- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Azt hiszem és úgy is érzem elérkezett az idő, hogy PC-ről konzolra váltsak.
Valami miatt a PC elé már nincs nagy kedvem leülni és bebábozódni a monitor elér. Elég komoly gamer PC-vel rendelkezem most is, minden évben frissítettem. Egyelőre nem marad, de már lassan 2 hónapja el sem indítottam. Külön költözésem révén már egy házat uralok nem csak a szobám, és sűrűn jönnek barátok beszélgetni, vacsorázni, így felmerült a kérdés magamban egy konzol irányában, hogy jó kis elfoglaltságokat is tudjunk magunknak találni, mellette magamnak a téli estékre. Már 1 hete bújom a dolgokat, és Black Friday miatt szerintem nem várok karácsonyig.
PS4 Pro 1TB-t néztem ki magamnak, kapásból egy második dualshock kontrollerrel, töltővel, illetve pár játékkal kezdésként:
- The Las of Us Remastered
- Mortal Kombat
- Hitman IIÉrdemes szerintetek akkor most beszerezni 129.000.-Ft környékén a készüléket, vagy az eddigi tapasztalataitok miatt inkább Karácsonykor?
Illetve a legfontosabb kérdésem a Multiplayer irány. Kompatibilis a konzolok multija a PC multikkal? Barátom akivel sokat multiztam (leginkább Far Cry-ok) már elkezdte a Far Cry 5-öt, és lehet visszatérnék ezirányra, de ő PC-n játszik. Erről mit tudtok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest