Hirdetés

Aktív témák

• rudeee

senior tag

válasz bbchris #50 üzenetére

Rátettem a szűrőt-elosztót a kábelcsatlakozásra ami 5.7db-t fog a jelen de semmi sem történt,se jobb se roszabb nem lett a kép.
    Eddig a kábel a 220-as vezeték mellett futott végig a földön,hogy véletlen se legyen semmi átsugárzás vagy zavar elhúztam a hosszabbító mellől a kébelt a szoba közepére,ahol elektronikai cuccok és mástól mentes a közvetlen környezete és így sem volt változás.
    Amit említettél hogy chipkészlettel lehet a gond esetleg, ABIT NF7 2.x revíziós lapom van amiben moires a kép.
    Áttettem a másik gépembe ABIT BP6 i440BX chipsetes és ebben is ugyan ezt a jelenséget produkálta.
    Ami a legnagyobb érdekesség hogy a mellettem lévő szobában a másik gépben ami nem az enyém abban kiválóan működött zavarmentesen. Abban a gépben i845-ös chipkészlet volt.
    Szobaantennát nem tudok rádugni mert nincsen és az ismerőseim között sincsen olyan akinek lenne.
    Megfigyeltem hogy amikor rádugom a kártyára az antennát kékes ívet húz de nagyon kicsit ez valószínűleg a rajta folyó feszültség miatt van,amit úgy hallottam hogy megemelt a szolgáltató még régebben a problémák elkerülése végett(gyenge jel),ezért gondoltam hátha nagy neki és iktattam be a szűrőt...de abszolúte semmi változást nem vettem észre.
    Nemtudodm mit tehetnék,semmi ötletem nincsen már mi lehet a gondja. :(
    (a kártya működik mivel ha felteszem az 5.50-es softwaret teljesen gond nélkül megy de akkoris fennáll a moires jelenség elég erőteljesen).

Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

Aktív témák