Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
tylerddd #282153 üzenetére
Igen, én is pont ezzel szívok/szívtam a közelmúltban.
Én vettem egy ilyet, működik, egyelőre az én monitorom is hangszóró nélküli, és jack sincs rajta, így minden ezzel szól vezetékes headseten. Ez a legolcsóbb megoldás, mert headset van otthon, de vannak usb-s wireless headsetek is, csak 10-20ezer még aliexpressről is.
Nem tudom, a slimen hány usb van, de, ha még billentyűzet, és egér is kell mondjuk lövöldözős játékhoz, akkor lehet, hogy kelleni fog egy usb hub is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest