- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szak1
csendes tag
Nekem is ez a problémám van, és nem találtam meg a patchet.
Segíts légyszi, hogy hol van az ftpn a PAL-engedő patch.
Valahol azt olvastam, hogy ha amerikai seriallal regisztrálod a programot, nem engedi a PAlt.
HELP! -
$nake
csendes tag
Megvan a megoldás! A Pinnacle ftp serverén fent van a megfelelő patch csak kicsit nyomozni kellett. Topic Zárható. Köszönöm.
-
simonzé
addikt
A Studio 9 idén nyár elején jelent meg, szóval nem lehet két éves a hibajavítós tipp. Sajna nem tudok segíteni, talán egy reinstall megoldaná a bajt. (Nekem a Studio7-nél ez segített, amikor a tunert nem látta a progi)
Nálam a tuner Composit bemenetét nem fogadta el, csak amikor másodszor is ki-bekapcsoltam a gépet. Próbálkozz ezzel te is!
Ja bocs! Én a Ulead Video Studióról beszélek...Örexem...
[Szerkesztve] -
$nake
csendes tag
Üdv Minden hozzászólónak!
Kérdeésem a következő lenne. Amikor be capturing olom a dv cameráról az anyagot és megnyomom hogy stop capturing, a következő hibaüzenetet kapom: ''Studio is not enabled for PAL!'' Próbáltam hogy ntsc-re állítotam a dv kamerát de úgy se ment. A formátum beállításnál van valami legördülő menü ahol ha nem lenne leszürkítve át lehetne állítani de nem lehet. Azt olvastam külföldi fórumokban, hogy ez, az Európai verzióban állítható, de az észak amiban nem. Aztán találtam valahol egy külföldi fórumban, hogy a registryben kell valamit átírni csak az a baj hogy az a hozzászólás amit találtam cirka 2 éves és azóta gondolom már változott 1-2 dolog. Szóval a problémát hogy lehetne megoldani, hogy működjön rendesen? Esetleg a registry beállítás jó lehet vagy valakinek van valami 5lete? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest