- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Pár napja valaki szidta a GoWot, mert béna a játék audiovizuális mivolta.Akkor sem értettem miről beszél, de nem mentem bele a témába.Én egy olcsó fülesen játszok, és semmi baj nincs vele.
A lényeg.Mások szerint sem.Ezt neki ajánlom.Best Sound Design -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Tyler Durden #183696 üzenetére
Origins mert most csak 6k storeban, majd év végén ugyanennyiért az Odyssey
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre #183632 üzenetére
Pont erre gondoltam én is.SW jogot a Sonynak, és akkor garantált a siker.Csak ugye az SW univerzumból ex cím sosem lesz, azt nem hinném hogy engedné a Disney.Szóval akkor erről ennyit.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
F-ECT$ #183527 üzenetére
Nem kell ezen sokat gondolkozni.Szerintem a ps+ az alap.13500 forintért meg főleg.Évente szinte biztos hogy egy-két játék jól fog jönni amit havonta adnak hozzá.A felhő mentés is fasza.Tavalyi felhozatalból négy játékot játszottam ki.Szóval...ha multizol ha nem, a ps+ megléte nem kérdés.Tudom, sokaknál az, amit nem is értek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Assassins Creed Odyssey 9820 forint.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha Srtar Wars akkor ezektől ne várj semmi jót.Az új SW filmek botrányosan közepes produkciók.A harmadik részt csak a gyerekek miatt nézem meg moziban.A játékokról nem is beszélve.Az SW BF2 is csak a botrányai után lett az, ami a jelenlegi állapotában van.
Decemberben talán változik a helyzet.A Titanfall készítőiben bízok már csak.Utolsó reményünk a Star Wars Jedi Fallen Orderben van. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hhenry #183414 üzenetére
A 2003ban megjelent PES 3 óta játszok vele és kb minden része sokkal nagyon foci élményt ad gameplayban, mint a fifa.Közelebb van ahhoz, ami valojábane maga a sport.A PES olyan, mint a rally szimulátorban a Richard Burns Rally.
Nekem az idei kimaradt még, mert egyszerűen nincs annyi időm játszani, hogy ez is beleférjen.Nyáron talán megveszem, akkor úgy is kb 3000 forint lesz.
A fifat a kibaszott erős marketing és a Konami liszensz iránti töketlensége adja el. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hhenry #183295 üzenetére
Igen.Többnyire War megy, mert ott nem látom a halálozási számokat, így nem idegesít fel
Gold Editiont vettem meg.Kicsit bánom már, mert a fullost kellett volna behúznom és akkor a négy helyett most hét war mapom lenne meg.Igaz, nem tudhattam előre, hogy a war mód ennyire bejön majd.
Ha már WW2.Van egy trófea ami bugos.Javíthatnák már, mert elvileg több hete nem adja be ha megcsinálod a "22 napi küldetést" trófeát. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#58978304 #183254 üzenetére
Én is megpróbálok mindig max két címmel játszani.Az egyik állandó multi.Most a CoD: WW2 megy és a GoW.
GoW-ot platinázás után leváltja a Spyro "csomag".(#183267) v!ct0y
Jah, hagyom is.Az első megvolt, a többit hagyom a végére.(#183242) marilllyo
Tuningolom még magamat.Azért köszi a tippet. -
ProEvoFan
nagyúr
GoWban az elfek birodalmában lévő valkűrnél eddig kb 45 perc próbálkozás után sikerült levinni az életéből 30%ot
Megy ez
Olyan gyorsan mozog, hogy nem tudom lekövetni mikor támad védhetetlenül vagy pajzzsal kivédhetőt illetve a dodge sokszor lassú.Remélem a héten még kinyírom
...de lehet később visszanézek mikor táposabb leszek.
-
ProEvoFan
nagyúr
GoWban kinyírtam az első valkűrt.Meghaltam vagy 30x mire legyőztem
Baromi állati jó ez a játék.
-
ProEvoFan
nagyúr
WW2t elvileg 14+ millióan vették meg ps4re.Van egy multis trófea, hogy lvl55 után nyomj egy prestiget.Ezt a játékosok csak 20%a ért el, ami szerintem nagyon kevés.Ehhez a trófeához olyan 30-40 óra kell, ami nem sok egy kimondottan multira kihegyezett játéktól.Ennek fényében érdekes hogy a BO4ből kihagyták az egyjátékos kampányt, mert azt kevesen játszák...
Mondjuk a kampányt is csak a vásárlók 26%a játszotta ki. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
v!ct0y #182820 üzenetére
Jah, pont délután láttam hogy Te is játszol vele.Baszó' játék.Az első "Utazó" legyőzése után az első gondolatom az volt, hogy mi a francnak nem ilyen a Dark Souls sorozat és a Bloodborn.Tudom, tudom.Ez a két játék nem lenne olyan amilyen, ha lenne lehetőség a nehézség állítására.Mondja a többség.Szerintem meg nem így van.Mondjuk akkor talán többet is adnának el belőle
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mcwolf79 #182705 üzenetére
Ennek ellenére még mindig nem érte el a WW2 sikerét.Ugyan abban az időszakban kevesebb BO4 fogy/fogyott.
Én, mint CoD szkeptikus megvettem a WW2t.Rém ronda játék, 2017ben is már béna volt szerintem, azok az animációk röhejesek stb..., de ennek ellenére van hangulata, ami miatt elnézek neki minden hibát.Szóval, a WW2 kiváló lett és a War módot imádom benne.
...az a módosított Quake Engine már nagyon gáááááz... -
ProEvoFan
nagyúr
Ejjjj, ez a ww2 tele van egeres csávókkal bárki bármit mond.Nagy kár.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hangulatos.4K, de így sem veszem meg.Betáraztam játékokkal, kb nyár végéig.Nem akarom elkövetni azt a hibát, mint steamen.Megvettem mindent, mert akciós és jó lesz későbbre.Aha persze.Akkora lett a könyvtáram, hogy nem értem a végére.
Amúgy idén jön a harmadik rész?Vagy csak a Respawn által fejlesztett egyjátékos kampánnyal megáldott SW játék? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
@rglaaf #181765 üzenetére
Full béna vagyok én is a kontroller miatt.Az ember vígan elvan egyjátékos kampányban, de a multi az más.CoD WW2ben 0.56 K/D...de leszarom.(na jó nem, mert felk@r sokszor.Ma is egyszer már kivettem a kosárból a xim apexet...)
Mondjuk 80%ban a War játékmódot tolom, ott szerencsére nem látom a végén mennyiszer haltam, csak az ölést mutatja
Egy kör alatt stabil 10-15 kill azért megvan már, ami nekem kontrollerrel egy csoda.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #181683 üzenetére
Erős marketinggel megoldanak mindent és még a digitális boltokban is hiánycikk lesz
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rage47 #181600 üzenetére
A harmadik dlc a legnehezebb.Ott sok az új ellenfél, akik használják a Sable fejlett technológiát, ami nem éppen gyenge.No meg nem egyesével támadnak.
Azért az vicces, hogy nekem nem volt vele gondom, de több fórumon a nehézség miatt megy a sírás a nagy souls játékosoktól is.Pedig ez ahhoz képest gyerekzsúr.
(#181601) markknight
Eddig meg a könnyűsége miatt ment a problémázás. -
ProEvoFan
nagyúr
Új akciók magyar storeon.
Assassin's Creed Origins 6K
STAR WARS Battlefront 2 4K -
ProEvoFan
nagyúr
Valaki vett már tőle ps+t?
Igazából csak attól félek, hogy nem ok a kód és bannolnak ps4en. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
saelin #181408 üzenetére
De frissült.
Sony elmegy a 'csába.Nem kellpubg. Mi a fészkes fenének nem lehet naturba akciózni a ps+t?Két éven keresztül volt ilyenkor normális ps+ akció.Most nem, mert ezt a foshalmazt kell lenyomni az emberek torkán.Hát kösz de nem.
Első csalódásom ps4en.Még egy ilyen és veszek egy xboxot
Megyek keresek AHn valami ps+ eladót. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
danielgalaxy #181316 üzenetére
" Az nem tetszett a GoWban, hogy a környezeteddel nagyjából semmilyen interakcióba nem bonyolódhatsz, csak egy nagy díszlet az egész egy vitrin mögött, amihez nem tudsz hozzányúlni."
Mert azok is.A játék szempontjából ez a fő céljuk.A zseniális Half Life 2ben sem volt probléma, hogy miért nem mehettél be a folyosón vagy az utcán minden ajtón. Azért, mert a játékmechanika, a gameplay szempontjából nem fontos tényező, a játék nem erről szól, igy van tervezve, nem az a lényeg, hogy te felfedezd az egész vérost/birodalmat/akármit.Ez nem az a játék. -
ProEvoFan
nagyúr
Uh srácok, a CoD WW2nek borzalmas a sérülési rendszere.Belelövöm a táram harmadát, mutatja a találatokat, erre megfordul és lelő...töbször előfordul.
Amúgy jó játék, csak ez bosszant. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
paolinho #181077 üzenetére
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Itt van ez az oldal.Itt mindent megtalálsz melyik játék mit támogat.Osztott képernyő, kampány játszható osztott képernyőn vagy csak neten co-opban...stb.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Halley #180902 üzenetére
Uh, várjál.A Family managmen alatt nem tudom hogyan működik.
Amit tudok; a mentésemet kimásoltam usb pendrivera, hogy átadjam másnak, de ez nem lehetséges, mert egyik account sem ismeri fel a másik account játékmentéseit.
Family managmen alatt ez hogy működik, azt nem tudom.
Ha email, akkor gmail!
Egy gépen lehet több account, szóval igen, kell egy új profil ha a régi email nem működik.
Alattam írják az ügyfélszolgálatot. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mike1334 #180853 üzenetére
"Odáig néztem, hogy az xboxos játékokra nincs akció"
Ilyent nem is mondott ebben a 12 percben.Azt mondta, hogy a Hitman 2 csak ps storeban volt akcióban, mikor pont megnézte.A felvétel karácsony előtti napokban készült.A mondandója az volt, hogy nem oylan szar a ps store, ps rendszere, mint a ps3as időkben és sokkal jobb akciók vannak, mint régen.Erre mondta a Hitman 2 példát, ami akkor pont csak a sony konzolján volt akcióban.
Nem a flame war miatt linkeltem.Ez csak egy vélemény.Sasa szavaira kell figyelni.Semmi hazugságot nem mond és legfőképpen nem fizettet hirdetés hiszen tényekről beszél.De ez csak egy vélemény, ami egyezik az enyémmel(#180854) erahurka
Otherside tényleg szuper. -
ProEvoFan
nagyúr
Otherworld videó.Tudom sokan nem szeretik, mert kimondják, amit mások nem mernek...de most nem ez a lényeg.Beszélgetnek a kövi generációról.Sasa szavaival egyet értek.12 perc, érdemes megnézni.
-
ProEvoFan
nagyúr
COD WW2vel átszottam kb 10 meccset online.Tetszik meg minden, de sajnos tele van ez is egérrel játszókkal....látszik a kill cam-nél.Teljesen mértékben látszik a mozgásukon.Sebaj, ettől még bejön a gém.Kemény 0,6 k/d aránnyal kevés vagyok, mint mackósajtban a brummogás.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Karácsonyi vásár eredménye: GOW, Spyro, CoD WW 2, Ghost Recon Wildlands.Kb 250 óra szorakozás bekészítve
Már csak egy ps+ akció kellene, mert január 5.én lejár....
CoD WW 2re kíváncsi leszek mennyire szednek szét multiban. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
felixo #180625 üzenetére
Állítólag a COD: WW 2 is jó kezdésnek.Erről lehet véleményt is tudok majd mondani, mert a Gold Edition lehet megveszem.
A Titanfall 2 ha lesz megint akcióban storeba, akkor azonnal húzd be, mert ku@rva jó játék.
Nem tudom mióta van PS+od, de nyár végén/ősz elején a Destiny 2 volt PS+ban.A kampánya jó tanulásra. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Energie X #180612 üzenetére
Nem nagyon izgat a visszafele kompatibilitás.Viszont úgy gondolom, hogy a Sonynak szüksége van rá - meg a MShoz hasonló szolgáltatásokra is - ha piacvezető akar maradni. Ex címek, új IPk támogatása marad, ezt mondták is.Kell még egy kis konkurencia által létrehozott szolgáltatások megléte és kb meg is van tartva a 90 millós tábor nagy része. Szerintem ennyire egyszerű a dolog, bár én nem vagyok piackutató
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Krissz1983 #180619 üzenetére
Én is most játszom.Bitang király, ahogy mondod.A magyar felirat is korrekt.
Ennek ellenére nálam a Pókember az év játéka(#180583) felixo
Tiatanfall 2.Használtan nem drága.PS storeon nemrég volt 1500 forint. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hhenry #180570 üzenetére
Az összes Lego játékot!
Fölege a Lego City Undercover és a Marveles játékokat. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
koncsik #180504 üzenetére
Olvastam hogy gyengék az eladások.A kezdeti 3Ds játékok a maguk pixeles grafikájukkal mai szemmel undorító.Akkoriban nagy királyság volt, de ez a playstation retro kiadás csak tönkreteszi a szép emlékeket.Az akkori 3Ds retro mai szemmel válalhatatlan, nem úgy, mint a Nintendo 2Ds játékai.Azoknak megmarad a lelke, még mai mércével is.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #180523 üzenetére
Csak nyugi.Az ideg beszél belőled.A játék ettől még fantasztikus.Igen, ez a rib@nc idegesítő.Amit linkeltél videót, azokat a mozdulatokat nagyon könnyű megcsinálni, én is így tolom.De komolyan nem nehéz!Ezt a küldetést kb 10x kezdtem újra, de a végén simán sikerült, mert ugyan azon az útvonalon megy végig, így könnyű betanulni.Hol van ez bármelyik souls like játéktól? SEHOL!
Nekem minden trófea megvan, kivéve a new game+, azt tavaszra tartogatóm -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#58978304 #180467 üzenetére
Én Legot haaználok.Teljesen jó.Radírt mindig elfelejtek venni.
(#180465) F-ECT$
Igen, ez már lement december elején-közepén.Tavaly ill tavalyelőtt karácsonyi vagy a januári akció keretén is volt ps+ előfizetés akció.Szóval remélem most is lesz vagy mehetek venni HAra tököm tudja honnan szerezte be eladótól. -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Itt is bekérdezem.Call of Duty WWIIben gondolom a multi még mindig ezerrel pörög?A dlc pályáknál is?
-
ProEvoFan
nagyúr
Otthon egy gépen, több profilnál elég egy ps+. Ugyan ez anno a PS3as időkben is megvolt?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #180425 üzenetére
Ghost Recon tényleg fasza lett.Gyereket mostanában a Pókemberen kívül nem nagyon kötötte le másik egyjátékos gém, de a Ghost Recon nagyon bejön neki.Nézem ahogy játszik, teljesen rendben van.
Én majd később kezdek bele.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
freeknight #180421 üzenetére
Pedig az nem is rossz
A Turf Wars ami kicsit gyengébb lett, mint a többi.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
freeknight #180413 üzenetére
Persze hogy megéri, hiszen hozzá jár a The City that Never Sleeps, ami három dlct tartalmaz.
/megelőztek/
Nem olvastál róla jókat?Pedig ha kétezer forintért otthagyod a dlc csomagot, később bánni fogod.A dlck is pofásakFőleg az első és a harmadik.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
felixo #180242 üzenetére
Kiütni, takedownt adni társaknak nem tudsz.A csapattársaidnak neki tudsz menni, de csak kicsit, alig észrevehetően lökitek meg egymást.
Hogy mit kell csinálni a játékban?A kampányban minden verseny előtt meglehet nézni az adott versenytipus lényegét és az autók tulajdonságát is.Van oktató mód is.Befejeztem az utolsó Pókember dlct is.Minden trófea megvan.
Screwball kib@szott idegesítő volt már, kár hogy nem tudtam agyonütni a végén....A harmadik volt a legjobb dlc.Kicsit nehezebb, mint az első kettő.A történet kerek lett a végére.Kár hogy nem lesz több dlc...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nayrobi #180253 üzenetére
Pontosan.A Steep már régóta piszkálja a fantáziám, de pénzt nem adtam volna érte.Hasonló volt a Onrush.Demo nem tetszett, de ps+al jött, látott és lenyűgözött.Platina is lett, de pénzt az életben nem áldoztam volna rá.A Portal Knight is ok, gyerekeknek már többször néztem, de eddig mindig beelőzte egy Lego játék.Tetszik a kínálat, jól kezdődik az év.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
parandroid #180181 üzenetére
Hol maradt a Pókember?
Az ismerőseim körében a Pókember miatt vettek ps4et a gyereknek.No meg szerintem az év játéka.
Ratchet & Clank is jó ex. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
uszid94 #180163 üzenetére
Szerintem a fifa topikban érdeklődj, ott megfér egymás mellett a pc/ps4/xbox tábor.Egy toikban vannak a három platform játékosai.
-
ProEvoFan
nagyúr
Tegnap este elkezdtem játszani a GOWal.
Úr isten, az operatőri beállítások az " , mekkora királyság már.Meg úgy az egész amit eddig láttam.idegen" elleni harcban -
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
gti16v #179958 üzenetére
Ha a fiad profilján volt aktiválva a ps+ előfizetés, akkor azért vonta le automatikusan a ps+ért a pénzt, mert lejárt neki az előfizetés.A rendszer olyan, ha nem állítod le az automatikus ps+ előfizetést, akkor magától meghosszabbítja a rendszer, mikor lejár az előfizetés.
Remélem érthetően fogalmaztam, tele vagyok ünnepi kajával...
A megoldás?
A magyar supportot felhívni ha magyar a profil, ha nem, akkor a többiek csak leírják kinek kell írni angolul.
Ezt is csináld majd meg. Hogyan mondhatom le az automatikus előfizetés megújítást? -
ProEvoFan
nagyúr
Még mindig tart a "nem tudom eldönteni melyik játékokat vegyem meg" szánalmas problémám...
A COD WW 2ben gondolom még rengetegen játszanak a multival?A storeban vásárolt digitális példány mellé - ami 9K - jár az első dlc pakk is, ami 4.5K alapból.Szóval jó vétel, számomra megint jobb, mintha használtan venném. BF V is tetszik már.Streamek alapján tényleg ok lett a gém. Ezek lennének a multis lövölde kínjaim... -
ProEvoFan
nagyúr
CastleStorm Definitive Edition Ez egy magyar fejlesztésű játék.Szerintetek ps4en magyarul van?PC az alapjáték magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest