- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Nem hinném hogy a hangfal csinálná . Látnád nálam hogy milyen köteg van itt lent a földön össze-vissza tekeredve a koax . Nem tudom hogy a mágnesesség mennyire zavarná a karit mivel én akármit csinálok a koaxxal semmi nem történik . Nekünk is az egyik Miro Pctv még az elsőkből való azaz kb 6-7 éves és azzal sincs semmi gond ami meg nekem van az meg kb 2 éves és ez sem csinál ilyet . Talán még az lehet hogy az Intel 845-ös chipset jobban leszűri a hibákat én már nem tudok elképzelni mást . Bár talán még annyit próbálj hogy a koaxot elviszed minden zavaró tényezőtől ami esetleg szerinted zavarhatja és ha akkor sem változik a helyzet akkor vagy a kari rossz vagy mivel régebbi a tuner ezért nem bírják az Abit lapok szűrni . Bár nekem is ABIT a lapom de ilysemivel nem találkoztam még . Ha van lehetőséged akkor próbálj kölcsönkérni egy ugyanilyen tunert és nézd meg azzal .
-
bbchris
senior tag
Igen megróbálhatod ezt is , bár nem hinném hogy alapban belezavar . Nekem ha ki van kapcsolva a tuner akkor bármilyen erős is a jel mármint a kábelon akkor sosem zavart bele akármilyen vidkarim volt . Próbáld letiltani a vezérlőpult beállításoknál a Tunert hogy ekkor mit reagál rá és utána visszakapcsolni . Bár nem akarok vészjósló lenni a de az alaplapi chipset-tel lesz a baj mert voltak bizonyos Nforce-os chipsetek amik valamiért nem kezelték jól a Tunereket , na ilyenkor áldottam a jó öreg Bartonhoz az AsRock alaplapot ami SIS-es volt igaz nem volt tuningbarát de legalább ment benne a Tuner . A mostani N-Force 2-es lapok meg állítólag megint félrekezelik a Tunereket . A mostani címszó alatt értem azt hogy amit az utóbbi egy évben adtak ki . Amiben ment azt tudom hogy Abit NF7 volt még úgy kb most már 2 éves lap és abban ment minden gond nélkül . Szal most kezdem igazán áldani hogy Inteles lapom van ebben aztán tényleg nincs semmi problem .
Sok sikert a próbához , ha van bármi írd meg hátha tudok még segíteni talán . Esetleg nem tudsz valakitől kölcsönkérni egy szobaantennát vagy valamit ami független lenne a kábelTV-től az sok mindent kiderítene . -
bbchris
senior tag
Hát nem is tudom mivel nálam itt közvetlen van erősítő tetőantenna Hirscmann közösítős szűrős és semmi gond nem volt akkor sem . A Kábelé peid a szomszédban van mármint az erősítője és ugyanígy semmi gond vele .
Tippem : Alaplapi chipset ugye nem VIA ?! Mert akkor sorry .
Esteleg másik slotban próbáld . Nem hinném hogy a TV jel ennyire megzavarná bár ezt akkor tudnád letesztelni ha tetőantennát dugnál rá ott rögtön kiderülne mert akkor tuti hogy a kábelen van valami jel esetleg UPC-s Internet stb vagy telefon ami talán de nem hinném hogy ez bezavarna . -
bbchris
senior tag
Kihúzod a kábelt ? És akkor hogyan látod hogy tökéletes a képe ? Az RCA bemenetet használtad, és akkor jó volt ?
Bár nekem megy a kábelTV-ről is és a sima tetőantennáról is . Codek nem okozhat hibát esetleg ?
Vagy pedig állítgasd a video beállításoknál hogy interlace - non interlace stb meg valami noise filter is van ott , hátha ezek segítenek . Na meg a cstorna beállításnál hogy cabel típusú legyen a csatorna .
De talán még ami bejön kábel az jól szét van osztva mármint a koax , rendes szabványos elosztóval van szétosztva ami oda hozzád bemegy ? -
bbchris
senior tag
Amire tippelni tudnék az az hogy az 5.50 Driver kellene hozzá amit le tudsz szedni a www.drivers.hu -ról na meg a Patch ami 5.50a -ra patch-eli . De a kodekek is tudnak problémát okozni na meg főleg a Nero író program azt hiszem a 63.115-ös körüli verziók tudják elhülyíteni a Tunert . Nekem igaz Miro PcTV pro-m van és a gyári 5.50-es driverral megy és leszedtem az 5.50a patch-et és most minden jó . Ja és az Ace mega codec 5.95-ös fajtája mert csak ezzel megy . Vagy nézd meg az érintkezést ami a tunerből a hangkari line-injébe megy vagy próbáld másik vezetékkel .
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest