van komolyabb arcuk.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #198022 üzenetére
Radics Petit is sokan szidják, pedig szokott komolyabb hangvitelű videókat is csinálni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #198016 üzenetére
Ezt ennyiből nem tudom levonni és nem is érdemes. A Spider Man és a HZD sem tetszett nekem, pedig hatalmas PS címek, azt aláírom, hogy mindegyik igényesen összerakott játék. Nekem az Uncharted széria vagy a God of War jön be, más ezektől kaparja a falat. Nem vagyunk egyformák.
-
30z.Samu
félisten
Bő 1,5 órát én is megnéztem a VR féle Days Gone stream-ből. Szerintem nekem ez a cím kimarad, nagyon nincs meg bennem a must have érzés. Viszont a grafika nagyon tetszik.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #197907 üzenetére
Azt nem tudom, sose nézem a többit.
-
30z.Samu
félisten
válasz
l.skywalker #197905 üzenetére
A The Witness nem rég volt Plus-ban.
-
30z.Samu
félisten
válasz
#10186752 #197816 üzenetére
Engem sem hozott lázba ez a játék, valahogy nem érzem a késztetést, hogy nekem most rohanni kell a boltba érte. Viszont nekem ez a második ilyen exkluzív játék, az első a Spider Man volt. Igaz végül az utóbbinak adtam egy esélyt, ideig-óráig el voltam vele, aztán itt porosodott, továbbadtam.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #197370 üzenetére
Anno keringett a pletyka, hogy erős gép lesz, aztán amikor kijöttek a hivatalos közleménnyel jött a pislogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest