- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom már mi zavar a Bioshock 2-ben: a hitbox. Sokkal nehezebb eltalálni az ellenfeleket. Big
, gépfegyverrel el se lehet találni. Lövöm mint állat és alig sebződik. Az előző részben majdnem ha melléjük céloztam, akkor is eltaláltam az ellenfeleket. Szeretem mikor úgy fejlesztenek játékot konzolra, hogy nincsenek tisztában a kontrolleres irányítás korlátaival.Mommy vagy minek hívják azt a szörnyet ami akkor jön ha minden little sistert felszabadítottam -
törölt tag
válasz
Carlos Padre #239318 üzenetére
Azért vannak hasonlóságok, bár tényleg eléggé különbözik a játékmenet.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #239314 üzenetére
Általában úgy szoktam, de azt hittem most jó lesz így is. Felbátorodtam azon, hogy az Infinite után nagyon tetszett az első rész.
-
törölt tag
Lehet túl sok Bioshockot játszottam az elmúlt két hétben, de ezt a második részt nem élvezem annyira. Próbáltak változtatni amin lehet, van ahol működik, van ahol kicsit zavar. Pl. a little sistereknél hogy ilyen keresgélős challenge lett belőlük. Elég leölni azt a hülye Big Daddy-t, most mit kell még húzni az időt sétálgatással meg hullámokban érkező ellenfelekkel?
-
törölt tag
válasz
Wesder #239132 üzenetére
Én az elsőt és az Infinite-et nyomtam le eddig, meg az Infinite első Burial at Sea DLC-jét, de eddig nem érzem ezt a nagy egészet. Persze egy univerzum, de ezt leszámítva nincs az a nagy egész érzésem. Talán a Burial at Sea második része meg talán a Bioshock 2 jöbban összefűzi.
-
törölt tag
Vicces ez a Bioshock 2. Van vagy 200 giga hely a gépen, erre kitalálja hogy ő nem tud menteni mert nincs elég hely. Kis guglizás után kiderült, hogy törölni kell a többi Bioshock Remastered mentésből és működni fog. Még jó hogy nem egy óra után akartam menteni egyet...
Ez amúgy eddig nehezebbnek tűnik, pedig ugyanúgy puhakuki fokozaton nyomom mint az elsőt meg az Infinite-et. De lehet csak hozzászoktam már a feltápolt karakteremhez az előző részben.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #239052 üzenetére
És hogy bírja a gép? Érdekes cuccnak tűnik de nem biztos hogy a PS VR a legmegfelelőbb platform hozzá.
-
törölt tag
Nincs valami oldal, ahol fenn vannak a játékokban gyűjthető audio logok, feljegyzések, stb.? Bioshock Infinite-ban elfelejtettem meghallgatni amit összegyűjtöttem (eleinte benyomtam amint megtaláltam őket, de egyrészt nem volt felirat, másrészt a kiscsaj folyton belepofázott...)
-
törölt tag
Fú az tényleg idegesítő hogy néha full ki lehet fogyni cuccokból. Kellett volna bolt a bázisokra, aztán azok is olcsóbban adták volna a lootot ahogy nő a bizalom. Pénz meg van rogyásig, legalábbis nem emlékszem hogy azzal gondom lett volna.
Amúgy gyorsutazási pontokra kell ugrálni és ott újratermelődik a nyersanyag.
-
törölt tag
válasz
markknight #238922 üzenetére
Atom troll a srác, aztán besértődik és letilt Twitchen mikor viszont trollkodom... Bár lehet valami túlbuzgó moderátor őrült meg...
-
törölt tag
válasz
sxxorp #238885 üzenetére
Hát én csont easy-n nyomom, és így baromira élvezem
Mondjuk talán túlzás ennyire levennem de nem akarok szívni egy pillanatig sem.
Ez viszont jó hír, hogy a sebzés megmarad, csak visszadob a Vita Chamberhez. Más játék miért nem tud ilyen megengedő lenni? Visszamászni kevésbé zavaró ha a progress megmarad, nekem azzal van bajom a rossz checkpoint rendszereknél, hogy elvesztem az addigi előrehaladásomat is.
Fura amúgy, PC-n játszottam már de nem tetszett annyira, mondjuk nem annyira figyeltem a szövegeléseket és nem találtam meg a módot hogy hogyan lehet visszahallgatni. Most sokkal jobban tetszik az egész. Mondjuk eleve jobban szeretek konzolon játszani, én sem értem, pedig a Bioshockot azért bőven jól bírja a gépem.
-
törölt tag
Nyomta valaki a Bioshockot PS4-en? Mennyire rak vissza ha meghalok? Folyton mentegetek mert utálom mikor sok dolgot kell újracsinálnom egy játékban a bugyuta checkpoint rendszer miatt.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #238778 üzenetére
Migiri!
(#238782) vg: Miért, nem a sok videojátékozástól olyan bika a karja?
Amúgy az örökérvényű, néhai Tech2 videó megvan?
-
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #238301 üzenetére
Trófeákat megadja? 30 nap alatt szerintem bőven platkózható ha rámegy az ember.
-
törölt tag
válasz
Mezcal #238267 üzenetére
Én?
Nem értem amúgy, nyilván nem olyan cuccot vennék elő amiből van már jobb, hanem ami csak arra van és nincs folytatás vagy ilyesmi. Régi God of Warok pl, volt egy nagyon király F1-es játék is a 2005-2006-os szezon körül, egy Simpson családos nagyon jó platformer, az Afro Samurai című borzalmas de mégis egészen szórakoztató hack n slash. Dante's Inferno akár. Vannak azért gyöngyszemek amiket jó lenne elővenni néha. Persze megvan még a PS3-am de hányok már a menü működésétől, annyival királyabb a PS4 ilyen szempontból.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #238261 üzenetére
Ha olyan bika a cucc akkor igazán emulálhatna egy PS3-at is.
-
törölt tag
Hogy a Darksiders II fejlesztőinek miért nem törte valaki ripityára a kezét amikor kitalálták hogy a D pad ne működjön a menüben! Végeztem a sztorival, kérdi hogy kezdek egy new game plust vagy visszatöltsön egy korábbi mentést hogy mellékküldetéseket csinálhassak. Nyomtam egy let és azonnal az X-et, de nem ugrott át mert egy szemét szar és már rá is mentett egy new game plust az állásomra.
-
törölt tag
válasz
Batistuta7 #238062 üzenetére
A legrosszabb ha senkire sem szavazol... De ez elég off itt.
-
törölt tag
Valakinek nincs esetleg meg a kódja a trófeagyűjtős játék tier 1-es ajándékaihoz? Későn regisztráltam a cuccra és már csak a későbbi dolgokat kaptam meg, de nekem meg pont a tier 1-es téma tetszik
Hátha valakit pont az nem érdekel.
-
törölt tag
Néha érdemes elővenni újra olyan játékot is, ami régen nem igazán tetszett. A Darksiders 2 hangulata egyáltalán nem jött be annak idején, most meg imádom ezt a kardozós akciójátékba oltott hack n slash RPG stílust! Cserébe mikor tavaly ősszel újra elővettem az első részt, az csalódás volt valahogy
-
törölt tag
válasz
kill_switch #236238 üzenetére
Örülj hogy rozsdás és nem egy tonna zsír van rárakódva mint nálam. Nem tudom miért izélek össze mindent amihez hozzáérek, valszeg sertés voltam előző életemben vagy mi. Öt szelet bacon lóg ki a tenyeremből ujjak helyett, másra nem tudok gondolni.
-
törölt tag
Hogy működik ez a Player Celebration izé? Elvileg már a második szakasz van, akkor hogy lehet claimelni az első szakaszos témát? Vagy hogy van ez?
-
törölt tag
válasz
markknight #236078 üzenetére
Valszeg ugyanaz mint ami 2 hónapja volt
Nem kell itt nagy újdonságokra számítani akciók terén.
-
törölt tag
Van már valami pletyka a PS Plus cuccokról? Az elmúlt időszakban eléggé rámentek a Pajkos Kutyusra, úgyhogy én egy Feltérképezetlen Négyre tippelek.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Kendek #235411 üzenetére
Köszi a how to play video games for dummies felvilágosítást
Az a bajom hogy olyan hosszú minden, és nincs kedvem mostanában minden nap nekiülni. Fene tudja. Lehet öreg vagyok már ehhez? Azon is örlődöm hogy easy vagy nehezebb fokozaton jatsszak. Mert könnyűn nem jön a normál színtért járó trófea.
-
törölt tag
Basszus srácok nem jók ezek az ingyen cuccok PS Plus mellé. Annyi játékom van már így hogy nem tudom eldönteni mit kezdjek el és végül semmivel sem játszom
-
törölt tag
-
törölt tag
Sákok, melyik kormányok azok, amiket már érdemes megvenni, de nem baromi drágák? Pillangó váltó elvárt, előny ha GT-s vagy Formaautós lapos markolós cucc. Na meg menjen PS4-gyel és PC-vel is.
-
törölt tag
Metro Exodust nyomta mostanában valaki? Javították a game breaking bugokat?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #234661 üzenetére
Ez ki?
-
törölt tag
-
törölt tag
Srácok, a remasterelt Szellemirtók játék jó cucc? Akciós, elgondolkodtam rajta. Nem mintha nem lenne Steamen meg PS4-en ezernyi játékom amikkel haladni kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest