- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rezra
csendes tag
eddig ott tartottam, hogy ha valami változás kellett, akkor azt megcsináltam kézzel, de most ésszerűbbnek tűnt, hogy ilyen legyen.
és azért nem gondolkodtam adatbázisban, mert azt bizony még annyira sem értem, mint azt, hogy hogyan lehet egy sima statikus oldalt létrehozni...
de ha csak ez a megoldás, akkor kénytelen leszek legalább alapszinten megtanulni valamilyen adatbázis létrehozását, csak gondoltam, hogy valaki bizton tud valami egyszerű kis trükköt... :) -
rezra
csendes tag
Sziasztok!
eddigi tiszavirág életű webes karrierem fordulóponthoz ért, ugyanis szeretném a következőt megcsinálni a honlapomon:
- létre szeretnék hozni egy news rovatot, de fontos lenne, hogy ez valamilyen fájlból generálódjon, mondjuk pl. txt-ből, azaz azt szeretném, hogy pl. nekem csak egy txt kell átírnom, és akkor a hír linkje megváltozik, azaz pl. ''vége van'' helyett ''most kezdődik'' lenne a főoldalon,
- ennek megfelelően pedig az oldalon, amire ez mutat a ''most kezdődik'' címnek megfelelő hír lenne, nem pedig a régebbi ''vége van'' hír
azt kérdezném, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
-nem kell, hogy külön létrehozzon oldalakat, stb. hanem lehetne úgy is, hogy előre definiálva van 3 vagy 4 ilyen ''hír'' oldal, és annak a tartalma változik a txt, vagy egyéb fájl tartalmának megváltozása után
tud valaki segíteni?
mihez kezdjek?
mivel lehet ezt megcsinálni?
üdv:
rezra
Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest