Aktív témák
-
biker
nagyúr
ki van írva, hogy szerda reggeltől lehet (ne) de ma estétől, mert aludtak egy kicsit...
de az enyémet a saját lapomon is láthatod (datáim)
vagy
[L]http://www.externet.hu/gerisoft/phpconf_anyagok/szamlalo/index.php[/L]
[L]http://www.externet.hu/gerisoft/phpconf_anyagok/vendegkonyv/index.php[/L]
term. a második a vendégkönyv, amiről szó van :) -
biker
nagyúr
emailben keress meg, van egy kész vázam, amit át lehet rá építeni, lásd weblapom vendégkönyve...
a szólásokat kiírja txt-be, és azt olvassa vissza a html-be, és abból lesz az oldal.
és még azt is eldönti, ha adsz email címet, link, ha nem adsz, akkor áthúzza.
kb 20sor az egész :))) -
rezra
csendes tag
eddig ott tartottam, hogy ha valami változás kellett, akkor azt megcsináltam kézzel, de most ésszerűbbnek tűnt, hogy ilyen legyen.
és azért nem gondolkodtam adatbázisban, mert azt bizony még annyira sem értem, mint azt, hogy hogyan lehet egy sima statikus oldalt létrehozni...
de ha csak ez a megoldás, akkor kénytelen leszek legalább alapszinten megtanulni valamilyen adatbázis létrehozását, csak gondoltam, hogy valaki bizton tud valami egyszerű kis trükköt... :) -
rezra
csendes tag
Sziasztok!
eddigi tiszavirág életű webes karrierem fordulóponthoz ért, ugyanis szeretném a következőt megcsinálni a honlapomon:
- létre szeretnék hozni egy news rovatot, de fontos lenne, hogy ez valamilyen fájlból generálódjon, mondjuk pl. txt-ből, azaz azt szeretném, hogy pl. nekem csak egy txt kell átírnom, és akkor a hír linkje megváltozik, azaz pl. ''vége van'' helyett ''most kezdődik'' lenne a főoldalon,
- ennek megfelelően pedig az oldalon, amire ez mutat a ''most kezdődik'' címnek megfelelő hír lenne, nem pedig a régebbi ''vége van'' hír
azt kérdezném, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
-nem kell, hogy külön létrehozzon oldalakat, stb. hanem lehetne úgy is, hogy előre definiálva van 3 vagy 4 ilyen ''hír'' oldal, és annak a tartalma változik a txt, vagy egyéb fájl tartalmának megváltozása után
tud valaki segíteni?
mihez kezdjek?
mivel lehet ezt megcsinálni?
üdv:
rezra
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged